xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
روي تلوزيون هاي معمولي كار ميكند ولي با همان كيفيت تلوزيون شما يعني شما چيزي از hd نمي بينيد . منظور من اين بود كه ps3 خيلي از كارهايش ارزش ندارد و فقط تبليغاتي است مثلا 7 دسته به دستگاه وصل مي شود كه بيهوده است و يا دو تا تلوزيون hd رو ساپورت ميكنه كه بازم فايده نداره و 1080 رو ساپورت مي كنه كه بازم بدرد اكثريت نميخوره ولي ms در حد معقول دستگاه رو ساخته و تا 5 يا 6 سال ديگه سري جديد xbox مياد كه معقوله ولي ps3 گفته حداقل دستگاهش براي 10 ساله كه واقعا ادم تو اين مدت از قيافه دستگاهشم خسته ميشه و تازه كي ميدونه تو اين مدت چقدر ممكنه علم پيشرفت كنه و بون شك اون xbox جديد خيلي از ps3 قويتره .

نوشته شده توسط mt3691:
روي تلوزيون هاي معمولي كار ميكند ولي با همان كيفيت تلوزيون شما يعني شما چيزي از hd نمي بينيد . منظور من اين بود كه ps3 خيلي از كارهايش ارزش ندارد و فقط تبليغاتي است مثلا 7 دسته به دستگاه وصل مي شود كه بيهوده است و يا دو تا تلوزيون hd رو ساپورت ميكنه كه بازم فايده نداره و 1080 رو ساپورت مي كنه كه بازم بدرد اكثريت نميخوره ولي ms در حد معقول دستگاه رو ساخته و تا 5 يا 6 سال ديگه سري جديد xbox مياد كه معقوله ولي ps3 گفته حداقل دستگاهش براي 10 ساله كه واقعا ادم تو اين مدت از قيافه دستگاهشم خسته ميشه و تازه كي ميدونه تو اين مدت چقدر ممكنه علم پيشرفت كنه و بون شك اون xbox جديد خيلي از ps3 قويتره .
چي ميگي واسه خودت هرچي ps3 داره به درد نمي خوره هر چقدر پول بدي همون قدر اش ميخوري يادش بخير اون موقع كه ps2 اومد يك ديويدي پلير معمولي قيمتش 400 تومن بود dreamcast اومد تبليغ راه انداخت كه قابليت ديويدي ps2 به درد نمي خوره ps3 مي ياد توي جعبه كوچولو تمام تكلونوژي هاي 5 سال اينده رو دور هم جمع مي كنه با يه قيمت زير 400 دلار چون كه همش رو خودش توليد كرده
rsx توسط ان وي اي طراحي شده با تكلونوژي 90 نانومتري سوني توليد ميشه تازه قرار شد از عوض انتقال اين تكلونوژي كه پردازنده رو از فن بي نياز مي كنه خط توليدش دست خود سوني باشه
چيپ سل كه با همكاري اي بي ام و توشيبا و طراحان سوني ساخته شده خط توليدشم دست خود سوني هست
بلوري هم كه به اضافه باقي تجهيزات خط توليدش دست خودشه
اما ماكرو تمام تجهيزاتش ساخت ديگرانه ومطمين باش كلي ضرر ميده اما رو نمي كنه
بعد كي گفته سوني ساپورتش 10 سالست اين هنوز رسمي اعلام نشده مطمين باش هر دو كنسول ساپورتشون مساوي تازه من جايي خوندم كه ماكرو هم مي خواد ساپورت 10 ساله بكنه
پس چيزي كهمعتبر نيست الكي ننويسيم
اون دو تا تلوزيون هم براي وسل كردن 7 تا دسته هست تا تصوير كوچيك نباشه تا چشم داقون بشه كه يه امكان رويايي هست
بله تلوزيون معمولي هم ساپورت ميكنه اما با كيفيت تلوزيون معمولي همه جور تلوزيون رو ساپورت ميكنه مگه 360 رو به تلوزيون معمولي وصل كني پرواز ميكنه مي شه كيفيت معمولي

