XFire

به نام خدا
بچه ها دیدم که الان اکثر بچه ها روی سیستمشون xfire رو نصب کردن و گاهی هم براشون سوال و مشکلی در مورد این برنامه پیش میاد.
و همچنین بهزاد جان گفتن که یه تایپیک بزنیم تا سوالات و مشکلاتمون رو در مورد این نرم افزار توش مطرح کنیم . به خاطر همین این تایپیک رو زدم تا بچه ها هر سوال یا مطلب و یا مشکلی در مورد این نرم افزار دارن تو تایپیک خودش مطرح کنن.
موفق باشید
یا علی مدد

Last edited by a moderator:
از اونجایی که screenshot و support video رو از wiTcher 2 و mafia 2 حذف کردن،فکر کنم دیگه باید شروع به ایمیل زدن بکنیم.شاید فرجی شد...
تو آپدیت که تازه اومده زده Mafia II: Enabled screenshots The Witcher 2: Enabled screenshots and video پس فرجی نیمشه:d

دوستان Xfire من تو بعضی بازی ها in-game ِش نمیاد!!
مثلا Crysis 2 بعد پچ dx11 .
metro 2033
BFBC2
از تو بخش گیم هم این گیمشون روشنه و از بخش اینگین ستینگ هم تیک برداشتن اینگیم نخورده!!
چی کار کنم؟؟؟

ممنون

دوستان Xfire من تو بعضی بازی ها in-game ِش نمیاد!!
مثلا Crysis 2 بعد پچ dx11 .
metro 2033
BFBC2
از تو بخش گیم هم این گیمشون روشنه و از بخش اینگین ستینگ هم تیک برداشتن اینگیم نخورده!!
چی کار کنم؟؟؟

ممنون
اين بازيا كپين و سورسشون ماله استيمه ! الان با گوشيم بعدا بهت ميگم چيكارش كني !

• Like
Reactions: dani8gb
اين بازيا كپين و سورسشون ماله استيمه ! الان با گوشيم بعدا بهت ميگم چيكارش كني !
حالا از metro که بگزیم اون 2 تا رو اریج دارم.
من بدون عوض کردن gamelist.ini با ساتفاده از یه Steam.exe بازی های کپی رو هم add میکنم. و مشکلی نداشتم(مثلا قبلا در l4d) اما اینا رو نمدونم چرا نمیشه؟؟
مخصولا کرایسیس که قبل پچ dx11 ، ok بود.
بازم ممنون

حالا از metro که بگزیم اون 2 تا رو اریج دارم.
من بدون عوض کردن gamelist.ini با ساتفاده از یه Steam.exe بازی های کپی رو هم add میکنم. و مشکلی نداشتم(مثلا قبلا در l4d) اما اینا رو نمدونم چرا نمیشه؟؟
مخصولا کرایسیس که قبل پچ dx11 ، ok بود.
بازم ممنون
خب خودت بلد بودی دیگه ، منم همینو میخواستم بگم ! :دی

خب خودت بلد بودی دیگه ، منم همینو میخواستم بگم ! :دی
:d
بازم همه این کارا رو میکنم ، تو بازی میرم xfire نشون میده به فرند ها که دارم چی بازی میکنم اما in game رو با کلیدی که خودم ست کردم نمیاد تا مثلا chat کنم یا FPS رو ببینم!!

باید برید داخل محل نصب Xfire ( ویندوز ایکس پی ) و فایل xfire_games.ini رو باز کنید ، برید بازی مورد نظر رو توی فایل پیدا کنین و اطلاعات Launcher و DetectExe رو مطابق کرک تنظیم کنید . سیو کنید ، ایکس فایر رو ببندید و باز کنید ، اجازه بدید کامل Detect کنه بازی های نصب شدتون ، بعد میتونین برین داخل منوی خود بازی و بازی‌تون رو بشناسونین ..

سلام
دوستان من با یه سری بازی هام مشکل داشتم که این گیم نمیومد بالا اما Xifre مینوشت داره چه بازی امجام میدم ؟!
فهمیدم که مشکل با بازی هایی هست که dx11 دارن مثلا dirt3 و bc2 و crysis2 و metro 2033 .
راهی نیست بشه مشکل این Dx 11 ها رو حل کنم که بتونم از اینگیم و چت و... بازی استفاده کنم؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or