Xbox X019

mostafawarcraf

کاربر سایت
122779

مراسم XO 2019 یکی از رویدادهای مهم شرکت مایکروسافت در سال جاری به شمار می‌رود و قرار است در آن، عناوین ریز و درشت زیادی حضور داشته باشند. این مراسم که در تاریخ پنج‌شنبه، ۲۳ آبان‌ماه ۱۳۹۸ (مصادف با ۱۴ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی) و در انگلستان برگزار خواهد شد.
طبق شایعات از آی پی جدید استدیوهای rare و obsidan رونمایی خواهد شد.
مراسم پنج شنبه ساعت 23:30 به وقت تهران در لندن برگزار خواهد شد.

24 عنوانی که حضورشان در رویداد X019 تایید شده است را مشاهده می‌کنید:
  • Age of Empires II: Definitive Edition (Forgotten Empires/Xbox Game Studios)
  • Battletoads (Rare/Xbox Game Studios)
  • Bleeding Edge (Ninja Theory/Xbox Game Studios)
  • Cyber Shadow (Yacht Club Games)
  • Doom Eternal (id Software, Panic Button Games)
  • Dragonball Z: Kakarot (Bandai Namco Entertainment, CyberConnect2)
  • Forager (Humble Bundle)
  • Forza Horizon 4: LEGO Speed Champions (Playground Games/Xbox Game Studios)
  • Gears 5 (The Coalition/Xbox Game Studios)
  • Halo: Master Chief Collection (343 Industries/Xbox Game Studios)
  • Haven (The Game Bakers)
  • Levelhead (Butterscotch Shenanigans)
  • Microsoft Flight Simulator (Microsoft Corporation/Xbox Game Studios)
  • Minecraft Dungeons (Mojang Studios/Xbox Game Studios)
  • Phogs! (Coat Sink)
  • Project Resistance (Capcom)
  • Roller Champions (Ubisoft Montreal)
  • She Dreams Elsewhere (Studio Zevere)
  • SkateBird (Glass Bottom)
  • Star Wars Jedi: Fallen Order (Respawn Entertainment)
  • Streets of Rage 4 (DotEmu)
  • The Good Life (White Owls)
  • Tunic (Finji)
  • Wasteland 3 (inXile Entertainment)

آخرین ویرایش:
Ps now و پلاس باهم اشتراک هایبریدی ندارن ولی گیم پس و گلد چرا، اشتراک التیمیت دارن
انحصاریهای سونی توی ps now نیستن در روزهای اول،مثلا سونی تازه انچارتد 4 و گاد اف وار به ps now اضافه کرده ولی هر بازی ای که برای مایکرو میاد توی گیم پس همون لحظه هست

من دقیقا منتظرم بیان یه ترکیبی از همین معرفی کنن، حاضرم بازی‌ای مجانی پلاس رو کلا بردارن، کلا یه اشتراک آنلاین وnow بگیری ارزونتر!

البته به جز دیزگان و هورایزن الان تمام انحصاری های سونی روی now موجوده،
که صد البته من برای این بازیا اشتراک نمیگیرم، برای بازی‌ هایی میخوام که دست و دلم راضی نمیشه پول بدم جاشون

بشخصه ژاپنی باز نیستم و برام مهم نیست بازیاش خیلی مگر یکی دو مورد که خودم باهاش حال کنم ولی قبول کن که سونی شل گرفته اونجا رو :D از بیرون کشیدن سهامش از SE (البته این یکی حرکت درستی بود :D) گرفته تا سانسورهای الکی و بها ندادن به استودیو ژاپن اگه براش مهم بود الان یه بازی دیگه با میازاکی میدادن و استاد بزرگ Fumito Ueda نمیرفت از سونی خبرهای رفتن Toyama هم که به گوش میرسه! atlus به میل خودش انحصاری میسازه و اگرنه هزار بار باید مثل یاکوزا مولتی پلتفرم میشد! ffvii از اولم انحصاری نبود ولی اینجوری تبلیغ کردن بدرد خودشون میخوره!