به عقيده من به جاي اينكه بياين امكانات كنسول رقيب رو بي ارزش كنيد بهتره كه از مزاياي كنسول خدتون بنويسيد

Xboy جان Ps3 دستگاه قابل تحسینی هستش و هم چنین Xbox 360 هر 2 یک هدف را دنبال میکنند ولی با اختلافی کم
من با این موافق نیستم که Ps3 با بی ارزش کنیم یا Xbox 360 را
ولی بنظر من به جای تبلیغ برای شرکت هایی مثل Ms و Sony که هیچ نسبتی با ما ندارند و سودی از اونها به ما نمیرسه بیایید فکر خودمون باشیم . فکر بازار ایران را بکنیم که
چه چیزی میتونه بهتر در دسترس باشه
سلیقه ی شخصی مربوط میشه به خود شخص که مثلا بازی های Mgs را دوست داشته باشه و از Halo یا Gow بدش بیاد
ولی ما بهتره به صورت جمعی صحبت کنیم و تصمیم بگیریم
من گفتم هر چی پول دارم میزارم برای کنسول چون فکرش را میکنم که 2 میلیون پول سیستم Pc بدم کلم داغ میکنه اونم برای 3 یا 4 سال
پس خواهشا از اون دوستمون هم میخوام که هیچ کدوم را بی ارزش نشماریم
فعلا بیایید فکر تهیه بازی های ارزون باشیم که به بودجه ما بخوره و همچنین به فکر Mod-chip باشیم

نوشته شده توسط ehsan_62:
Xboy جان Ps3 دستگاه قابل تحسینی هستش و هم چنین Xbox 360 هر 2 یک هدف را دنبال میکنند ولی با اختلافی کم
ولی بنظر من به جای تبلیغ برای شرکت هایی مثل Ms و Sony که هیچ نسبتی با ما ندارند و سودی از اونها به ما نمیرسه بیایید فکر خودمون باشیم . فکر بازار ایران را بکنیم که
سلیقه ی شخصی مربوط میشه به خود شخص که مثلا بازی های Mgs را دوست داشته باشه و از Halo یا Gow بدش بیاد
من گفتم هر چی پول دارم میزارم برای کنسول چون فکرش را میکنم که 2 میلیون پول سیستم Pc بدم کلم داغ میکنه اونم برای 3 یا 4 سال
فعلا بیایید فکر تهیه بازی های ارزون باشیم که به بودجه ما بخوره و همچنین به فکر Mod-chip باشیم

دقيقاً من هم با صحبتهاي شما موافقم !
بجاي زدن تو سر و كله كنسول رقيب , هر كس به فكر كنسول مورد علاقه خودش باشه و براي خريدن اون برنامه ريزي كنه.
مطمئناً بعد از اينهمه مدت و اين همه بحث و جدل در مورد قابليتهاي هر دو كنسول , خيلي ها تصميم نهايي خودشون رو به نوعي گرفتند.
پس بيايد توي اين تاپيك ديگه از مسخره كردن كنسول رقيب پرهيز كنيم و بجاي اون اخبار جديد مربوط به هر كنسول رو كه به نوعي نشون دهنده قدرت و يا مزيت هر كدوم باشه , مطرح كنيم !
مثلاً اينكه مدچيپ براي فلان كنسول ساخته شد يا فلان بازي با قدرت گرافيكي بالا براي هر كنسول در حال طراحي و ساخت هست !
اميدوارم كه با اومدن هر دو كنسول به بازار ايران , علاقه مندان هر كدوم به آرزوي خودشون برسند.
موفق باشيد

منم موافقم فقط خواستم بدونيد بدي گفتن از كنسول مورد علاقه هر كسي چه هالي داره و اتش بس قبوله .

و خبرهاي xbox 360 :خبر اول اينكه

Team PI Coder releases Xbox 360 ISOs and Game Dump Extractor v1.0

اونها تونستن فايلها رو رو هارد pc بيارن و تا چند ماه ديگه كار تمومه.

