xbox360 vs ps3

• Thread starter Thread starter Ehsan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

xbox360 vs ps3

• مجموع رای دهنده‌ها
    173
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
این رقابتی که بین این دو کنسول هستش Xbox 360 برنده میشه و PS3 می بازد .
با امید موفقیت برای ali_nb ........ Xbox 360 .

Ps3

ای بابا کاش من مطلبی رو که واسه مقایسه PS3 و 360 تو تاپیک "کدام کنسول نسل جدید" نوشتم اینجا مینوشتم حداقل اینجا PS3 چندتا طرفدار داره
لطفا چندتا طرفدار PS3 بیان اونجا به من کمک کنن:cheesygri چون بریبچز مایکروسافت بیچارم کردن انقد ازم نقل قول کردن.:eek:

با تشکر.......p.x.

در اینکه PS3 قویتر هستش شکی نیست ولی قیمتش هم بیشتره
عنوان های مشترک زیادی مثل bioshock,resident evil 5,alone in the dark,haze,turok, indinaj ones 2007 ,rainbow six vegas و تعدادی بازی زیاد دیگه قراره برای هر دو کنسول PS3 و
XBOX 360 بیاد درست مثل عنوان های مشترک زیادی که برای هر دو کنسول قدیمی PS2 و XBOX اومده ولی با اینکه کنسول XBOX قویتر از PS2 هستش تفاوتی بین بازی مشترک در این دو کنسول دیده نمیشه و این بازی ها از سایت های معتبر هم امتیازهای یکسانی دریافت کردن علتش هم مشخصه چون یه شرکت نمیاد از دو موتور گرافیکی جدا برای یک بازی یکسان برای
دو کنسول PS3 وXBOX 360 استفاده کنه خوب حالا که میشه این بازی ها رو تو یه کنسول ارزون تر که تازه تو بازاره و تقریبا کپی خور هم شده انجام داد چرا باید کلی پول اضافی داد و یک سال هم صبر کرد تا تو ایران جا بیفته و شاید کپی خور شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused:

من به ps3 رای میدم با اینکه نفهمیدم بالاخره کدوم یکی از نظر سخت افزاری بهتره ولی چون من با کنسول ps1.2 بزرگ شدم وبا بازی های این دو کنسول زندگی ها کردم
درنتیجه به این کنسول رای میدم

اگر مقایسه سخت افزار ها رو توی موارد مشابه ببینید متوجه می شید که یه جایی این یکی و یه جایی اون یکی برنده شده پس نمی شه گفتش که کدوم قوی تره تا اینکه یه شرایط کاملا مساوی پیش بیادش

درود
من که واقعا گیج شدم
بالاخره Ps3 بهتره یا 360 ؟

سلام پوما خوبی؟
ما الان نزدیکه 6-7 ماهه که داریم اینجا بحت می کنین که کدوم بهتره
همه اینجا گوشاشون از این حرفا پره
این بحثیم که کردی در مورده DISK ها قبلا کلی بحث بوده سرش و فایده ای نداره
من خودم پلی استیشن رو دوست دارم اما به این نتیجه رسیدم که در حاله حاصر 360 بهتره و همه هم همین رو می گن چون هم ارزونه هم بازی های زیاد و خوبی داره و قدرته خوده کنسول هم مثل PS3 هست تا اونجایی که من خوندم تو جاهای مختلف ( گوله بلوری و سل هم نخور چون من خودم از شما بدتر بودم و الان با اطمینان می گم که موفقیت یه کونسول به اینها نیست)
PS3 درایو بلوری داره و اون وره آب این امتیازه خوبیه اما تو ایران امتیاز که نیست بلکه موجب دردسر می شه چون همونطور که می دونی بعد از کپی خور شدنه دستگاه قیمته بازی هاش بازم بالاست
ولی اون ور قیمته بازی های 360 و PS3 یکیه (اگه اشتباه می کنم بگین)
تازه مایکروسافت چپش پره و با پول می تونه شرکت های بازی سازی رو بکشه سمته خودش (که همین کارم کرده)
البته در کل گوره بابای جفتشون , شما فکر کن و ببین الان کدوم دستگاه به دردت می خوره ؟
من دوستانه پیشنهاد می کنم در حاله حاضر 360 بگیر , من خودم خیلی راضیم از 360
تا بعد که PS3 ارزون تر بشه و کپی خور بشه زمانه زیادی باقی مونده
تا اون موقع با 360 حالش رو ببر اگه خواستی PS3 بگیر
GOOD LUCK

به نظر من Xbox 360 برای کسی که همین الان میخواد یه کنسول بخره گزینه ی مناسبیه چون هم کرک شده و هم خوب جا افتاده ولی برای آینده Ps3 خوبه چون اصولا برای نسل بعد ساخته شده.
ختم کلام برای الان Xbox360 خوبه و برای آینده Ps3 خوبه.

به نظر من Xbox 360 برای کسی که همین الان میخواد یه کنسول بخره گزینه ی مناسبیه چون هم کرک شده و هم خوب جا افتاده ولی برای آینده Ps3 خوبه چون اصولا برای نسل بعد ساخته شده.
ختم کلام برای الان Xbox360 خوبه و برای آینده Ps3 خوبه.
360 هم نسل بعده;)

از کجا خوندی ؟
مجله رو کاری نداریم ولی تو کلیکه همین هفته نوشته بود
GOOD LUCK

بچه ها خبرش رو تو سایت گزاشتن:)

درسته 360 فعلا بازیاش قویتره ...
خود منم با ps2 بزرگ شدم ولی فعلا 360 رو دوره و هیچ شکی درش نیست ده ها دلیل هست که ps3 نمیتونه موفقیت ps2 رو تکرار کنه... یکیش همین قیمت بالا بعضیا 360 رو هم به زور میخرن چه برسه که به ps3 الان تو یکی از سایتا میدیدم قیمت دقیقش اومده بود یه میلیون و270 تومن تازه سیدساش هم هرکدوم بالای هفتاد هزار تومنه کی همچین پولیو میده ؟
از نظر قدرت هم ps3 یه اپسیلون بهتره از 360 و میشه گفت قدرتاشون یکیه
فعلا انتخاب درست 360 هست.......
وقتی ps2 اومد موفقیتش تضمین شده بود ولی الان مث اینکه 360 این حالتو داره....
به هر حال سلیقه ها فرق داره ....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or