XBOX ONE به شما اجازه میدهد “همان طور که میخواهید بازی کنید”

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ماکروسافت امروز لیستی رو ارسال کرده که به ما نشان میده.چگونه بازی های XBOX ONE دانلود کرد یا به مبادله آن ها پرداخت و یا امکان استفاده بازی ها بر روی کنسول های دیگر
اکثر این اطلاعات از قبل مشخص شده بوند ولی شرکت ماکروسافت با ارائه لیست زیر.تمام اطلاعاتو در یک لیست مرتب جمع کرده است.
Infographic002.png

شما میتوانید بازی های خود را بر روی دیسک تهیه کنید و یا آن ها را به صورت دیجیتالی خریداری و دانلود کنید.بازی هایی که به صورت دانلودی خریداری شده بر روی هر XBOX ONE برای شما در دسترس خواهد بود.( برای پروفایل شما)
شما میتوانید بازی هایی که به صورت دیسک خریده اید را بفروشید,تعویض کنید,هدیه دهید,یا قرض دهید.درست مثل XBOX 360
شما میتوانید یک بازی دیجیتالی را خریده و در زمانی که بازی در حال دانلود است.شروع به انجام بازی کنید
شما میتوانید به صورت آفلاین یا آنلاین بازی کنید
شما میتوانید برنامه های تلوزیونی مورد علاقه خود را چک کنید,با اسکایپ به تلفن پاسخ دهید و یا میتوانید در حالی که در حال انجام یک نبرد در یک بازی هستید برای خودتون تنقلات سفارش دهید.شما میتوانید بازی خود را سریع قطع کنید و به سرعت دوباره آن را شروع کنید
شما میتوانید با پروفایل خود در هر کنسولی Sign in کنید و به اطلاعات پروفایل,بازی ها و علاقه مندی های خودتون دسترسی داشته باشید
با HOME GOLD هر کسی در خانواده شما میتواند از امکانات GOLD استفاده کند.مثل انجام بازی های مولتی یا چت با دوستان و دسترسی به app های مختلف
منبع

عمو برگشتیم سال 2005؟؟؟
کجای سال 2005 میشد کنار بازی کردن پیتزا و تنقّلات سفارش داد عمو؟:))l-)
امّا انصافا/ض این قابلیّت دانلود و بازی کن اش خیلی کاربردیه:دی
خوشمان آمد در کل مایکروسافت همین طوری پیشرفت کنه یه چیزی میشه

مهد کودک بازیسنتر برای سال تحصیلی جدید ثبت نام میکند :bighug:

پست اول تاپیکها رو بخونید و از جوک هایی که در ادامه اون میبینید لذت ببرید :d;;)
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

تا حالا شده با دوستاتون برید گیم نت و دهنتون رو با دستمال ببندید؟! پس شما نیازی به party chat نخواهید داشت :d:)

آخرین ویرایش:
حاضرم شرط ببندم بالای 70 درصد اون دوستانی که از part chat صحبت میکنن حتی یک بار هم با کنسولشون انلاین نزدن . فقط یه چیزی تو دهنشون افتاده هی میگن .
وای پسر ps3 از چه نعمت گرانبهایی به دور هست . اصلا کنسول مگه بدون party chat میشه . بازی و گرافیک اینا همش کشکه

واقعا برای برخی از شماها متاسفم! این آخر شبی اینقدر حرف پیتزا زدید که من مجبور شدم چند صد متر راه برم تا یه پیتزا بگیرم. امیدوارم با اومدن X1 این مشکلات حل بشه و ما از پیاده روی راحت شیم...

آره میشه.انواع مدل پیتزا هم میشه سفارش داد باهاش. آخی بمیرم با کنسول شما نمیشه پیتزا سفارش داد؟!! آها کنسول شما بازی انحصاری داره اونم از نوع خفن! چه نیازی به پیتزا سفارش دادن داره ها؟! راستی اسم بازیهای انحصاری کنسول شما در زمان لانچ چی بود؟ چند تا بودن؟ آخه از یکی شنیدم X1 واسه نسل بعد بازیهایی انحصاری از جمله Titanfal - کوانتوم بریک- ryse - فورزا 5 - هیلو 5 - Dead Rising و ... میده بیرون! حتما کنسول مورد علاقه شما بازی انحصاری هاش بیشتری در راه داره چون وقتی نمیشه باهاش پیتزا سفارش داد حتما بازی بیشتر داره دیگه آره؟ میشه لطفا نام ببرید؟

چطور وقتی دارید از PS4 حرف میزنید فقط اشاره به بازی های لانچ میکنید، ولی وقتی به XBONE میرسه تمام عناوین تایید شدش رو نام میبرید؟ Halo 5 - Quantom Break - Titanfall رو باید حالا حالاها منتظرش بمونید!
The Order و بازی های کمپانی های فرست پارتی سونی هم که اعلام شده دارن روی عناوین جدید کار میکنن هم اصلا معرفی نشدن که میشه به ناتی داگ و سانتامونیکا اشاره کرد. پس به هیچ وجه نمیتونید به بازی های انحصاری سونی اعتراض کنید چون اگه تاریخ کنسول های بازی رو یه دور مرور کنید به نتایج جالبی میشه رسید!

کنسول 4 گیگ اسلیممون رو چیکار کنیم که نمی تونه gta v رو اجرا کنه !؟ :دی نمی شه قابلیت party chat رو حذف کنم ولی بتونم یه بازی به این بزرگی رو اجرا کنم !؟ :دی

واقعا برای برخی از شماها متاسفم! این آخر شبی اینقدر حرف پیتزا زدید که من مجبور شدم چند صد متر راه برم تا یه پیتزا بگیرم. امیدوارم با اومدن X1 این مشکلات حل بشه و ما از پیاده روی راحت شیم...

آخه تو X1 میخری؟! فن سونی رو چی به X1 ؟!! پس نمی تونی پیتزا هم بخری!! کماکان باید پیاده روی کنی...

آره میشه.انواع مدل پیتزا هم میشه سفارش داد باهاش. آخی بمیرم با کنسول شما نمیشه پیتزا سفارش داد؟!! آها کنسول شما بازی انحصاری داره اونم از نوع خفن! چه نیازی به پیتزا سفارش دادن داره ها؟! راستی اسم بازیهای انحصاری کنسول شما در زمان لانچ چی بود؟ چند تا بودن؟ آخه از یکی شنیدم X1 واسه نسل بعد بازیهایی انحصاری از جمله Titanfal - کوانتوم بریک- ryse - فورزا 5 - هیلو 5 - Dead Rising و ... میده بیرون! حتما کنسول مورد علاقه شما بازی انحصاری هاش بیشتری در راه داره چون وقتی نمیشه باهاش پیتزا سفارش داد حتما بازی بیشتر داره دیگه آره؟ میشه لطفا نام ببرید؟

بابا دمت گرم

خجالت بکش مثل بچه مهدکودکیا دارین دعوا میکنین :))

خب خدا رو شکر:dمحمد دیدی گندش دراومد؟تکنولوژیش که مال قبل از PS1 حالا امکاناتش هم مال سال 2005 شد...بابا من موندم اینا چرا از رقیب یاد نمیگرن؟حالا یک چیزی گنده بیاید بعدا کی مرده کی زنده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or