من فقط حس می کنم قدرنشناسید همین
جوری حرف می زنید انگار سونی قافیه رو ول داده
از نظر من و رفیقای J-باز ام جریان واقعا یه جور دیگس

این که بازی های ژاپنی رو بقیه کنسول ها برن تحت هیچ عنوانی ضعف سونی رو تو این بحث نشون نمیده
سونی نمیتونه کسی رو زور کنه الان فقط رو کنسول اون بازی بده... هیچ کس دیگه هم نمیتونه
نینتندو هم که این کار رو می کنه واسه اینه که هم خودش هم سازنده بازی مطمئنه No More Heroes 3 روی هیچ پلتفرم دیگه ای عمرا فروش داشته باشه، مگه اول رو نینتندو موفق شه (یعنی بازم احتمال از انحصار دراومدنش هست) و دلایل دیگه مثل اتکای بازی رو جویکان ها و اینا... بیا، یوکای واچ هم از چنگال نینتندو دراومد... مهم نیست جدا :دی

البته به استثنای جریان سانسور محتوا... خیلی مزخرفه این حرکتشون جدا

این که بازی های ژاپنی رو بقیه کنسول ها برن تحت هیچ عنوانی ضعف سونی رو تو این بحث نشون نمیده
سونی نمیتونه کسی رو زور کنه الان فقط رو کنسول اون بازی بده... هیچ کس دیگه هم نمیتونه
نینتندو هم که این کار رو می کنه واسه اینه که هم خودش هم سازنده بازی مطمئنه No More Heroes 3 روی هیچ پلتفرم دیگه ای عمرا فروش داشته باشه، مگه اول رو نینتندو موفق شه (یعنی بازم احتمال از انحصار دراومدنش هست) و دلایل دیگه مثل اتکای بازی رو جویکان ها و اینا... بیا، یوکای واچ هم از چنگال نینتندو دراومد... مهم نیست جدا :D

چرا قدر نشناسیم؟ :D درسته کسی کسی رو نمیتونه مجبور کنه ولی سونی پول میداد قدیما واسه انحصاری ولی دیگه اونم نمیده حالا مایکرو رو نگاه کن پول میده راحت بازی ژاپنی میاره رو کنسولش! اصلا اشتباه تو به من بگو توجیهی برای بها ندادن به استودیو ژاپنی خودشون هست؟ حقیقتا نه الانم که یوشیدا رفته بدترم میشه فروش ps تو ژاپن مثل گذشته نیست دیگه واقعا! جوری حرف نمیزنیم سونی قافیه رو تو ژاپن ول کرده!

خب نمیشه محتوا رو از خود سرویس جدا دونست.
حالا به عبارات نمیخوایم گیر بدیم. اصلا زمین تا آسمون غلطه. زمین تا نرسیده به آسمون. چه فرقی میکنه؟
شما بعدش اومدی هی از تبلیعات و تو بوق و کرنا کردن و ... گفتی. منم گفتم سونی شرکت تازه کار نیست. همونطور که داره کنسولشو تمام قد تبلیغ میکنه، خب سرویسشم میکنه اگه پتانسیل کافی ببینه توش.
اره شاید از نظر تبلیغات با غولی مثل مایکروسافت نتونه رقابت کنه ولی میتونه اونقدری تبلیغ کنه که بیش از ۱ درصد کاربراش برن سمت سرویسش!

درنهایت بحث این نیست که مایکرو به این سرویس نیاز داره و سونی نیاز نداره!
آینده صنایع سرگرمی به شدت با این سرویس ها گره خورده.
۱۰۰ میلیون که هیچی. سونی ۳۰۰ میلیون کنسولم میفروخت بازم کم کم مدیراش میرفتن سمت چنین سرویس هایی. اصلا مایکرو نسلو باخته! گوگل چی؟ بعد ۲۰ سال و همزمان با اوج گیری این سرویس ها بود که فرصتو احساس کرد و خواست وارد رقابت شه.

مایکرو به نظرت این سرویسو داد که شکست این نسلو جبران کنه؟ مایکرو هر ۲ ماه داره آفر ۳ ماه و ۱ دلار میده برا گیم پس التیمیت! به نظرت سود داره براش این چیزا که باهاش کمبود فروش کنسولو جبران کنه؟ مشخصه که نه. همه اینا برا آینده است. برا اشنا کردن مخاطب با گیم پس چون کسی که اشنا شه با چنین سرویسی بعیده دیگه بتونه بیخیالش شه.برا وقتی که عرضه عمومی اکس کلاود موعدش رسید. نه جبران شکست کنسولی نسل قبل!
الان همه اینا به گوش تو و باقی سونی فن ها "فن بوییسم" من تعبیر میشه. بحثی هم نیست. صبر میکنیم و میبینیم شرایط به چه سمتی پیش میره درنهایت...
حاجی چرا لقمه رو دور سر خودت میچرخونی اصلا مگه کسی از آینده این سرویس حرف زد ؟من اصلا کاری به آینده این سرویس ندارم الان دارم میگم سونی دقیقا واسی چی باید سرویس رو تبلیغ میکرد ؟ بازم میگم کاری به آینده ندارم کلا نسل هشت رو میگم سونی کامل دست برتر رو داشت و خوب طبیعی بود وقتی همه جوره سری تو بازار خودت رو به اب ایتش نزنی غیر اینه ؟ خوبه خودت داری میگی برا آینده ماکرو داره طلاش میکنه !! شکست رو پذیرفته این یـ بحث بحث دیگه اون تفاوت زمین اسمون الان شما این لیست رو ببین PS Now حدود 700 تا بازی داره از این تعداد 300 تاشون رو PS4 قابل دانلود هستن :

