XBOX360 OR PS3

• Thread starter Thread starter Itnog
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Itnog

کاربر سایت
من می خوام یه کنسول بگیرم بعد بین این دو تا کاملا گیر کردم. خب کدوم رو بگیرم به نظر شما بهتره؟
اگه دلیل هم بیارید ممنون میشم.
راستی بین PC va XBOX360 va PS3 کدوم؟ البته این جدا از بالایی هست. اون بالایی واسه تولد یکی از برو بچس قراره بگیریم ولی این پایینی که PC هم هست واسه خودمه. PC دارم ولی می خوام یه 500 تومنی خرج کنم، گفتم ببینم PC یا 360 یا PS3.

آخرین ویرایش:
only PS3:)
الان دعوا شروع میشه!:laughing: دوست عزیز این بحث به جایی نمیرسه و تاپیکهای قبلی هم دلیل این ادعا هستند!
شما بهتره به تاپیکهای هر دو کنسول سر بزنی و ببینی که از یک کنسول چی میخوای! اونوقت خودت میتونی به نتیجه برسی البته از دوستان هم میتونی کمک بگیری ولی تجربه نشون داده اینجود تاپیکها صرفا FAN بازی هستش و عاقبتی جز قفل شدن نداره...

خوب من هم اخیرا به دلایلی قصد خرید یه کنسول رو دارم
چون حس و حال بازی کردن با کنسول یه چیز دیگست و میبینیم که بازیها هم دارن به قولی کنسولیزه میشن !
تاپیکهای قبلیو بعضی جاهاش خوندم اما هنوز چن تا سوال برام مونده برای انتخاب
خوشبختانه یا شور بختانه هر دو کنسول از نظرهای مختلفی دلربایی میکنن! اما خوب برای خرید پلی استیشن محدودیتهای مالی طوری هست که اگر بخوام بازی نو بخرم توی هر دو ماه فقط میتونم یه بازی بخرم و این یه محدودیت بزرگه تا بیشتر به فکر خرید ایکس باکس غیر اورجینال باشم! اگرچه اورجینال بازی کردن هم حال خودشو داره!!
حالا سوال اولم اینه که اینکه ایکس باکس از دیسکهای 9 گیگی استفاده میکنه محدودیتی رو برای این کنسول به وجود اورده؟ مثلا بازیهایی با مراحل کمتر و یا نقشه کوچیکتر ؟! البته اگه هر بازی حتما باید یه دی وی دی باشه نه کمتر و نه بیشتر!
مثلا غیر از بحث گرافیک تو کلیت بازی gta4 چه فرقی بین نسخه های هر دو کنسول هست؟
سوال دومم اینه که قیمت بازیهای اورجینال ایکس باکس برای دستگاههای اوریجینالش با بازیهای پلی استیشن 3 چقدر فرق میکنه؟!

دوست عزیز تاپیک در این مورد توی همین بخش هست.میتونستی اونا رو دوباره بخونی.لازم نبود تاپیک بزنی تا دوباره دعوا راه بیوفته در این مورد.

لطفا سوالهای پست قبلم رو جواب بدید
در ضمن کنسول پلی 3 بازیها کپی یا غیر کپی پلی 1 و 2 رو اجرا میکنه؟!!!

به قول یکی از مدیرا :
جفتشون خوبه حاجی هر کودومو خاستی بخر.
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
العان تاپیک قفل میشه :biggrin1:

اینقدر میگید قفل میشه، قفل میشه دیگه. دعوا که نداریم. من چند تا تاپیک قبلی رو خوندم + چند تا مطلب دیگه و ...
مثل اینکه CPU ی PS3 هفت هسته ای ( + یک هسته ی زاپاس ) با کلاک 3.2 ( دقیق یادم نیست، همین دور و ور بود ) و CPU ی X360 سه هسته ای با کلاک 3.2 ( اینم خوب نمی دونم ) هست. پس چطور بازی های PS3 رو X360 بدون مشکل کار می کنه؟
این X360 هم امکانات PS3 رو داره؟ مثلا اینترنت و یا فیلم بخوایم ببینیم و ...
بعد PS3 بلوری هست ولی 360 دی وی دی 9
دسته ی PS3 حسگر حرکتی داره. البته واسه 360 هم داره Natal میاد، ولی من که چشم آب نمی خوره فعلا بتونند.
حالا با این اوضاء چطوری بازی های 360 نسبت به PS3 از گرافیک بهتری برخوردار هستند؟ عکس ها و فیلم های مقایسه رو نگاه می کردم، اختلاف خیلی زیاد بود. همچنین با اون CPU ی PS3 نسبت به 360 چطوری فریم ریت 360 بیشتر هست؟
PC رو هم بگید. یعنی 360 یا PC یا PS3. البته خودم فک کنم PC بهتره ولی اخه بعضی از بازی ها واسه PC نمیاد و البته PC در حال حاضر دارم ولی می خواستم یه کارت گرافیک با CPU یوم رو عوض کنم.