خبر دوم اينكه ms از خير hd-dvd گذشت و گفت كه برنامه اي براي ان ندارد پس با خيال راحت بخريد و صبر نكنيد.

نوشته شده توسط ehsan_62:
خيلي ممنون اقا احسان عزيز منم كاملا با شما موافقم موضع شما صد در صد منطقي و جاي خوشحالي داره :cool: ;)

نوشته شده توسط mt3691:
خبر دوم اينكه ms از خير hd-dvd گذشت و گفت كه برنامه اي براي ان ندارد پس با خيال راحت بخريد و صبر نكنيد.
دوست عزيز ميشه منبع اين خبرتون رو اعلام كنيد !؟ خيلي ممنون.

قیمت این تلوزیون ها تو ایران یه مارک خوبش چه قدره؟مارک معمولی چی؟
قربونتون برم چه سریع جوابم رو دادین.حداقل حدود قیمتش رو بگین

كي گفته

ديگه كار طرفداراي 360 به كجا رسيده كه بجاي گفتن حسن هاي 360 سعي در بي ارزش كردن پي3 دارن كي گفته ايكس باكس جديد مياد اگه علم اونقدر پيشرفت كنه ممكنه ايكس باكس بخواد كنسول جديدي بده اما پي3 از اونم بالا تره كه خيالي نيست اگه هم تا 20 سال ديگه مايكروسافت كنسولي بده كه از پي3 بالا تر باشه خوب سوني هم چيزي ميده كه تا 100 نسل از ايكس باكس جلو بزنه در ضمن اين چيزا قابل پيش بيني نيست ممكنه علم خيلي بيشتر از اين پيشترفت نكنه به نظر من با امكاتات امروزي بازي هايي فراتر از بازي هاي پي3 نميشه زد مگه اينكه وسايل جديدي اختراع بشه كه در طراحي تحول بوجود بياره
اقا تازه هر چه قدر پول بدي همون قدر اش ميخوري اگه هم مسئله ظاهره كه همه ميدونن پي3 خيلي قشنگ تره تازه گرافيك هم بهتره بازي هاش هم بهترن اصلا يه نفر يه دليل بياره براي من كه 360 قابل خريدنه يا بهتره و لطفا بحث رو مادي نكنين برتري خود كنسول رو بگين
هر كسي هم ميخواد با من بحث منه بهش ثابت ميكنم پي3 برتره اينم ايدي
ehsan.abbasi

px.jpg

آخرین ویرایش:
دوست عزيز قيمت تلوزيون كه بتونه جوابگو باشه يكونيم ميليون تومان است و lcd هست و 32 اينچ مي باشد اگه اينقدر پول نداري مي توني با يك ميليون يك تلوزيون 100 هرتز 29 اينچ بخري اگه بازم نداري يك 29 صنام 100 هرتز بخر كه خيلي هم خوبه و منم همينو دارم .

اينم ادرس سايتي كه خواستين:

http://www.xbox360news.com/

در مورد Hd-dvd براي 360 تو اين لينكي كه شما داديد , نوشته كه فعلاً تصميمي براي اينكه در آينده به اين كنسول Hd-dvd اضافه كنند , ندارند ! ولي نگفته كه اصلاً قرار نيست همچين كاري بكنند يعني شايد بعداً اينكار رو انجام بدند و شايد هم هيچ وقت انجام ندند.

Microsoft : "We Have No Plans to Release an HD-DVD Equipped Xbox 360"
وقتی گفته برنامه ای نیست. یعنی نیست. مثله اینکه بگیم برنامه ای نیست که ps3 با dvd writer عرضه بشه یعنی ممکنه DVD writer بعدا بش اضافه بشه.عجیبه

آخرین ویرایش:
There are currently no plans to release an Xbox 360 equipped with a next generation DVD player. a Microsoft spokesperson told IGN

ديگه احتياجي به ترجمه بنده نيست. فكر كنم اون كلمه خودش نشون دهنده منظور من باشه.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or