xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
نوشته شده توسط ehsan_62:
من گفتم تقریبا قیمتش ثابت هست اونم در حدود 2 یا 3 سال ، حدود 6 سال بیشتر از PS2 میگذره خوب مسلما باید قیمتش پایین بیاد
ولی خوب بعد از چند سال دیگه چه بخواد چه نخواد سود براش داره،البته من رو این قضیه اطلاعات کامل ندارم ولی فکر کنم اینطور باشه
البته قیمت کنسولها معمولا حدود 2 یا 3 سال ثابت نمیمونه.
اما در مورد سوددهی بعد از یک مدت معمولا دیگه ضرر براشون نداره و بعد از اون کم کم به سوددهی میرسن. البته اینا همه خیلی کلیه که من دارم میگم و در واقع به خیلی چیزها بستگی داره. مثلا مایکروسافت هنوز نتونسته از فروش سخت افزار کنسولش سودی داشته باشه !!

نوشته شده توسط ChaosTheory:
اگه میشه اینقدر این کلمه رو به کار نبرید.چون من تا جایی که میدونم یه برادر بیشتر ندارم! از این کلمه "برادر" هم زیاد خوشم نمیاد چون یاد بسیجی ها میفتم! اگه اسمم رو هم نمیدونید با همون ChaosTheory صدام کنید.

اما در مورد اون مقاله.
کاملا مشخصه که نویسنده قصد خراب کردن سابقه ی ML رو داره و ورداشته در طول چند سال با کلی زحمت و تلاش سوتی های این شرکت رو جمع کرده و بیان کرده!

کاملا طبیعیه. مگه قراره که یه شرکت سرمایه گذاری که کاملا فعالیت تجاری و اقتصادی داره بیاد از مباحث علمی درباره ی بازیهای کامپیوتری و مثلا تکنولو÷ی Cell چیزی بدونه ؟!!!
گفته ی این شرکت در مورد اون هزینه ها هم هیچ ربطی به مباحث علمی بازیها نداره و این شرکت چون فعالیت اقتصادی داره از قیمت خیلی وسایل مثل میز و صندلی و ... و مثلا bd-drive آگاهه و لطفا این قضیه رو با مباحث علمیه بازیهای کامپیوتری قاطی نکنید.
ممنون...

اين چه حرفيه شما ميزنيد. نويسنده قصد خراب كردن سابقه مريل لينچ رو داره؟! پس خيلي راحتتر ميشه نتيجه گيري كرد كه مريل لينچ قصد خراب كردن سابقه سوني رو داره. چون تخمين هزينه فرضيات خودش رو زده. عزيز جان شركتي مثل سوني نمياد هزينه برنامه هائي رو كه انجام داده در خدمت اينطور ارگانها قرار بده. همونطور هم كه يكي از دوستان قبلاً گفت از اين هزينه ها كسي اطلاعي نداره و اگر هم داشته باشه اجازه اعلام اونو نداره چون خيلي راحت ميتونن مورد پيگرد قانوني قرار بگيرن و توسط شاكس سو بشن. اونم تو آمريكا كه هرروز در دادگاههاي اين كشور اينطور پرونده ها در جريانن. بعنوان مثال خانمي كه سالها سيگار مارلبرو ميكشيده (از سن 18 سالگي) شركت مارلبرو رو سو ميكنه چون سيگارهاي اين شركت رو ميخريده و در لاواخر 40 سالگيش (اگر درست يادم بياد) سرطان ريه ميگيره... و دادگاهم راي به نفع ايشون اعلام ميكنه در حالي كه اين خانم مجبور نبوده تمام عمرش رو سيگار بكشه كه حالا تاوان اشتباهات خودش رو كس ديگه اي بده.. .

ببخشيد خيلي از مسئله پرت شديم اما لازم بود يك همچين مثال مزخرفي بيارم تا بگم كه اونطرف دنيا شما ميتونيد از حريم خصوصيتون دفاع كنيد و اگر كسي بدون اجازه شما سر از مطالبي در بياره كه موجب ضرر شما بشه خيلي راحت ميشه محكومش كرد.

دوستان اینا همه تقصیر سونیه با این سیاست محافظه کارش ولی سونی هم بدش نمیاد از اینکه یه کمپانی معروف ps3 رو 900 دلار قیمت بذاره و همنطور که دیدین هیچ چیزی هم راجب این مطلب نگفته.و وقتی که سونی یه قیمت مثلا 500 دلار بده همه کیف میکنن که دارن ps3 رو 400 دلار زیر قیمت میخرن!
حالا شما هی سر این موضوع دعوا کنین سونی داره قند تو دلش اب میشه اونموقع طرفداراش ناراحتن!!!
مثل این میمونه که شما یه چیزی ساختین 500 تومان هزینه کردین بعد یه ادم حرفه ای بگه دستگاه شما 1000 تومان ارزش داره و لابد شما یقشو میگیرین که چرا اشتباه کرده!!!!!!!!!!!!!