u585538_screenshot-www_wikiwand_com-2019.11.15-19_03_04.jpg

از این 300 تا دست کم 50 تاشون بازی AAA درست حسابی هستن اشتراک ماهیانه 10 دلار مشابه گیم پس ماکروسافت (اینی که اتیش زده به مالش رو کار نداریم داره 1 دلار میده واسه شروع چون مجبوره) فقط میمونه بازی های انحصاری روز لانچ و دسترسی رو دستگاه های بیشتر + هزینه گلد که ماهانه بخوای حساب کنی فقط 5 دلار بیشتر میوفته ! قضیه خیلی سادست سونی بیخ گوش ماکروسافته از این نظر فقط کافیه هروقت احساس خطر کرد (مثل الان) پیچش رو شل کنه که الان خوب تازه شروع کرده استارت تبلیغ کردن سرویسش رو بزنه ولی بازم لاک پشتی تبلیغ میکنه من اصلا منکر برتری سرویس گیم پس نیسم ولی دوستان جور دارن رفتار میکنن انگار سونی تازه شروع به کار کرده تو این ضمینه ولی خوب میگم سونی قشنگ بیخ گوش ماکروسافت ـه منتهی چون تو بوغ نکردتش فک میکنن خبرای زیادی هست

آخرین ویرایش:

نینتندو هم که این کار رو می کنه واسه اینه که هم خودش هم سازنده بازی مطمئنه No More Heroes 3 روی هیچ پلتفرم دیگه ای عمرا فروش داشته باشه، مگه اول رو نینتندو موفق شه (یعنی بازم احتمال از انحصار دراومدنش هست) و دلایل دیگه مثل اتکای بازی رو جویکان ها و اینا... بیا، یوکای واچ هم از چنگال نینتندو دراومد... مهم نیست جدا :D

قدر نشناسیم،،، جدا فکر کردی مشکلی داریم با مولتی شدنشون، دلیل گیر دادنمون به سونی اتفاقا عملکرد برند محبوب خودته، ببین چه jrpg های خفن و بزرگی میده بیرون، آخرین بازی jrpg بزرگی که اومده رو کنسول سونی کی بوده، این سبک قشنگ داره میمیره، در رویایی ترین حالت داره شکل و شمایل ایندی به خودش میگیره، همون فاینال ها رو ببین زمانی که سونی پشتشون بود چی بودن،
حرف ما اینه که سونی این همه این سرمایه اش رو میره رو هر چرت و پرت غربی پسند خرج میکنه رو بخشیش رو برداره بیاره بزاره رو این سبک، تا بازم مثل دو نسل گذشته شاهد jrpg های AAA خفن باشیم، اصلا میخواد رو هر چی پلتفرم ممکن منتشرش کنه، انتقاد و خواست ما از سونی اینه!
نه اینکه بره همین بازی های متوسط ژاپنی رو انحصاری کنه ماها خوشحال میشیم!

من دقیقا منتظرم بیان یه ترکیبی از همین معرفی کنن، حاضرم بازی‌ای مجانی پلاس رو کلا بردارن، کلا یه اشتراک آنلاین وnow بگیری ارزونتر!

که صد البته من برای این بازیا اشتراک نمیگیرم، برای بازی‌ هایی میخوام که دست و دلم راضی نمیشه پول بدم جاشون
برا 5 دلار بیشتر ؟

screenshot-www.microsoft.com-2019.11.15-19_44_50.png

screenshot-store.playstation.com-2019.11.15-19_46_05.png screenshot-store.playstation.com-2019.11.15-19_45_32.png

شما یک دلار میدی برا شروع ولی بعدش باید 45 دلار بدی واسه سرویس ماکروسافت کلا 5 دلار بخوای حساب کنی سود میبری :دی فقط باید دست به دعا بشی سونی واسه انحصاری ها یـ افر اینجوری بزار :دی

