xperia ray

• Thread starter Thread starter arod
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوست عزیز عکس از جلوی گوشی بزارید که ببینیم صفحه نمایش چقدر تمیزه...
بعد اینکه این قیمت شما ماله کدوم بازاره!؟
نهایت(بیشترین قیمت)تو جمهوری 500-550 هست!
حرف بنده هم قبول نداره اینم 2تا سایت.....
‍ ̏ Sony Ericsson Xperia ray˝ مشخصات گوشي موبايل - ̏ Sony Ericsson Xperia ray˝ Full Specification - GSM.ir
سوني اريکسون Xperia ray [جزئیات]
پ.ن:قیمت رو درست کنید که راحت تر بفروشید. :)
پ.ن2:از جلو عکس بزارید من میخوام Ray بگیرم بتونم پیشنهاد بدم
ممنون

آخرین ویرایش:
من الان Xperia pro که خیلی از این سر تره تو انجمن گذاشتم 450 تومن فوق العاده تمیز شما داری میگی.....470؟
http://forum.bazicenter.com/thread58561/
اولا دوست عزیز گوشی شما به هیچ عنوان سرتر نیست بلکه کاملا تمام مشخصات از چیپ گرافیکی و Cpu (هر دو یک چیپ کوالکام بهره میبرند.) تا دوربین و صفحه نمایش و رزولوشن و....حتی آمپر باطری و قیمت هر دو(در خارج 190 یورو) مساوی هستند. منبع مقایسه
گوشی شما فقط یک کیبورد اضافی تر داره....
پ.ن:بعد شما نباید تکالاتونو اینجا تبلیغ کنید....

اولا دوست عزیز گوشی شما به هیچ عنوان سرتر نیست بلکه کاملا تمام مشخصات از چیپ گرافیکی و Cpu (هر دو یک چیپ کوالکام بهره میبرند.) تا دوربین و صفحه نمایش و رزولوشن و....حتی آمپر باطری و قیمت هر دو(در خارج 190 یورو) مساوی هستند. منبع مقایسه

دوست عزیز Xperia pro صفحه نمایش 3.7 هست ولی این 3.3 هست

تو هنوز نمی دونی صفحه نمایش گوشی من چند اینچه بعد میای مقایسه می کنی؟4 تا واژه به کار می بری منحرف کنی همه رو؟بس کن آقا فکر کنم شما فقط 1100 نوکیا داشتی

دوست عزیز Xperia pro صفحه نمایش 3.7 هست ولی این 3.3 هست
اندازه صفحه نمایش یک موضوع سلیقه ای هست و دلیل بر برتری نیست...با این حال به دلیل یکسان بودن رزولوشن 2 صفحه Xperia Ray تراکم پیکسلی بهتری داره و کیفیت بهتری در نمایش داره...297 به 265....
تو هنوز نمی دونی صفحه نمایش گوشی من چند اینچه بعد میای مقایسه می کنی؟4 تا واژه به کار می بری منحرف کنی همه رو؟بس کن آقا فکر کنم شما فقط 1100 نوکیا داشتی
من لینک رو برای چشمان زیبای تو تگ کردم دوست عزیز....
منظورم فناوری های صفحه نمایش هست که هر دو Bravia Engine هستند و...
4تا واژه؟عزیز دلم تو فرومی که ترولینگو ...(غیره)نقل و نباته رزولوشن و اینا شده 4 تا واژه؟
بله 1100 دارم که با iTunes کار میکنه فقط...
پ.ن:شما هنوز میخوای کاره اشتباه خودتون رو سرپوشونی بکنید باز بهر حال ;)
در ضمن بنده هیچ تبلیغی نکردم چون تاپیک من خیلی وقت بود دیگه به فراموشی سپرده شد.در ضمن کیبورد فیزیکی از نظر شما هیچه دیگه؟
yahoo_4.gif
می گم واست ببرنش اگه خریداری
دوست عزیز شما میای میگی که گوشی من خیلی سرتره این قیمتت خیلیه(کاری به قیمت ایشون ندارم که بهشون اول گفتم)من میگم 2تا گوشی از نظر سازنده که خودش اون رو درست کرده هم قیمت هستند!برای اینم که این بحث ها پیش نیاد کلی مدرک آوردم دیگه شما لینک رو ببینی میفهمی گوشی شما و ایشون به جز شکل ظاهری و کیبورد و صفحش درواقع یکی هستند! اما صفحه نمایش رو توضیح دادم.بعد کیبورد فیزیکی یک چیز کاملا سلیقه ای هست مثلا خودم با تاچ گوشی راحتترم!بعد عزیز من اگه گوشی شما خیلی سرتر بود کمپانی که روانی نیست بیک قیمت بفروشه اینارو!