نوشته شده توسط mt3691:
دوستان اینا همه تقصیر سونیه با این سیاست محافظه کارش ولی سونی هم بدش نمیاد از اینکه یه کمپانی معروف ps3 رو 900 دلار قیمت بذاره و همنطور که دیدین هیچ چیزی هم راجب این مطلب نگفته.و وقتی که سونی یه قیمت مثلا 500 دلار بده همه کیف میکنن که دارن ps3 رو 400 دلار زیر قیمت میخرن!
حالا شما هی سر این موضوع دعوا کنین سونی داره قند تو دلش اب میشه اونموقع طرفداراش ناراحتن!!!
مثل این میمونه که شما یه چیزی ساختین 500 تومان هزینه کردین بعد یه ادم حرفه ای بگه دستگاه شما 1000 تومان ارزش داره و لابد شما یقشو میگیرین که چرا اشتباه کرده!!!!!!!!!!!!!
حرف شما كاملاً درسته. اما اگر اين اعلام قيمت اشتباه باعث بشه خريداران تا اومدن محصول شما صبر نكنند و برن جنس رقيب رو بخرند ، اون وقت شما خوشحال ميشيد كه همچين قيمتي براي محصول شما اعلام بشه !!؟
شما مطمئن باشيد همين برآورد قيمت از اين موسسه معتبر باعث ميشه خيلي ها كه منتظر بودند PS3 بياد بازار و بعد برن بخرند ، الان كه ميبينند چنين موسسه معتبري (به گفته خودتون و تائيد دوستان) قيمتي اينچنيني رو تخمين ميزنه ، خوب اونها هم ميرن سراغ 360 كه با قيمتي خيلي پايين تر در دسترس هست !
به هر حال به نظر من دعوا سر اينكه ساخت PS3 براي سوني چقدر هزينه بر ميداره كار بيهوده اي هست ، چون مهم نيست كه سوني چقدر براي ساخت كنسول خرج ميكنه ، مهم اينه كه قيمت براي مصرف كننده چقدر خواهد بود ، كه البته بحث سر اين هم بيخوده ، بهترين كار اينه كه صبر كنيم تا خود سوني قيمت نهايي رو اعلام كنه و اون موقع بشينيم تصميم بگيريم كه بريم كدوم كنسول رو بخريم (البته براي دوستاني كه قيمت كنسول براشون مهمه نه اينكه PS3 بخوان يا 360).
بهر حال باز هم از همه دوستاني كه اطلاع رساني صحيح و با منبع و مدرك انجام ميدن تشكر ميكنم.
موفق باشيد

من که احساس میکنم این طوری که سونی داره پیش میره همون ایکس باکس از همه چیز بهتره اگر ما بخوایم دو سال صبر کنیم میریم ایکس باکس میخریم

نوشته شده توسط Miesam:
من که احساس میکنم این طوری که سونی داره پیش میره همون ایکس باکس از همه چیز بهتره اگر ما بخوایم دو سال صبر کنیم میریم ایکس باکس میخریم
کار عاقلانه ایه در ضمن چیز بدی هم نمیگیری.

ولی خب متال گیر چی اون میپره خداییش ولی پی اس تیری یک چیز دیگست

به نظر من که ps3 بهتره البته من به علت بازیهاش می گم و همچنین می تونه هم موس و هم کی بورد رو پشتیبانی کنه در ضمن اینقدر از این 360 تعریف نکنید چون هر کی تا حالا گرفته ازش بد گفته هر کس!!!

نوشته شده توسط Toxic:
به نظر من که ps3 بهتره البته من به علت بازیهاش می گم و همچنین می تونه هم موس و هم کی بورد رو پشتیبانی کنه در ضمن اینقدر از این 360 تعریف نکنید چون هر کی تا حالا گرفته ازش بد گفته هر کس!!!
سلام.
دوست عزیز میشه چند نفر از این کسانی که گرفتن بگین بیان اینجا تا خودمون باهاش حرف بزنیم.

در ضمن اینقدر از این 360 تعریف نکنید چون هر کی تا حالا گرفته ازش بد گفته هر کس!!!

عجب
یعنی شما با همه یک میلیون و نیم نفری که 360 خریدن صحبت کردی و فهمیدی که هرکس 360 خریده ازش بد گفته ؟

همچنین می تونه هم موس و هم کی بورد رو پشتیبانی کنه

Link Please

ببخشید من منظورم ایرانی ها بود نمی خوای بگی 1 میلیون ایرانی 360 دارن؟:d

ببخشید من منظورم ایرانی ها بود نمی خوای بگی 1 میلیون ایرانی 360 دارن؟:

تو ایران سرجمع 10 نفر هم 360 ندارن
تازه اونا هم نمیتونن از همه امکاناتش استفاده کنن
نهایتا بتونن 2-3 تا بازی که لانچ تایتل کنسول بودن رو به صورت اورجینال تهیه کنن و بازی کنن
در نتیجه ایرانیهایی که 360 دارن نمیتونن ملاک خوبی برای سنجش موفقیت کنسول باشن ;)

آخه ... گفتن تا چه حد؟

stfu.jpeg

Drunk?