ز این 300 تا دست کم 50 تاشون بازی AAA درست حسابی هستن اشتراک ماهیانه 10 دلار مشابه گیم پس ماکروسافت (اینی که اتیش زده به مالش رو کار نداریم داره 1 دلار میده واسه شروع چون مجبوره) فقط میمونه بازی های انحصاری روز لانچ و دسترسی رو دستگاه های بیشتر + هزینه گلد که ماهانه بخوای حساب کنی فقط 5 دلار بیشتر میوفته ! قضیه خیلی سادست سونی بیخ گوش ماکروسافته از این نظر فقط کافیه هروقت احساس خطر کرد (مثل الان) پیچش رو شل کنه که الان خوب تازه شروع کرده استارت تبلیغ کردن سرویسش رو بزنه ولی بازم لاک پشتی تبلیغ میکنه من اصلا منکر برتری سرویس گیم پس نیسم ولی دوستان جور دارن رفتار میکنن انگار سونی تازه شروع به کار کرده تو این ضمینه ولی خوب میگم سونی قشنگ بیخ گوش ماکروسافت ـه منتهی چون تو بوغ نکردتش فک میکنن خبرای زیادی هست
حالا راجب لایبرری ها که همینجا بچه هایی بودن که مقایسه کردن بازیا رو. تفاوت جوری نیست که بگیم بیخ گوششه. راجب تعداد هم حرف نمیزنیم. کیفیت لایبرری گیم‌پس به شکل وحشتناکی قوی تره و از اون گذشته بازی های درست حسابیش تقریبا حضورشون دائمیه. فک کنم یه متال گیر۵ یه مدت ورداشته شد که تازه برگشت دوباره. برعکس ps now که انحصاری هاش معمولا ورداشته میشه بعد یه مدت.
شما گفتی مایکروسافت چون این نسل شکست خورد رفت سمت این موضوع که من گفتم اشتباهه. مایکروسافت با اختلاف پیروز نسل هم میشد باز میرفت سراغ این چون این تب سرویس های اشتراکی فراتر از گیمه و کل صنایع سرگرمی رو داره در بر میگیره.

به طور کلی من مشکلم اینه که به نظرم میاد شما داری سعی میکنی اینطور القا کنی که سونی از اول به وضع احاطه داشته و صرفا نیازی ندیده تبلیغ کنه یا قیمتو بیاره پایین وو....
نه اینطور نیست. قیمتو نیاورد پایین چون الگوریتم مناسبی برا قرارداد با مخاطبان و دولوپر ها پیدا نکرده بود. تبلیغ نمیکرد چون میدونست هنوز نتونسته سرویسی ارائه بده که پذیرای اون حجم از تبلیغات باشه.
این به خواست سونی و شل کردن پیچ و ... هم ربطی نداره. جوری نیست که الان شان لیدن اراده کنه گیم پسو به زیر بکشن.
سونی نسلو برد چون سیاست گذاری درستی تو شیوه کلاسیک گیم داشت.
ولی سرویس های اشتراکی مرحله بعدی صنعتن. و اتفاقا تو این زمینه سونی عقب تره از مایکروسافت درحال حاضر و رسیدن به مایکرو با شل کردن پیچ و یه کم سفت گرفتن تبلیغات حاصل نمیشه. بیش تر از این حرفا کار نیازه.
بگذریم که تو پردازش ابری قطعا مایکروسافت دست بالاترو داره به خاطر سرور هاش.(نمیدونم قرار داد اخیر سونی و مایکرو درباره همکاری های حوزه پردازش ابری به گیمینگ هم مربوطه یا نه) ولی چیزی که مشخصه اینه که استریم خصوصا بازی که(که از فیلم و سریال خیلی سخت تره)، سرور های خیلی قوی میطلبه و تو همین موضوع هم شاید مایکروسافت دست بالاترو داشته باشه.
حالا شما از این ناراحتی که چرا اختلاف گیم پس و pa now رو زیاد نشون میدن؟ خب زیادم هست واقعا ولی خیلی خودتو درگیر عبارات "زمین تا اسمون" و ... نکن.
دیگه بحثو جمع میکنم من. ببینیم به قول شما با شل کردن پیچ ها، سونی چه میکنه با سرویس اشتراکیش.

