XBOX360 با مادربورد Jasper عرضه شد!

Dreadlord

کاربر سایت
بالاخره XBOX 360 با مادربورد Jasper به فروشگاه ها عرضه شد.

در اين مادربورد CPU و GPU به صورت 65 نانومتري هستن كه برق كمتري مصرف ميكنند. در نتيجه كنسول حرارت كمتري توليد ميكنه و خنك تره.
به گفته ي مايكروسافت تمام كنسولهايي كه تاريخ ساختشون بعد از 6 آگوست 2008 هستش داراي اين مادربورد هستند.
همچنين قول داده تا چند ماهه آينده اكثر كنسولهاي موجود در فروشگاه ها از نوع Jasper باشند.
اين آخرين تلاش مايكروسافت براي حل مشكل سه چراغ قرمز است.
منبع: http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3170297

آخرین ویرایش:
این خبری که شما دادید خود ماکروسافت تاییدش کرده..؟

مادربرد فالکون مشکلی نداشت و این جاسپر هم که اومده قیمتش تو ایران خیلی میره بالا..

من تو یک چیز موندم..!
وقتی که 2 - 3 ماه پیش پریمیوم 60 گیگ اومد گفتن یکم رو مادربردش تغییر ایجاد دادند.. و بهتر شده حالا بعد از دو ماه میان جاسپر(به قول آقا پددرام چسپر) رو عرضه میکنند ..!!
پس تکلیف 60 گیگ چه میشه اون هم جاسپر میشه یا همون قبلیه میمونه..!!!؟

این خبری که شما دادید خود ماکروسافت تاییدش کرده..؟

مادربرد فالکون مشکلی نداشت و این جاسپر هم که اومده قیمتش تو ایران خیلی میره بالا..

من تو یک چیز موندم..!
وقتی که 2 - 3 ماه پیش پریمیوم 60 گیگ اومد گفتن یکم رو مادربردش تغییر ایجاد دادند.. و بهتر شده حالا بعد از دو ماه میان جاسپر(به قول آقا پددرام چسپر) رو عرضه میکنند ..!!
پس تکلیف 60 گیگ چه میشه اون هم جاسپر میشه یا همون قبلیه میمونه..!!!؟
تو اون منبعي كه دادم ميرفتي بود.

در ضمن جاسپر نيست اصلش جسپره.

(یکی جواب بده)سلام

ممنون ازخبر
هم خوشحال شدم هم ناراحت
خوشحال شدم که دیگه این سرکوفت 3چراغو نمیتونند بزنن:biggrin1:
ناراحت شدمکه تازه فردا 360 من که فالکون:((هستش میرسه دستم:((
خیر سرم به هر کی میگفتم صبر کنم جاسپر بگیرم یا همین فالکون خوبه؟میگفت همینو بخر.
ببینم فرقش با فالکون فقط جی پی یو هستش؟حالا نسبت به فالکون خیلی بهتره(یعنی حالا ناراحت بشم یا نشم:biggrin1:)
ببینم من روزی2 تا دو ساعت بازی کنم البته12 ولت و شرود مد هم روش شده اصلا مشکلی پیش نمیاد؟
.
.
تو ایران که بیاد:قیمت فضایی داره
کپی خور هم که نیست:-"

ببینم فرقش با فالکون فقط جی پی یو هستش؟حالا نسبت به فالکون خیلی بهتره(یعنی حالا ناراحت بشم یا نشم:biggrin1:)
اينجور كه خودشون گفتن فقط GPUهه.
از نظر تئوري كه بهتره حالا بايد بياد ببينيم عمليش چجوريه.:biggrin1:
ببینم من روزی2 تا دو ساعت بازی کنم البته12 ولت و شرود مد هم روش شده اصلا مشکلی پیش نمیاد؟
تا نياد نميشه نظر داد.
ولي بايد به احتمال زياد بهتر شده.

1 چیز درباره x360 slim
1 ماه پیش خبرش رو به برخی بچه ها دادم ولی گفتن شایعست.
به نظر میاد اسم سصلیش XBOX 540 باشه
اندازه 1 PS2 دقیقا
و microsoft india اونو فاش کرده>1 جایی نمیدونم کجا:دی
CPU , GPU هم هر دو 45 nm هستند
با تشکر

Microsoft هیچ موقع اینجور چیز‌ها رو به صورت رسمی تایید نمی‌کنه و نکرده.
...............
جریان این خبر از این قراره که چند نفر ادعا کردن که 360 جدیدی که خریدن مادربوردش Jasper هست ولی هنوز هیچ عکسی رو ازش نزاشتن!
...............
مورد بعدی اینکه این خبر برای 3 یا 4 روز پیشه بابا:دی ولی این 1UP مثل اینکه از دنیا عقبه چون تازه دیروز این خبر رو منتشر کرده و دقیقا از همون منبعی که 4 روز پیش خبرش اومده بود!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or