XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
دوستان یکی یه راهنمایی میکنه؟
من الان xfire رو نصب کردم. بخوام مثلاً cod4 بازی کنم از توی خود بازی باید برم بخش مولتی یا از توی xfire باید برم جای دیگه ای؟

بچه ها کمک من چه کار کنم هر چی میزارم اپدیت بشه این xfire بر میگرده دوباره اپدیت میخواد حجمشم 7mb کمک؟

یه دور xfire و کامل uninstall کن بعد از سایت xfire دوباره دانلودش کن درست میشه چون همیشه اخرین ورژنو میذارن برا دانلود اگه عکس یا video هم داری ازشون بک اپ بگیر

سلام.
دوستان من gamelist.ini رو تغییر میدم بعد بازی رو تو xfire ادد میکنم ولی بعد که سیستم رو خاموش مینم و دوباره روشن میکنم همه چی شده و مثل اول و بازی ها رو ندارم و باید gameist.ini رو دوباره تغییر بدم!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!

دوستان چطور بازیهایی که .exe کرک شده دارن و تحت استیم هم هستند ( مثه rage ) رو ادد کنیم به Xfire ؟
به راحتی!:d
برو به این مسیر
D:\ProgramData\Xfire
xfire_games باز کن هر بازی میخوای سرچ کن این دو تا رو باید تغیر بدی یعنی باید exe بازی بذاری جلوشون.

LauncherExe
DetectExe

مثلا همون Rage

اینه
[6909]
LongName=RAGE
ShortName=rage
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=steam.exe
DetectExe=SteamApps\*\rage\Rage.exe
Launch=%UA_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 9200
_LAUNCHER_EXTRA_ARGS%
_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=OGL

باید بشه این

[6909]
LongName=RAGE
ShortName=rage
LauncherDirKey=HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Valve\Steam\InstallPath
LauncherExe=Rage.exe
DetectExe=Rage.exe

Launch=_LAUNCHER_EXE_PATH% -applaunch 9200
_LAUNCHER_EXTRA_ARGS%
_LAUNCHER_NETWORK_ARGS%
InGameRenderer=OGL

بعد بازی Detect همین:d

• Like
Reactions: Daedalus
xfire_games باز کن هر بازی میخوای سرچ کن این دو تا رو باید تغیر بدی یعنی باید exe بازی بذاری جلوشون.
همچین فایلی نمی بینم تو فولدر
v8ouiwehks7nygakfrn9.png

دوستان بازی Assassin's Creed.Revelations را میخوام اضافه کنم ولی اصلا تو لیستش نیست. کمک کنید لطفا

برای اینکه این بازی هنوز در جایی خارج از اینترنت عرضه نشده که xfire بخواد براش چیزی بسازه که شما detect کنی

به نظرتون cod 4 تو استیم بهتر اجرا میشه یا تو
xfire?

cod4 هیچ ربطی به استیم نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or