xbox360 و ps3 دیگر قدرتی ندارند !

.:N!MA:.

کاربر سایت
bioware_games.png

"Good question. In terms of actual horsepower, I think we’re pretty maxed out. I don’t think there’s much more to find."
در آخرین مصاحبه ای که در سایت nowgamer.com منتشر شده آقای Aaryn Flynn از bioware صحبتهای جالبی کرده که برخیشون رو شرح میدم !
وقتی که گفته میشه که ME1 و ME2 از نظر فنی به عنوان عناوین شایسته نسل حساب میان و پرسیده میشه که چقدر دیگه در ps3 و x360 جای کار داره ( یا به تفسیری چقدر دیگه توان در دل این دو کنسول هست ) که ایشون در جواب میگه :
سوال خوبیست ! من فکر میکنم از لحاظ استفاده از قدرت کنسولها به درجه اشباع رسیده ایم و من فکر نمیکنم دیگر قدرتی زیادی برای استفاده کردن باقی مانده باشد . البته به نوعی اینو مزیت هم میدونه به اینصورت که در ادامه میگه :
من فکر میکنم که این خوبه چون ما به پلتفرم ثابت و پایداری رسیده ایم که این اجازه میده که شما بروی چیزهای دیگری مانند گیم پلی و داستان کار کنیم بدون اینکه دلهره ای از تغییرات پی در پی تکنولوژی خود داشته باشید ..... ایشون از این موضوع به عنوان یک نکته ی خوب در Mass Effect 3 یاد میکنه با توجه به سخت افزار 5 تا 7 ساله ثابت .
سعی کردم با اضافات متن رو روون شرح بدم ! تو نمیه شبی ببخشید دیگه
---------------------------
aarynflynn.jpg

جهت اطلاع : ایشون مدیر BioWare Edmonton & Montreal کانادا هستند که از تحسین شده ترین استودیوهای بازی سازی هست و ایشون مدرک لیسانس خودشون رو در علوم رایانه در سال 2000 دریافت کرد سرگرمی های وی شامل دویدن و تماشای ورزش و البته بازیهای رایانه ای هست .
منبع

آخرین ویرایش:
بحث در مورده اومدنه نسل بعد خیلی داغ شده ولی یکمم اگه واقع بین باشیم با این پیشرفته تکنولوژِی و اینکه 4 -5 سال داره از عمره این نسل میگذره باید یه حرکت رو به جلو داشته باشیم دیگه ;)
توان این نسل کم نیست ولی کی از تکلنولوژی جدید و کیفیته بالاتر بدش میاد؟ فرض کنید قدرته 360 4 برابره اینی که هست بشه :d

تو شاخ بودن گرافیک بازیات رو ثابت کن بعد بگو رسیدیم به ته دیگ...
ایشون با شماره اول و دوم Mass Effect خودشونو اثبات کردن میتونی توی متا ریز نمرات بالاش رو هم ببینی !
فکر کنم اکثرا موافق باشن که بهترین rpg نسل رو ساختن و یکی از برترین بازی های نسل که شماره ی دومش متاش در نسخه x360 شد 96 .

خندم میگیره از دست بعضی دوستان :))
آره خوب بیاید خودمون رو گول بزنیم ، کنسول های این نسل تا ۱۰ سال دیگه هم همچنان ابر قدرت هستند ! اصلا توش شکی نیست !

کنسولا زیر مجموعه ای از PC هستن و نسل بعد هم که بیاد بازم هستن و خواهند بود.
خداییش نگاه کنید که چقدر امار خرابی کنسولا زیاده!؟
بذار ME3 بیاد اونوقت ببینیم چی میشه.
در کل همیشه تا کنسولا به اومدنشون ادامه بدن همین اشو و همین کاسه هست.

شاید راست بگه با اون بازیهای که واسی کنسول ها داده به خدا بازیهاش در حد حرف مدیکه نیست ادم god of war3 رو میبیه فکر میکنه واقعی
شما واقعا منو متعجب میکنی ها !!!
اصلا میدونی چه بازیهایی ساخته که همچین حرفی رو میزنی ؟ میدونی بازی با متای 96 یعنی چی ؟میتونی تعداد جوایز ایشون و بازیهاش رو بشمری ؟
والا توی دنیای خارج که یلی هستند واسه خودشون ولی توی تهران رو خبر ندارم !

تو اینکه تاپیک تکراریه شک نکنید خودم تو تاپیک مشابه پستم دادم ولی نمیدونم الان کجا رفته اون تاپیک!

کیوان فکر نمیکردم روزی از دیدن عکس آوریل حالم بهم بوخوره:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or