XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
سلام
xfire های جديد باعث افت فريم وحشتناک ميشن تو بازی:confused:
جديدشو که ريختم medal of honor airborne که مثل چی افت فريم داشت
generals zero hour هم اینجوری شد
واسه شما نيست:evil:

نه این چون فريم ميندازه تو بازی اینشکليه فکر کنم
با ورژن های قبلی خوب بود
خود بازی بدون xfire که خوبه
:confused::confused::confused::confused::confused:

سلام دوستان عزيز ، من تازه با این نرم افزار آشنا شدم . تنها بازی هم که با کامپيوتر آنلاين بازی ميکنم Civilization4 هست.
ميشه راهنمايی کنيد که بوسيله این نرم افزار چه کارهايی ميتونم انجام بدم؟ و اگر امکان داره منم اد کنيد به ليست خودتون : McAfeex

چطور میتونم بازی رو که توی عکس پروفایلم نشون میده رو عوض کنم؟؟؟

نمیشه.
این جور پروفایل یا امضاء همیشه بازی که در هفته اخیر بیشترین ساعت را داشته و بازی که بیشترین تعداد ساعت در بین همه بازی ها را داشته نشان می دهد.
برای تغییرش میتوانید از امضاء های دستکاری شده xFire مثلا از سایت http://xfireplus.com استفاده کنید.

البته این سایت چند وقتی است برای من کار نمیکند، شاید مشکل از کامپیوتر من باشد.

سلام دوستان من تازه امروز از این برنامه استفاده کردم فقط یک سوال دارم.
موقع استفاده از این برنامه آیا از محدودیت ADSL کم میشه؟

سلام جوونا من XFIRE رو دان کردم ونصبش کردم و تو خود سایتش هم عضو شدم حالا یه سوال من فقط میتونم انلاین بازی کنم یا میشه بازیهایی که دارم بازی میکنم رو هم اونحا ساعت بندازه؟ توضیح بدید ممنمون

سلام دوستان من تازه امروز از این برنامه استفاده کردم فقط یک سوال دارم.
موقع استفاده از این برنامه آیا از محدودیت ADSL کم میشه؟
آقا یکی نیست این سوال جواب بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or