اینقدر میگید قفل میشه، قفل میشه دیگه. دعوا که نداریم. من چند تا تاپیک قبلی رو خوندم + چند تا مطلب دیگه و ...
مثل اینکه CPU ی PS3 هفت هسته ای ( + یک هسته ی زاپاس ) با کلاک 3.2 ( دقیق یادم نیست، همین دور و ور بود ) و CPU ی X360 سه هسته ای با کلاک 3.2 ( اینم خوب نمی دونم ) هست. پس چطور بازی های PS3 رو X360 بدون مشکل کار می کنه؟
این X360 هم امکانات PS3 رو داره؟ مثلا اینترنت و یا فیلم بخوایم ببینیم و ...
بعد PS3 بلوری هست ولی 360 دی وی دی 9
دسته ی PS3 حسگر حرکتی داره. البته واسه 360 هم داره Natal میاد، ولی من که چشم آب نمی خوره فعلا بتونند.
حالا با این اوضاء چطوری بازی های 360 نسبت به PS3 از گرافیک بهتری برخوردار هستند؟ عکس ها و فیلم های مقایسه رو نگاه می کردم، اختلاف خیلی زیاد بود. همچنین با اون CPU ی PS3 نسبت به 360 چطوری فریم ریت 360 بیشتر هست؟
PC رو هم بگید. یعنی 360 یا PC یا PS3. البته خودم فک کنم PC بهتره ولی اخه بعضی از بازی ها واسه PC نمیاد و البته PC در حال حاضر دارم ولی می خواستم یه کارت گرافیک با CPU یوم رو عوض کنم.
سلام
اگه نظر منو میخوای تجربه ی من میگه که طرف ps3 نرو اگه پولدار نیستی من خودم یکی از رفقام رفت یه ماه پیش ps3 خرید بیچاره هر چی بازی جدید میومد رو نمیتونست بخره اشکش درومد و رفت چند روز بعد ps3 رو فروخت بجاش یه 360 خرید الان هم خیلی راضیه
راستی گفتی 500 تومن دارم من بهت پیشنهاد میدم به علاوه ی 360 که 250 تومن هست یه psp هم بگیری باور کن پیشنهادم دوستانس با psp هم میتونی فیلم ببینی هم اهنگ گوش کنی هم بازی های ps1 و sega رو بازی کنی هم بازی های خود psp
من بهت تضمین میدم پشیمون نمیشی
به حرف بعضی بچه پولدار ها هم گوش نکن

آخرین ویرایش:
آخه اگه قرار قفل بشه چرا این انجمن رو تو فروم گذاشتن!؟
تا موقعی که یه سری بچه بازی درنیارن و مثل یه دوست و راهنما بخوان فقط بقیه رو راهنمایی کنن دلیلی واسه قفل کردن وجود نداره!!
متاسفانه تو سایر تاپیکها بعضیها هم که اطلاعاتشون بالاست و به قولی یه چیزی بارشونه و منطقی تر هستن تحت تاثیر حرفها یا شعارهای تعصبی بقیه که ظاهرا اکثرا بچه های 10 دوازده ساله هستن قرار میگیرن و شروع میکنن فن بازی و این مضخرفات حالا نه ته پیازن و نه سر پیاز بعضی ها هم خجالت هم نمیکشن تو کشورشون بعضی مردم هست که نون واسه خوردن نداره یه سری پیدا میشن از دهن خودشون درمیارن میدن به اونا اونوقت گوگولیهای ما دارن فن بوی سوپر ماریو در فضا میشن و پدر و مادر یه ملت رو به خاطرش درمیارن!
حالا فن هستی که هستی چرا به بقیه توهین میکنی ! متاسفانه...................................................

به هر حال دوست خوبم من هم فکر نمیکنم بشه با مقایسه تعداد هسته ها و حتی ظرفیت حافظه ای گرافیکی هم بشه کنسولهارو مقایسه کردن
ظاهرا ساختار پلی طوریه که برنامه نویسی براش سخته و تو عناوین مشترک بین پلتفرمها و یا دو کنسول رقیب روال ساخت بر یه مبنای واحد پیش میره و به خاطر اینکه ایکس باکس راحتتره در آخر خوش ساختتر درمیاد ولی تو بازیهای انحصاری ظاهرا پلی 3 خیلی شاخه هم از نظر گرافیک و هم از نظر اتکا به قدرت سخت افزاری واقعی پلی 3 .