برا 5 دلار بیشتر ؟

View attachment 122911

View attachment 122909View attachment 122910

شما یک دلار میدی برا شروع ولی بعدش باید 45 دلار بدی واسه سرویس ماکروسافت کلا 5 دلار بخوای حساب کنی سود میبری :دی فقط باید دست به دعا بشی سونی واسه انحصاری ها یـ افر اینجوری بزار :دی
بازيهاي جدید نیستن الان تو ps now دیگه زیادی ps now رو به روز میدونی بابا بخدا بازیهاش قدیمی هستن من نمیدونم چه اصراری داری اینا رو یکسان جلوه بدی، یه مشت بازی endie چرند تو ps now هستن با چندتا AAA قدیمی

نه عزیز من من چیزی رو جلوه نمیدم و ندادم من این پست رو نقل قول کردم :

تفاوت زمین تا اسمونش رو به من یکی شما نشون میدی ؟ باز خوبه همه رو مورد محتوا اتفاق نظر داریم هم سونی فن ها هم ماکرو فن ها روش اتفاق نظر دارن بحث الان بحث هایلایت کردنه داره جوری هایلایت میشه انگار سونی حکم پشمک داره این وسط دو بار توضیح دادم الانم توضیح میدم سونی نیازی به این سرویس نداشت ولی ماکروسافت تو سخت افزار شکست خورد اومد رو سرویس محور کردن پلتفرمش تمرکز کرد الان سونی چرا نباید بیاد مثل ماکرو بازی های جدیدی که به سرویسش اضافه کرده رو تو بوق کنه ؟ چند روز پیش سه تا بازی اضافه کرد ولی هنوز سونی فن تو فروم هست نمیدونه بازیاش رو سیستم خود سونی قابل دانلود هستش دیگه خبر اضافه کردنش پیش کش !!!
این که بازی ها Day 1 به سرویس اضافه نمیشن و فقط یه مدت محدود روش میمونن رو نمیشه صرفا گفت محتوا، و تفاوت بنیادی حساب میشه به نظرم
دلیل اینکه سونی این سرویس رو زیاد تبلیغ نمیکنه اینه که اصلا آفر جذابی نمیتونه بده در مقابل گیم‌پس

بازيهاي جدید نیستن الان تو ps now دیگه زیادی ps now رو به روز میدونی بابا بخدا بازیهاش قدیمی هستن من نمیدونم چه اصراری داری اینا رو یکسان جلوه بدی، یه مشت بازی endie چرند تو ps now هستن با چندتا AAA قدیمی
تو این چند ماهه اینا رو اضاف کرده :

Battlefield 4
Bloodborne
Bound
Dirt 4
Everybody’s Gone to the Rapture
For Honor
Grim Fandango
Killzone Shadow Fall
Mafia III
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metro Redux
Mortal Kombat X
Saints Row IV Re-elected
Sine Mora EX
Sniper Elite 4
Strider
Tearaway Unfolded
Terraria
This War of Mine: The Little Ones
The Unfinished Swan
Titan Attacks
Until Dawn
XCOM 2

چند روز پیش برا نوامبر هم اینا رو
Hollow Knight
Persona 5
Middle-Earth: Shadow of War

حالا فکرش بکن همین ها رو ماکرو با چه آب و تابی میومد معرفی میکرد !

تو این چند ماهه اینا رو اضاف کرده :

Battlefield 4
Bloodborne
Bound
Dirt 4
Everybody’s Gone to the Rapture
For Honor
Grim Fandango
Killzone Shadow Fall
Mafia III
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Metro Redux
Mortal Kombat X
Saints Row IV Re-elected
Sine Mora EX
Sniper Elite 4
Strider
Tearaway Unfolded
Terraria
This War of Mine: The Little Ones
The Unfinished Swan
Titan Attacks
Until Dawn
XCOM 2

چند روز پیش هم
Hollow Knight
Persona 5
Middle-Earth: Shadow of War

رو اضافه کرد

حالا فکرش بکن همین ها رو ماکرو با چه آب و تابی میومد معرفی میکرد !
اینا که قدیمی هستن درت و متالگیر میدونی مال کی هستن؟ کیلزون بازی لانچ یا علی

• Like
Reactions: Arsalan_xe
یه حقیقتی هست اونم اینه که سونی به اندازه مایکرو پول نداره که واسه ملت بازی لانچ سرازیر کنه تو psnow :D اینکه باهم قابل مقایسه هستن بازم یه حقیقته چرا که آمار psnow دست کمی از گیم پس نداره که هیچ یه زمانی بیشتر هم بوده که البته تعداد کسانی که کنسول خریدن بی تاثیر نیست ولی در کل همین نشون میده که قابل مقایسس حتی با سیاست های سونی و کمبود psnow و ظاهرا اهمیت بالایی هم پیدا کرده واسشون که انقدر دارن تبلیغش میکنن

یک کریدت کارت فیک بزن و ps now یک هفته مجانی بگیر

حتی همون یک دلاری که مایکروسافت میگیره رو هم سونی نمیگیره

هرسری هم یک کریدت کارت فیک بزن تا ابد میتونی مجانی ps now استفاده کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or