XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
من تازه به جمع شما پیوستم اما یه سوال دارم .
من وقتی یک ویدئو را استخراج یا بهتر بگم ضبط میکنم اصلا صدا ندارد کاری نمیتونم انجام بدم .
با تشکر

آقا من هر کاری می کنم End war رو نمی شناسه...
اول می گفت EndWar Luncher و Enwar.exe رو پیدا نمی کنم...
تو اون قسمت Command نمی دونم چی چی (:biggrin1:) زدم -game Endwar ، مشکل Endwar.exe حل شد ولی هنوز می گه EndWar Luncher رو پیدا نمی کنم ولی من می دونم این فایل تو اون پوشه ای که براش Manual Detect کردم وجود داره ولی Xfire پیداش نمی کنه...
چیکار کنم ؟

آقا من هر کاری می کنم End war رو نمی شناسه...
اول می گفت EndWar Luncher و Enwar.exe رو پیدا نمی کنم...
تو اون قسمت Command نمی دونم چی چی (:biggrin1:) زدم -game Endwar ، مشکل Endwar.exe حل شد ولی هنوز می گه EndWar Luncher رو پیدا نمی کنم ولی من می دونم این فایل تو اون پوشه ای که براش Manual Detect کردم وجود داره ولی Xfire پیداش نمی کنه...
چیکار کنم ؟
آدرس دقیق جایی که بازیو نصب کردی +آدرس اون فایلهایی که ازت میخواد اینجا بذار تا یه کاریش بکنم برت :دی

آدرس دقیق جایی که بازیو نصب کردی +آدرس اون فایلهایی که ازت میخواد اینجا بذار تا یه کاریش بکنم برت :دی
بازی اینجاس :
E:\Tom Clancys EndWar\Ubisoft\Tom Clancys EndWar
فایل هایی که می خواد :
اون یکی فایل :
E:\Tom Clancys EndWar\Ubisoft\Tom Clancys EndWar\Binaries

بازی اینجاس :
فایل هایی که می خواد :
اون یکی فایل :

بین دقت کن اسم فایل درست باشه چون حتی به capital بودن یا نبودن حرف ها هم گیر میده
البته الان تو این آدرس که دادی دقیقا درسته اما کلا گفتم :-"

بازی اینجاس :
فایل هایی که می خواد :
اون یکی فایل :
خشایار جان من الان چک کردم و xfire شناخت و با این بازی مشکلی نداره! شاید مثلا فایل EndWar مال تو اینجوریه End War یعنی فاصله داره ! از این ایرادات میگیره یه بار دقیق چک کن!

خشایار جان من الان چک کردم و xfire شناخت و با این بازی مشکلی نداره! شاید مثلا فایل EndWar مال تو اینجوریه End War یعنی فاصله داره ! از این ایرادات میگیره یه بار دقیق چک کن!
میثم جان دستت در نکنه...
مشکلم حل شد...
این قسمت Tom Clansys ـش باید می شد Tom Clansy's که درست کردم...
ممنون از راهنمایی

من موقع add کردن بازیها یه مشکل دارم.
اروری که میده اینه:
1247072767.jpg

و خبر خوب اینکه Street Fighter IV بالاخره add شد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or