حالا بیزحمت دوستان به سوالات بالای من توجه کنن مخصوصا به محدودیت 9 گیگی ایکس باکس؟!
مثلا بگن تا حالا تو کدوم بازی های مشترک بین دو کنسول یا کل پلتفرمها این محدودیت 9 گیگی باعث ناقصتر بودن بازی روی ایکس باکس شده؟!

آخرین ویرایش:
با psp هم میتونی فیلم ببینی هم اهنگ گوش کنی هم بازی های ps1 و sega رو بازی کنی هم بازی های خود psp
بله میشه. ولی PSP صفحه ی کوچیکی داره. از طرف دیگه گیریم واسه خودم یه 360 با یه PSP گرفتم. واسه دوستم رو چه کنم؟ می خوایم واسه تولدش یه 360 یا PS3 بخریم. کدوم رو بگیرم بنظرتون. در ظمن خودش از PS3 بیشتر خوشش میاد ولی خوب اطلاعات زیادی نداره. از طرف دیگه PS3 شیک تر هست تا 360. بعد من فکر می کنم که دیگه داره عمر 360 به پایان میرسه. منظورم اینه که دیگه بیشتر از این جای پیشرفت نداره ولی PS3 جای پیشرفتش بیشتره. بعد با بازی های PS3 بیشتر حال می کنیم.

حالا بیزحمت دوستان به سوالات بالای من توجه کنن مخصوصا به محدودیت 9 گیگی ایکس باکس؟!
مثلا بگن تا حالا تو کدوم بازی های مشترک بین دو کنسول یا کل پلتفرمها این محدودیت 9 گیگی باعث ناقصتر بودن بازی روی ایکس باکس شده؟!
من که خوب خبر ندارم. ولی من فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه. اگه جا نشه خب رو چند تا DVD میزنند دیگه. تو PS2 هم اینطوری بود. مثلا Devil May Cry 2 دو تا DVD بود یا واسه همین 360 هم، FF XIII سه تا DVD هست.

آخرین ویرایش:
بعد من فکر می کنم که دیگه داره عمر 360 به پایان میرسه. منظورم اینه که دیگه بیشتر از این جای پیشرفت نداره ولی PS3 جای پیشرفتش بیشتره. بعد با بازی های PS3 بیشتر حال می کنیم.
ذوست عزیز
اگه قراره عمر 360 تموم بشه(ماکرو یه کنسول دیگه بده) عمر ps3 هم تموم میشه(سونی برای مقابله با این حرکت 100 درصد ps4 رو میده) هی نگو ps3 شیکتره مگه شما قراره یه کنسول رو به خاطر شیک بودنش بخری؟
شما باید یه نگاه به جیب خودت و دوستت بندازی ببینی توانایی خریدن بازی های ps3 رو دارین یا نه؟
اگه نه که برو 360 بخر اگه اره بسم الله

بله میشه. ولی PSP صفحه ی کوچیکی داره. از طرف دیگه گیریم واسه خودم یه 360 با یه PSP گرفتم. واسه دوستم رو چه کنم؟ می خوایم واسه تولدش یه 360 یا PS3 بخریم. کدوم رو بگیرم بنظرتون. در ظمن خودش از PS3 بیشتر خوشش میاد ولی خوب اطلاعات زیادی نداره. از طرف دیگه PS3 شیک تر هست تا 360. بعد من فکر می کنم که دیگه داره عمر 360 به پایان میرسه. منظورم اینه که دیگه بیشتر از این جای پیشرفت نداره ولی PS3 جای پیشرفتش بیشتره. بعد با بازی های PS3 بیشتر حال می کنیم.

من که خوب خبر ندارم. ولی من فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه. اگه جا نشه خب رو چند تا DVD میزنند دیگه. تو PS2 هم اینطوری بود. مثلا Devil May Cry 2 دو تا DVD بود یا واسه همین 360 هم، FF XIII سه تا DVD هست.
شما اگه 500 داشته باشی بعد میخوای دوتا ps3 بخری اصلا پولت نمیرسه الان یه ps3 slim 250 g حدود 400 هزار تومنه

500 تومن فقط واسه خودم.
پس یعنی برم دو تا 360 با یه PSP بخرم، ردیفه؟

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or