XBOX ONE به شما اجازه میدهد “همان طور که میخواهید بازی کنید”

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ماکروسافت امروز لیستی رو ارسال کرده که به ما نشان میده.چگونه بازی های XBOX ONE دانلود کرد یا به مبادله آن ها پرداخت و یا امکان استفاده بازی ها بر روی کنسول های دیگر
اکثر این اطلاعات از قبل مشخص شده بوند ولی شرکت ماکروسافت با ارائه لیست زیر.تمام اطلاعاتو در یک لیست مرتب جمع کرده است.
Infographic002.png

شما میتوانید بازی های خود را بر روی دیسک تهیه کنید و یا آن ها را به صورت دیجیتالی خریداری و دانلود کنید.بازی هایی که به صورت دانلودی خریداری شده بر روی هر XBOX ONE برای شما در دسترس خواهد بود.( برای پروفایل شما)
شما میتوانید بازی هایی که به صورت دیسک خریده اید را بفروشید,تعویض کنید,هدیه دهید,یا قرض دهید.درست مثل XBOX 360
شما میتوانید یک بازی دیجیتالی را خریده و در زمانی که بازی در حال دانلود است.شروع به انجام بازی کنید
شما میتوانید به صورت آفلاین یا آنلاین بازی کنید
شما میتوانید برنامه های تلوزیونی مورد علاقه خود را چک کنید,با اسکایپ به تلفن پاسخ دهید و یا میتوانید در حالی که در حال انجام یک نبرد در یک بازی هستید برای خودتون تنقلات سفارش دهید.شما میتوانید بازی خود را سریع قطع کنید و به سرعت دوباره آن را شروع کنید
شما میتوانید با پروفایل خود در هر کنسولی Sign in کنید و به اطلاعات پروفایل,بازی ها و علاقه مندی های خودتون دسترسی داشته باشید
با HOME GOLD هر کسی در خانواده شما میتواند از امکانات GOLD استفاده کند.مثل انجام بازی های مولتی یا چت با دوستان و دسترسی به app های مختلف
منبع

والا تا اونجايي كه من ميدونم براي كنسول بازي مهمه گرافيك مهمه. كنترولر خوب مهمه نميدونم از كي دقيقا از كي پارتي چت شده معيار انتخاب كنسول؟؟؟؟؟

مایکروسافت نیازی به " اون شرکتی که کنسولش Party Chatنداشت " ، نداره که بخواد به خاطر اون قانون تغییر بده!! قانون گذاشت ازش انتقاد شد و تغییر داد و حالا هم تحسین میشه! اصلا آمریکا رو چی به مقایسه با شرکتهای آسیایی!!

پ.ن: خوشم میاد خودتون به ضعف نداشتن یک پارتی چت ساده در PS3 واقف هستید:d
من خودم 360 دارم لايوم ميرم خدايي اين پارتي چت چيزي نيست كه پيراهن عثمانش كرديدو هي داريد ميكوبيد سوني رو

- - -ویرایش - - -

آگه به خاطر اون شرکتی که کنسولش Party Chat نداشت، نبود، الان مایکروسافت با این قوانین اولیه ـش شما رو حتی از سال 2005 هم عقب تر میبرد. آره قربونش.
اقا كيوان راست ميگن نويد خدايي اگه سوني نبود مايكرو هيچوقت DRM رو برميداشت؟:-/

پیتزا چی؟ پیتزا میشه باهاش خرید؟

آره میشه.انواع مدل پیتزا هم میشه سفارش داد باهاش. آخی بمیرم با کنسول شما نمیشه پیتزا سفارش داد؟!! آها کنسول شما بازی انحصاری داره اونم از نوع خفن! چه نیازی به پیتزا سفارش دادن داره ها؟! راستی اسم بازیهای انحصاری کنسول شما در زمان لانچ چی بود؟ چند تا بودن؟ آخه از یکی شنیدم X1 واسه نسل بعد بازیهایی انحصاری از جمله Titanfal - کوانتوم بریک- ryse - فورزا 5 - هیلو 5 - Dead Rising و ... میده بیرون! حتما کنسول مورد علاقه شما بازی انحصاری هاش بیشتری در راه داره چون وقتی نمیشه باهاش پیتزا سفارش داد حتما بازی بیشتر داره دیگه آره؟ میشه لطفا نام ببرید؟

آره که میشه.تازه آتش نشانی رو هم میشه باهاش خبر کرد.:)

