XBOX360 با مادربورد Jasper عرضه شد!

Dreadlord

کاربر سایت
بالاخره XBOX 360 با مادربورد Jasper به فروشگاه ها عرضه شد.

در اين مادربورد CPU و GPU به صورت 65 نانومتري هستن كه برق كمتري مصرف ميكنند. در نتيجه كنسول حرارت كمتري توليد ميكنه و خنك تره.
به گفته ي مايكروسافت تمام كنسولهايي كه تاريخ ساختشون بعد از 6 آگوست 2008 هستش داراي اين مادربورد هستند.
همچنين قول داده تا چند ماهه آينده اكثر كنسولهاي موجود در فروشگاه ها از نوع Jasper باشند.
اين آخرين تلاش مايكروسافت براي حل مشكل سه چراغ قرمز است.
منبع: http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3170297

آخرین ویرایش:
مشخصات برای تشخیص مادربورد جسپر به صورت زیر می باشد :

تاریخ ساخت(تاریخ پشت کنسول یا MFR Date) :

06-08-2008 به بعد (ششم ماه آگوست سال 2008)

LOT 8031 به بالا

Team CSON

این اطلاعات توی سایت XBox-Scene.Com زده شده.
همچنین تعدادی کنسول با مادربورد Jasper هم اینجا ثبت شده :

Code:
http://www.360drives.com/list?v_perpage=50

ممنون از خبرت آقای ...
خوب چند تا سوال برام پیش اومده میپرسم!
1.تغییری به جز 65 نانو شدن نداره؟
2.مگه فالکون چند نانومتری بود cpu و gpu ش؟
3.درایوشون چیه؟
4.الان هزینه ی ساخت کم شده آیا ممکنه ماکروسافت دوباره 360 را ارزونتر کند؟:eek::biggrin1:
5.مدل اسلیم به دلیل کوچیکیش حتما 45 نانو درسته؟
6.اسلیم کی ساخته یا معرفی میشه؟

7.یک عگسی از این مادربورد بدید !
8..مادربورد vallaha فکر کنم چیه برای 360 ه؟

آخرین ویرایش:
خب ديگه الان همه با خياله راحت ميتونن 360 بخرن .

4.الان هزینه ی ساخت کم شده آیا ممکنه ماکروسافت دوباره 360 را ارزونتر کند؟:eek::biggrin1:
نخير چون ماكروسافت كاهش قيمت داده و علتش فكر كنم همين جاسپر بودن كنسولهاست كه جديدا عرضه كرده .

ممنون از خبرت آقای ...
3.درایوشون چیه؟
1.نه فكر نكنم. در واقع تو منبع فقط همينو نوشته.
2. نميدونم.:-" فكر كنم GPUش 90 نانومتري بود.
3. به احتمال زياد همشون Lit on هستند.
4. دليل كم كردن قيمت توسط مايكروسافت هم همين بوده. يعني الان معلوم شد.:cheesygri
5. در مورد اسليم هنوز هيچ اطلاعاتي بيرون نيومده.
بابك هستم.

ممنون از خبرت آقای ...
3.درایوشون چیه؟

فالکون GPU ش 90 نانومتری هست و CPU ش 65 نانومتری.اما تو جسپر هر 2 تاش 65 نانومتری هست.
درایو هم فعلا همگی Lite-On
مایکروسافت این کاهش قیمت ها رو به خاطر ورود جسپر انجام داد.با اومدن مادربورد بعدی احتمالا دوباره قیمت ها Cut میشه.
بله Slim اگر در کار باشه به دلیل کوچکی باید 45 نانومتری باشه.
هیچ خبری هم از ساخت و معرفیش فعلا نیست.یه خبر پخش شد ولی خوب خود مایکروسافت پرده برداری نکرده.

ممنون از بابک و کنسول !:biggrin1:
خوب الان هر دو شده 65 نانو پس فقط 12 ولت میخواد درسته؟(air flow و ... بی خیال):biggrin1:
باید منتظر موند ببینیم اینا چه قدر دووم میارن !
(اگه بعدی در کار باشه و بزرگ هم باشه یعنی اسلیم نباشه 55 نانو هست )
من یه جا خونهده بودم ps3 میخوامد هر دوتاشو 55 نانو کنه یادم نیست کجا تا کاهش قیمت 50 تا 100 دلاری داشته باشه!
(مدل اسلیم شاید بهتر باشه ولی من مطمئن هستم هر کس اینو بخره پشیمون نمیشه یعنی جاسپر بلاخره برای جهان سومی ریسک هست همش باید منتظر جدید تر باشند:d
به نظر من اگر اسلیم واقعیت داشته باشه ماکروسافت دیگه تغییری به این نمیده و ادربورد جدیدی عرضه نمیکنه در صورتی این الان دیگه به نظر مشکل گرمایی نداره!(راستی این 2 هیت سینکه است و او سفیده جهبع تقسیم ه که فالکون داره را داره؟:biggrin1:
این Lite On کی کپی خور میشه ؟ خدا!:sick:
ک عگسی از این مادربورد بدید !
مادربورد vallaha فکر کنم چیه برای 360 ه؟

