xbox360 افقی یا عمودی

• Thread starter Thread starter jj20
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

شما کنسول خود را چگونه قرار میدهید؟

• کنسول من به صورت افقی هست و سالم است

رای‌ها: 105 53.8%
  • کنسول من به صورت افقی بود وخراب شد

رای‌ها: 9 4.6%
  • کنسول من به صورت عمودی هست و سالم است

رای‌ها: 75 38.5%
  • کنسول من به صورت عمودی بود وخراب شد

رای‌ها: 15 7.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    195
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
هنوز به نتيجه اي نرسيديم؟
بچه هاي قديمي مثله مديرا كه از قديم 360 دارن هم اگه لطف كنن نظري بدن ممنون ميشيم.

یادش بخیر یک سال پیش چه جار و جنجالی بود سر این عمودی افقی .

آقا جون هیچ فرقی نداره هر طور دوست داری بذارش .

با سلام به همه

نظر همه مهم و درست . اما در حقیقت هر کی یه چیز میگه . اما سازنده ی دستگاه که اونرو ساخته میدونه چتوری کار میکنه میگه هر دو جور دورسته و منم تو فیلما و نمایشگاها و حتی سایت xbox که میری اونو عمودی گذاشته
بنظر من هر کی هر مدلی گذاشته بظار بمونه:-"

سلام به همه :
من که کنسول رو خریدم یارو گفت چون از تهش هوا وارد میشه افقی بزار ولی اگه فن خریدی عمودی هم میتونی بزاری .

سلام به همه :
من که کنسول رو خریدم یارو گفت چون از تهش هوا وارد میشه افقی بزار ولی اگه فن خریدی عمودی هم میتونی بزاری .

شما اگر می خوای افقی بذاری 2 طرف کنسولت از زیر یه چیزی بذار که ارتفاعش از زمین به اندازی بلندی انگشت اشاره بشه...
فن هم نذار.اگر می خوای خنک باشه کنسول 12 ولت کن. ;)

با سلام به همه

نظر همه مهم و درست . اما در حقیقت هر کی یه چیز میگه . اما سازنده ی دستگاه که اونرو ساخته میدونه چتوری کار میکنه میگه هر دو جور دورسته و منم تو فیلما و نمایشگاها و حتی سایت xbox که میری اونو عمودی گذاشته
بنظر من هر کی هر مدلی گذاشته بظار بمونه:-"

بله در صورتی درست بود که انقدر از کنسولها به خاطر گرما سه چراغ نمیدادند اونوقت از هر طرف که میخواستیم فرقی نمیکرد _ این مشکل باعث شده همه دنبال این باشند که عمودی باشه یا افقی

حالا نظر منم اینه که اگه کنسول عمودی باشه برای خنک شدنش بهتره چون هم سطح آزاد بیشتری داره که باعث میشه بدنه زیرین کنسول که در حالت افقی نزدیک سطح قرار میگیره کمتر گرم شه و دستگاه خنک تر کار کنه هم اینکه عمودی قشنگ تره.

عمودی بهتره چون که هوا بهتر ردوبدل میشه!

چرا؟!
افقی زیرش پایه بزار میشه همونطوری
این بحث دیگه تموم شدس
نمیدونم کی این تاپیکو اورد بالا باز
هر جور راحتید بزارید!!!

سلام ب همه :
اگه میشه بگید فقط زیر xbox (به صورت عمودی) هوا رد و بدل میشه یا نه ؟ :confused:
اگه نمیشه من عمودی بزارم .
خیلی خیلی ممنون

سلام ب همه :
اگه میشه بگید فقط زیر xbox (به صورت عمودی) هوا رد و بدل میشه یا نه ؟ :confused:
اگه نمیشه من عمودی بزارم .
خیلی خیلی ممنون

وقتی عمودی بذارید قسمت زیرین کنسول که به عنوان تکیه گاه و در اصل پایه کنسول عمل می کنه هوا ازش وارد نمیشه به دلیل این که زمین مزاحمشه.
اما از سوراخ های بدنه کنسول و قسمت بالایی که بخشیش رو هارد گرفته هوا وارد میشه،همینطور از پشت کنسول.
اما اگر کنسول رو افقی بذارید نه به لنز فشار میاد و اینکه از همه جهت هوا بهش وارد میشه.

بابا هر جور دوست دارید بزارید:biggrin1: این 360 جدیدا که مشکل گرماییش در حدی نیست که حالا بره 2 ساعت بازی تفاوت زیادی داشته باشه.وقتی مشکل حرارتی مقدار چشمگیری درست شده فکر کنم بهتر باشه که به لنز بیچاره فشار نیاریم.اگرم میترسید یه وقت خدایی نکرده زیر کنسول داغ کنه:biggrin1: 2تا چیز مثل ستون بزارید زیر کنسول تا هواا از زیر جریان داشته باشه(تازه بازم به نظرم نیازی نیست;) )
باور کنید 360 ه 2008 دیگه 360 سال 2006 نیست (البته نمیگم همه چیش حل شده ولی دیگه مشکلش در این حد هم نیست که ما بیایم بگیم عمودی بهتره یا افقی)

آخرین ویرایش:
سلام ب همگی :
واسه من که ماله یازده 2007 هستش چی؟ اون هم دیگه مشکلی نداره ؟

منم خیلی توی این افقی عمودی توجه میکردم ولی با توجه به راهنمایی اقا پدرام و ازمایش خودم دیدم اگه افقی بذارم و زیر کنسول با جلد نوار کاست فاصله ایجاد کنم(8 تا جلد که دوتادوتا روی هم گذاشتم و در چهار کنار کنسول طوری که کنسول صاف قرار بگیره به طوری که جلد ها بین وسط کیس و اون راه های هوا باشه گذاشتم مثل:
!!#___#!!
!!#___#!!
(! راه هوا-#جلد ها-__کیس) اینطوری از
تمام ورودی های کنسول هوا وارد میشه و اینکه امتحان کردم و دیدم در حالت افقی زمان لود کمتر هست یعنی به لنز کمتر فشار میاد

من از همون اول افقی گذاشتم به همین روشی persian hero جان گفته.در ضمن اگه عمودی بزارین اون قسمتی که جریان هوا ردو بدر می شه کاملا بسته نمی شه خود کنسول پایه داره که یکم از سطح میز فاصله می گیره در ضمن این قسمت هوای گرمو نمی خواد بده بیرون که بخواین نگران باشین.
ولی خداییش عمودی خیلی قشنگتره اوبوهت داره من میخوام عمودی بزارمش دیگه.
اگه دقت کنین تو نمایش ای 3 هم همه جا عمودی بود.
چند روز پیش 3 ساعت بازی کردم با اینکه دو تا نوار کاست ارتفاع داده بودم زیر کنسول دست زدم میز گرم شده بود! در کل فکر کنم عمودی بهتر باشه

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or