- - -ویرایش - - -

والا تا اونجايي كه من ميدونم براي كنسول بازي مهمه گرافيك مهمه. كنترولر خوب مهمه نميدونم از كي دقيقا از كي پارتي چت شده معيار انتخاب كنسول؟؟؟؟؟

آره دیگه FM5-Ryse گرافیک ندارند و اون یه گونی بازی Indieـه PS4 گرافیک دارند.;)

نه فقط پیتزا :>

خب پیتزا اینقدر دوست داری برو با کنسول مورد علاقه خودت پیتزا سفارش بده! آها یادم نبود شماها گناه دارین چون با کنسول مورد علاقتون نمی تونین پیتزا سفارش بدید . عیب نداره بیا پیش خودم من از طریق X1 واست سفارش میدم !!

آره میشه.انواع مدل پیتزا هم میشه سفارش داد باهاش. آخی بمیرم با کنسول شما نمیشه پیتزا سفارش داد؟!! آها کنسول شما بازی انحصاری داره اونم از نوع خفن! چه نیازی به پیتزا سفارش دادن داره ها؟! راستی اسم بازیهای انحصاری کنسول شما در زمان لانچ چی بود؟ چند تا بودن؟ آخه از یکی شنیدم X1 واسه نسل بعد بازیهایی انحصاری از جمله Titanfal - کوانتوم بریک- ryse - فورزا 5 - هیلو 5 - Dead Rising و ... میده بیرون! حتما کنسول مورد علاقه شما بازی انحصاری هاش بیشتره میشه لطفا نام ببرید؟
:)):)):))
از امار فروش همه چی معلومه این ماکروسافت با این گندی که که به طرفداراش تو نسل قبل زد نمی دونم از کجا طرفدار پیدا کرد بذار بگم من فن ماکرو بودم ولی دیگه نیستم b-) دلتون بسوزه ماکرو فن ها شما نتونستید بازی هایی مثل tlu , uncharted و.... بکنید.

به ryse تون ننازید دیدیم چقدر دشمناش شبیه هم بودم :)) و وقتی با شمشیر میزدیمشون خونی ندیدیم :|

خب پیتزا اینقدر دوست داری برو با کنسول مورد علاقه خودت پیتزا سفارش بده! آها یادم نبود شماها گناه دارین چون با کنسول مورد علاقتون نمی تونین پیتزا سفارش بدید . عیب نداره بیا پیش خودم من از طریق X1 واست سفارش میدم !!
من تنها دلیلی که می خوام X1 بخرم همین پیتزا سفارش دادن بود,که به لطف شما دیگه لازم نیست X1 بخرم,میام پیشتون پیتزا سفارش می دم.:bighug:
آره دیگه FM5-Ryse گرافیک ندارند و اون یه گونی بازی Indieـه PS4 گرافیک دارند.;)
مگه کسی گفت بازی های X1 گرافیک ندارند؟
یک بار دیگه با دقت بخونید.

متن خبرو بخونی نوشته شده.:d
شما میتوانید برنامه های تلوزیونی مورد علاقه خود را چک کنید,با اسکایپ به تلفن پاسخ دهید و یا میتوانید در حالی که در حال انجام یک نبرد در یک بازی هستید برای خودتون تنقلات سفارش دهید.شما میتوانید بازی خود را سریع قطع کنید و به سرعت دوباره آن را شروع کنید
تنقلات منظورشون همون پیتزا بوده.البته شاید چند تا چیزه دیگه هم اضافه کرده باشن:d
- - -ویرایش - - -

:)):)):))
از امار فروش همه چی معلومه این ماکروسافت با این گندی که که به طرفداراش تو نسل قبل زد نمی دونم از کجا طرفدار پیدا کرد بذار بگم من فن ماکرو بودم ولی دیگه نیستم b-) دلتون بسوزه ماکرو فن ها شما نتونستید بازی هایی مثل tlu , uncharted و.... بکنید.

به ryse تون ننازید دیدیم چقدر دشمناش شبیه هم بودم :)) و وقتی با شمشیر میزدیمشون خونی ندیدیم :|
بازی عرضه شده ما خبر نداریم؟:d

آخرین ویرایش:
من تنها دلیلی که می خوام X1 بخرم همین پیتزا سفارش دادن بود,که به لطف شما دیگه لازم نیست X1 بخرم,میام پیشتون پیتزا سفارش می دم.:bighug:

کار خوبی می کنی! خدا رو شکر تونستم 500 دلار واست سیو کنم تو جیبت! بیا پیش خودم واست مجانی پیتزا سفارش میدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or