D dark..boy کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 22, 2012 #9 نوشته شده توسط MK SOLTAN: قابل تعویض با گوشی های بالاتر بیشتر... مگه اون پسره X ه که بخواد گوشی مدل بالاشو با این عوض کنه؟
نوشته شده توسط MK SOLTAN: قابل تعویض با گوشی های بالاتر بیشتر... مگه اون پسره X ه که بخواد گوشی مدل بالاشو با این عوض کنه؟
M Meysam کاربر سایت Rating - 100% 45 0 0 Mar 22, 2012 #10 نوشته شده توسط dark: مگه اون پسره X ه که بخواد گوشی مدل بالاشو با این عوض کنه؟ بیشتر... یعنی باید حتما چیز باشه؟ مدل بالا میده پول سر میگیره! ب دلیل نیاز ب نقدینگی
نوشته شده توسط dark: مگه اون پسره X ه که بخواد گوشی مدل بالاشو با این عوض کنه؟ بیشتر... یعنی باید حتما چیز باشه؟ مدل بالا میده پول سر میگیره! ب دلیل نیاز ب نقدینگی
MK SOLTAN کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 Mar 22, 2012 #11 نوشته شده توسط dark: مگه اون پسره X ه که بخواد گوشی مدل بالاشو با این عوض کنه؟ بیشتر... خدا شفات بده.تو سرت همون X هست به جای مغز
نوشته شده توسط dark: مگه اون پسره X ه که بخواد گوشی مدل بالاشو با این عوض کنه؟ بیشتر... خدا شفات بده.تو سرت همون X هست به جای مغز
V vanhel کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 22, 2012 #12 سلام. من یه اپتیموس 3d دارم که یه ماه استفاده شده و اک اکه. خواستی خبرم کن.
MK SOLTAN کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 Mar 22, 2012 #13 نوشته شده توسط vanhel: سلام. من یه اپتیموس 3d دارم که یه ماه استفاده شده و اک اکه. خواستی خبرم کن. بیشتر... پخ شد
نوشته شده توسط vanhel: سلام. من یه اپتیموس 3d دارم که یه ماه استفاده شده و اک اکه. خواستی خبرم کن. بیشتر... پخ شد
arshiya26 کاربر سایت Rating - 0% 0 0 0 Mar 24, 2012 #14 یه یز دیگه این گوشی چیپ گرافیکی adreno هم داره
MK SOLTAN کاربر سایت Rating - 100% 8 0 0 Mar 24, 2012 #15 نوشته شده توسط arshiya26: یه یز دیگه این گوشی چیپ گرافیکی adreno هم داره بیشتر... آره الان روش 7 تا بازی اچ دی دارم خفن:d فوتبال جدیدشم که دیگه PS3 شده واسه خودش :d
نوشته شده توسط arshiya26: یه یز دیگه این گوشی چیپ گرافیکی adreno هم داره بیشتر... آره الان روش 7 تا بازی اچ دی دارم خفن:d فوتبال جدیدشم که دیگه PS3 شده واسه خودش :d