یه چیز سفیدی بود که روی cpu و gpu بود که باعث میشد ن ها هوا را بهتر بکشن بیرون اون فقط تو الایت فالکون بود تو جاسپر نیست؟ هیت سینک اضافه چی؟ یه عکس از مادربورد همه چیزو روشن میکنه!

آخرین ویرایش:
خوب الان هر دو شده 65 نانو پس فقط 12 ولت میخواد درسته؟(air flow و ... بی خیال):biggrin1:
من یه جا خونهده بودم ps3 میخوامد هر دوتاشو 55 نانو کنه یادم نیست کجا تا کاهش قیمت 50 تا 100 دلاری داشته باشه!
(مدل اسلیم شاید بهتر باشه ولی من مطمئن هستم هر کس اینو بخره پشیمون نمیشه یعنی جاسپر بلاخره برای جهان سومی ریسک هست همش باید منتظر جدید تر باشند:d
به نظر من اگر اسلیم واقعیت داشته باشه ماکروسافت دیگه تغییری به این نمیده و ادربورد جدیدی عرضه نمیکنه در صورتی این الان دیگه به نظر مشکل گرمایی نداره!(راستی این 2 هیت سینکه است و او سفیده جهبع تقسیم ه که فالکون داره را داره؟:biggrin1:

یه چیز سفیدی بود که روی cpu و gpu بود که باعث میشد ن ها هوا را بهتر بکشن بیرون اون فقط تو الایت فالکون بود تو جاسپر نیست؟ هیت سینک اضافه چی؟ یه عکس از مادربورد همه چیزو روشن میکنه!

1- تو همین فالکن ها هم واجب نبود 12 ولت حالا این بذار بیاد دستمون بعد ببینیم لازم داره یا نه ولی بعید میدونم لازم داشته باشه

2- من تا الان 55 نانومتر نشنیدم - رنجش اینطوریه 90 - 65 - 45 - 32 حالا دیگه این 55 :confused:

- تو همین فالکن ها هم واجب نبود 12 ولت حالا این بذار بیاد دستمون بعد ببینیم لازم داره یا نه ولی بعید میدونم لازم داشته باشه

2- من تا الان 55 نانومتر نشنیدم - رنجش اینطوریه 90 - 65 - 45 - 32 حالا دیگه این 55 :confused:
1-خوب بودن برد های 360 شانسیه.حالا بعضیا بودن که فالکونو 12 ولت کردن ولی باز 3 چراغ داده بعضیا هم بودن بدون12 ولت کنسولشون سالم مونده خدا کنه این جاسپر اینجوری نباشه.

2-اتفاقا من شنیدم.کارت های گرافیک جدید با تکنولوژی 55 نانو ساخته میشن.

موفق باشی.:-"

بسی خوشحال شدیم از این خبرت بابک جان. خدا نکنه این یکی کنسولم بسوزه.(Elite)
من منتظرم ببینم این اسلیم چه شکلی میشه ؟

در مورد مادربورد ها تو بخش XBox 360 یه مطلب هست.جستجو کن در مورد همه مادربورد هایی که اومده و میاد نوشته(با اونی که جزء تاپیک های مهم هست فرق می کنه.
اگر خوب باشه نیاز به 12 ولت هم نداره.
Lite-On هم شاید تا 1 ماه دیگه کپی خور شد.
عکسی هم هنوز از Jasper پخش نشده داخل اینترنت.

سلام

ممنون ازخبر
هم خوشحال شدم هم ناراحت
خوشحال شدم که دیگه این سرکوفت 3چراغو نمیتونند بزنن:biggrin1:
ناراحت شدمکه تازه فردا 360 من که فالکون:((هستش میرسه دستم:((
خیر سرم به هر کی میگفتم صبر کنم جاسپر بگیرم یا همین فالکون خوبه؟میگفت همینو بخر.
ببینم فرقش با فالکون فقط جی پی یو هستش؟حالا نسبت به فالکون خیلی بهتره(یعنی حالا ناراحت بشم یا نشم:biggrin1:)
ببینم من روزی2 تا دو ساعت بازی کنم البته12 ولت و شرود مد هم روش شده اصلا مشکلی پیش نمیاد؟
.
.
تو ایران که بیاد:قیمت فضایی داره
کپی خور هم که نیست:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or