xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
اما از اون به بعد چی 360 کم میاره و PS3 میتازه اما امیدوارم اینجوری نشه و این دو کنسول به مسیر رقابت خود ادامه بدن اونم دلایلی داره

بازم همون حرف تکراری !
با این حسابی که شما میگی پی اس 2 باید 2 سال پیش کم میاورد و میرفت دنبال کارش
پس چرا هنوزم هست ؟
اینو مطمئن باش وجود Cell اصلا دلیل بر موفقیت پی اس 3 نیست
به قول یه نفر ! مهم این نیست که سخت افزار خیلی قوی باشه مهم اینه که بشه از اون قدرت زیاد استفاده کرد

بهزاد جان ازش استفاده هم ميشه شما فكر ميكنيدxbox360 خيلي بهتر از ps3 پشتيباني ميشه چون 360 اومده اما ps3 هنوز نه به قول كيانوش شركت هاي بازي سازي تمام هدف
اصلي خودشون رو روي ساخت باري براي ps3 متمركز كردن تنها امتياز xbox360 زودتر عرضه شدنه dream cast ham zodtar arze shod bazi 10 ham ziyad dasht bazi haii dasht ke man hamin alan ham dost daram bazi shon konam mesle shonibvi vali chon cde mikhord va poshtibani ham nashod baese shekaste sega shod va sega majbor shod dreamcast haye akharesh ro ba gheymate 40 dolar befroshe cho ps2 1 sale bad amamds dvd mikhord va bazi haye ziyad tari dasht bazi haye ziba va edameye ps1
age yadeton bashe demoye mgs2 baese shekaste dreamcast shod hamon demoye avale bazi hich vaght on roza yadam nemire
راستي ببخشيد en تايپ كردم

در ضمن من تا حالا كسي رو نديدم از xbox360 بد بگه و خودمم ميگم خيلي كنسول خوبيه و هميشه هم گفتم بازم ميگم كه حتما يكي ميخرم يك ps3 هم ميخرم:neutral:

سونی جان ما که تا حالا چیزی ندیدم 360 قبل از اومدنش خیلی بیشتر بازی براش میومد ولی پلی استیشن نسبت به 360 خیلی ضعیف کار کرده...

منم با امین موافقم
به نظر من الان دیگه بازار سخت افزار نیست بهترین دستگاه جهان رو داشته باش اگر از سخت افزارش نتونی استفاده کنی بدرد نمیخوره مطمئن باشدی هیچ سازندیی فعلا نمیتونه از حداقل جزییات پلی استیشن استفاده کنه حالا تا بعدا شاید من طرفدار پلی استیشن هستم ولی یکی از دوستان توضیحاتی داد به من که خب راست میگفت ایکس باکس از خیلی جزییات بهتر از پلی استیشن هستش ملاک اصلی یک بازی فقط گرافیک نیست خیلی چیز های دیگه هم هستش به نظرم سونی بیشتر تمرکزش رو گذاشته رو گرافیک نه چیز دیگه و این یک شکست
ربطش به تاپیک رو نمیدونم غلط املایی ببخشید ;)

دوستان عزيز بازم اگه قراره بحث مقايسه هاي بي اساس و حدسي راه بيافته ، مطمئن باشيد كار به جايي نميرسه و جز زدن پست هاي الكي هيچ چيز مثبتي تو اين تاپيك اضافه نميشه. من فكر ميكنم بهتره همين جا تمومش كنيم و اگر واقعاً مطلب مثبت و جديدي نداريم بيخودي پست نديم.
از همه دوستان فهيم متشكرم

چشم طاهر جان
ببخشید من یک سوال داشتم:
این که میگن پلی استیشن دارای بخش انلاین مجانی اینها این بدرد ایران هم میخوره یا و بعدشم با این اینترنت های معمولی یا اینکه نه ممنون

این در صورتی بدرد ایران میخوره که احتمالاً دسگاهتون چیپخور شده نباشه و گیم اوریجینال تهیه کنید. کاری که من قصد دارم انجام بدم و خیلی هم خوشحالم که مشخصی شد که PS3 قفل منطقه ای رو نداره یا به عبارت دیگه Region Free خواهد بود. به این ترتیب مثل الان که PAL یوزر ها نمیتونن با NTSC یوزر ها آنلاین بازی کنن نخواهد بود و شما قادرید از همه نقاط دنیا بشرط فراهم بودن امکانات بازی تهیه کنید و به احتمال زیاد بازی ها هم دیگه ریلیز منطقه ای ندارن :)

سلام.
ببخشید الان دستگاه xbox360 میتونه بازی های xbox رو اجرا کنه؟؟؟
اگه جواب سوال بالام مثبته =>اگه مدچیپش بیاد اخلالی بوجود نمیاره؟؟؟

X360 هایی که هارد دارن (یعنی نسخه Premium ) میتونن یه تعداد از بازیها رو اجرا کنن
هر چندوقت یه بار هم MS تعداد این بازیها رو بیشتر میکنه و تقریبا همه بازیهای مشهور XBOX رو میشه روی 360 بازی کرد
البته این سیستمی که روی 360 داره اجرا میشه مثه سیستم PS نیست که مثلا شما سی دی بازی پلی استیشن 1 رو بزاری توی دستگاه و بازی راحت اجرا بشه
یه سری دنگ و فنگ داره
در مورد مودچیپ هم دقیقا نمیدونم ولی بعیده که مشکلی به وجود بیاره

X360 هایی که هارد دارن (یعنی نسخه Premium ) میتونن یه تعداد از بازیها رو اجرا کنن
ببخشید بهزاد جان یعنی اگه هارد نداشته باشه نمیشه؟؟؟ یعنی بازی رو میریزه رو هارد بعد اجرا میکنه؟؟؟

ببخشید بهزاد جان یعنی اگه هارد نداشته باشه نمیشه؟؟؟ یعنی بازی رو میریزه رو هارد بعد اجرا میکنه؟؟؟
البته با ارز معذرت از اقا بهزاد من جواب دوستانو دادم اگه درست باشه.
برای هر بازی یه امولاتور هست که روی هارد نصب میشه و شما Dvd اورجینال Xbox رو تو دستگاه باید بزاری و بازیرو اجرا کنی بازی های کپیرو قبول نمیکنه.
و امولاتورها هم به راحتی از xboxlive میشه دانلود کرد.

آخرین ویرایش:
پس با این حساب فایده ای برای ما نداره اخه باید اورجینال بخریم;) در ضمن ایران هم که xboxlive ساپورت نمیکنه...

به امید خدا وقتی مود چیپ اومد رو یه dvd همه امولاتور ها هم میاد و راحت اون dvd رو میریزیم رو هارد xbox360 هامون و بازی های خوب xbox رو هم بازی میکنیم.:cheesygri

360 برعلیه Ps3

بنظر من اين بحث رو بايد بگزاريم زماني که: 1.سوني کنسول جديدش رو داده باشه بيرون2 .قيمتش کاملا مشخص شده باشه
و سخت افزار قدرتمندي رو که قول داده بودن در کنسول بکار برده باشند . در ضمن هنوز منتظر کنترل نهاي پي اس 3 باشيد
مي بينيد که هنوز زود هست که در اين مورد بحث کنيم ونظر بديم. پس زياد وقت با ارزشتون رو صرف اين موضوع نکنيد
:cheesygri

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or