با سلام...

ضمن اینقدر از این 360 تعریف نکنید چون هر کی تا حالا گرفته ازش بد گفته هر کس!!!

[نظر شخصی]
دوست عزیز من با اینکه طرفدار سرسخت PS3 هستم، اما این حرف شما رو قبول ندارم... چون چنین چیزی نمیتونه امکان داشته باشه... پس اون همه ملت که موقع لانچ ریخته بودن دم مغاره ها چی بودن؟...ببینیند هر کنسول ضعف ها و قوت های خودش رو داره و این مشتری نهایی هست که باید از خریدش احساس رضایت کنه (که صاحبان X360 کاملا از خریدشون راضی هستن.) بحث قدرت سخت افزاری کنسول ها (که خود من هم یکی از پایه هاش بودم) برای "خریداران (بازی بازها) عام" چندان مهم جلوه نمیکنه چون اونها به دنبال بازیهای بهتر و متنوع تر هستند (حق هم دارند- از یه کنسول بازی باید یه همچین انتظاری داشت). اما افراد تنبلی مثل من هم هستند که در یک کنسول به دنبال چیزی "بیش از بازی" هستند.. به عنوان نمونه امکان استفاده از PS3 به عنوان " سرور خانگی" - وجود Blu-ray - پشتیبانی از انواع کارتهای حافظه فلش - قابلیت استفاده به عنوان هاب - امکان بوت بازیها از روی هارددیسک به صورت پیش فرض ( Out of the Box ) - نصب سیستم عامل Linux - امکان برقراری ارتباط با PSP - قابلیت Stream کردن اطلاعات به صورت بی سیم (Wi-Fi ) و... واسه من خیلی خیلی ارزش داره. در مورد وضعیتی هم که پیش اومده (بین PS3 و X360 ) به نظر خیلی خیلی خوب شده که تمایز بین بازیهای دو کنسول زیاده... یعنی به عنوان نمونه من که یه RPG باز 6 آتیشه هستم الان میدونم که باید به طرف کدوم کنسول گرایش داشته باشم (همانطور که از قبل هم بوده) بطوری که در PS در مقابل هر 10 RPG یه FPS وجود داره و در MS این قضیه تقریبا بر عکسه.این میتونه به خیلی از دوستان که توانایی خرید هر دو کنسول رو ندارن کمک کنه که تصمیم راحت تری بگیرند. به طور کلی اگه بیشتر تریپ شرقی و با بازیهای ژاپنی حال میکنن PS بهترین گزینه است در غیر اینصورت MS پیشنهاد میشه..
[/نظر شخصی]

فعلا.
سال نو مبارک.
Cheers

درسته این مهمه که خریدار از کنسولی که میخره راضی باشه و به قول معروف با اون حال کنه به بقیه چیز ها هم اهمیت نده مطمئنا هر کسی با خرید هر کنسول بیشترین لذت خودش رو از اون میبره (بحث مالی که نباشه مثلا بعضی ها میگن به خاطر بلو ری PS3 نمی خرن) چون انتخابش هست و فکر میکنه انتخاب درست رو کرده
من به این خاطر طرفدار 360 هستم چون سخت افزار سل از اون پشتیبانی میکنهممکنه تا 2 ساله دیگه بازی های مشترک PS3 و XBOX360 یک گرافیک باشن(که میدونین من معتقدم با اومدن PS3 هم نیستن ا) اما از اون به بعد چی 360 کم میاره و PS3 میتازه اما امیدوارم اینجوری نشه و این دو کنسول به مسیر رقابت خود ادامه بدن اونم دلایلی داره
و دلیل دیگرم اینه که اکثر شرکت های بزرگ هدف اصلی خودشون رو برای بازی سازی روی PS3 متمرکز کردن مثلا RE5 اول برای PS3 \ معرفی شد
بزرگترین امتیاز و برتری سونی هم نسبت به مایکروسافت طرفداراش هستن که از PS1 تا به حال شیفتش هستن
به امید موفقیت مایکروسافت :
دلیل من:
یکی از دلایلی که سونی داره PS3 رو میده بیرون رقابته و اگه 360 نبود سونی PS3 رو دو تا سه سال دیگه میداد بیرون چون هنوزم داره روی PS2 سود میکنه و اگه به گرافیک MGS3 نگاه کنید میبینید که PS2 حالاحالاها جا داره
پس اگه 360 شکست سختی بخوره مایکروسافت قید کنسوبل زنی رو میزنه و PS4 20 سال دیگه میاد:cheesygri

عید شما هم مبارک دوست عزیز:exclaim:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or