Yakuza 4

من وسطای پارت 4 هستم دلم نمیاد تمومش کنم.
اواخر پارت 3 و اوایل پارت چهار داستان فوق العاده میشه!
اره دوست عزیز منم دلم نمی خواد زود تموم بشه و وقتی که تموم شود می خوام برم شماره سوم شو بازی کنم تو شماره سوم شو بازی کردی تموم کردی خوبه یا نه

اره دوست عزیز منم دلم نمی خواد زود تموم بشه و وقتی که تموم شود می خوام برم شماره سوم شو بازی کنم تو شماره سوم شو بازی کردی تموم کردی خوبه یا نه
شماره 3 رو سه بار تموم کردم!.
شماره 3 فقط با یک شخصیت دنبال میشه.فقط یه مشکلی که داره بعضی مواقع یک سری ماموریتهای اصلی داره که حوصله آدم رو سر میبره.

دوستان من واقعا موندم بخرمش یا نه اگه بخواین با یه بازی مثال بزنید شبیه کدومه اخه میخوام تو ذوقم نخوره:d
در این که بازی فوق العاده ای هست شکی نیست.ولی یک مقدار سلیقه ای هست.چند تا کلیپ ازش ببینی دستت میاد که چطوریه

دوستانی که بازی میکنند حتما yakuza kenzan را هم امتحان کنند به گفته اکثر کسایی که یاکوزا باز هستند این بهترین یاکوزا تو کل این 5 شماره ای هست که اومده از دستش ندید خداست.

خب تاپیک رو از زیر خاک بکشم بیرون :دی

منم بازی رو تموم کردم واقعا داستان عالی ایی داشت من که خیلی باهاش حال کردم ( برخلاف اکثر بازی های این نسل گیم پلی طولانی ایی هم داشت من تقریبا فقط داستان اصلی رو رفتم و 18 ساعت طول کشید )

راستی کسی نمیدنه نسخه جدیدی از بازی تایید شده یا نه ؟! اون Yakuza The End رو بیخیال :دی یه نسخه درست و شماره دار

خب تاپیک رو از زیر خاک بکشم بیرون :دی

منم بازی رو تموم کردم واقعا داستان عالی ایی داشت من که خیلی باهاش حال کردم ( برخلاف اکثر بازی های این نسل گیم پلی طولانی ایی هم داشت من تقریبا فقط داستان اصلی رو رفتم و 18 ساعت طول کشید )

راستی کسی نمیدنه نسخه جدیدی از بازی تایید شده یا نه ؟! اون Yakuza The End رو بیخیال :دی یه نسخه درست و شماره دار
دیگه شاید یکی 2سالی یاکوزا منتشر نشه البته فروشش تو japan خیلی خوبه احتمالش هست یهو یه شماره ی جدید رو تو tgs تایید کنن ولی احتمالش خیلی کمه*

سلام دوستان.توی این بازی میشه سوار وسایل نقلیه شد؟و اینکه open world هست یا نه؟
فقط می تونی سوار تاکسی بشی. موقعی که می خوای سوار بشی از رو نقشه مقصد انتخاب می کنی. بعد از چند لحظه که صفحه سیاه شد و صدای حرکت ماشین اومد به مقصد می رسی. اوپن ورد کامل نیست توی نقشه بعضی کجا قفله و نمی تونی وارد اونجا بشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or