آخرین ویرایش:
در ضمن بنده هیچ تبلیغی نکردم چون تاپیک من خیلی وقت بود دیگه به فراموشی سپرده شد.در ضمن کیبورد فیزیکی از نظر شما هیچه دیگه؟:d می گم واست ببرنش اگه خریداری

اندازه صفحه نمایش یک موضوع سلیقه ای هست و دلیل بر برتری نیست...با این حال به دلیل یکسان بودن رزولوشن 2 صفحه Xperia Ray تراکم پیکسلی بهتری داره و کیفیت بهتری در نمایش داره...297 به 265....

من لینک رو برای چشمان زیبای تو تگ کردم دوست عزیز....
منظورم فناوری های صفحه نمایش هست که هر دو Bravia Engine هستند و...
4تا واژه؟عزیز دلم تو فرومی که ترولینگو ...(غیره)نقل و نباته رزولوشن و اینا شده 4 تا واژه؟
بله 1100 دارم که با iTunes کار میکنه فقط...
پ.ن:شما هنوز میخوای کاره اشتباه خودتون رو سرپوشونی بکنید باز بهر حال ;)

دوست عزیز شما میای میگی که گوشی من خیلی سرتره این قیمتت خیلیه(کاری به قیمت ایشون ندارم که بهشون اول گفتم)من میگم 2تا گوشی از نظر سازنده که خودش اون رو درست کرده هم قیمت هستند!برای اینم که این بحث ها پیش نیاد کلی مدرک آوردم دیگه شما لینک رو ببینی میفهمی گوشی شما و ایشون به جز شکل ظاهری و کیبورد و صفحش درواقع یکی هستند! اما صفحه نمایش رو توضیح دادم.بعد کیبورد فیزیکی یک چیز کاملا سلیقه ای هست مثلا خودم با تاچ گوشی راحتترم!بعد عزیز من اگه گوشی شما خیلی سرتر بود کمپانی که روانی نیست بیک قیمت بفروشه اینارو!

فکر کنم شما مهندس برقی!!!!!!
اون موقع که Iphone 2 داشتم فکز کنم تو تو فکر یه خط ایرانسل بودی که بخری
اولا که شما صفحه بزرگتر و کیبورد رو سلیقه ای میدونی.پس بزار واسه خودت چون سلیقه خودته.بزار مردم سلیقه ای بخرن!!!!
در ضمن قیمت هم که شما میبینی با توجه به معیارهای خود کمپانی گذاشته میشه.و صد البته بازار محترم ایران که الان آیفونش شده 160000.
اصلا شما مهندسی.درست میگی.گوشی ایشون هم سر تره!!!

فکر کنم شما مهندس برقی!!!!!!
اون موقع که Iphone 2 داشتم فکز کنم تو تو فکر یه خط ایرانسل بودی که بخری
اولا که شما صفحه بزرگتر و کیبورد رو سلیقه ای میدونی.پس بزار واسه خودت چون سلیقه خودته.بزار مردم سلیقه ای بخرن!!!!
در ضمن قیمت هم که شما میبینی با توجه به معیارهای خود کمپانی گذاشته میشه.و صد البته بازار محترم ایران که الان آیفونش شده 160000.
اصلا شما مهندسی.درست میگی.گوشی ایشون هم سر تره!!!
با بقیش کلا کاری ندارم اینکه اون قیمت 190 یورویی برای خارج از ایرانه و فکر نکنم یورویی که باهاش گوشی شما رو میخرن گرونتر از یورو های بقیه باشه!
در کل مهندس نیستم بنده اما با توجه به چیزایی که میدونم شما به جز اینکه جتما نارسیسمید فکر کنم سایکوز هم باشید .البته شک دارم بهتره یک تستی بدید که مطمعن بشید دوست عزیز :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or