XBOX ONE به شما اجازه میدهد “همان طور که میخواهید بازی کنید”

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
ماکروسافت امروز لیستی رو ارسال کرده که به ما نشان میده.چگونه بازی های XBOX ONE دانلود کرد یا به مبادله آن ها پرداخت و یا امکان استفاده بازی ها بر روی کنسول های دیگر
اکثر این اطلاعات از قبل مشخص شده بوند ولی شرکت ماکروسافت با ارائه لیست زیر.تمام اطلاعاتو در یک لیست مرتب جمع کرده است.
Infographic002.png

شما میتوانید بازی های خود را بر روی دیسک تهیه کنید و یا آن ها را به صورت دیجیتالی خریداری و دانلود کنید.بازی هایی که به صورت دانلودی خریداری شده بر روی هر XBOX ONE برای شما در دسترس خواهد بود.( برای پروفایل شما)
شما میتوانید بازی هایی که به صورت دیسک خریده اید را بفروشید,تعویض کنید,هدیه دهید,یا قرض دهید.درست مثل XBOX 360
شما میتوانید یک بازی دیجیتالی را خریده و در زمانی که بازی در حال دانلود است.شروع به انجام بازی کنید
شما میتوانید به صورت آفلاین یا آنلاین بازی کنید
شما میتوانید برنامه های تلوزیونی مورد علاقه خود را چک کنید,با اسکایپ به تلفن پاسخ دهید و یا میتوانید در حالی که در حال انجام یک نبرد در یک بازی هستید برای خودتون تنقلات سفارش دهید.شما میتوانید بازی خود را سریع قطع کنید و به سرعت دوباره آن را شروع کنید
شما میتوانید با پروفایل خود در هر کنسولی Sign in کنید و به اطلاعات پروفایل,بازی ها و علاقه مندی های خودتون دسترسی داشته باشید
با HOME GOLD هر کسی در خانواده شما میتواند از امکانات GOLD استفاده کند.مثل انجام بازی های مولتی یا چت با دوستان و دسترسی به app های مختلف
منبع

EDGE خيلي نا معتبر بود كه :d در ضمن ايشون گفتن 1st party نه آويزون شدن به اين و اون برا انحصار زماني ;;)
اسم اعتبار Edge رو نیارید که من واقعا این شکلی میشم
84.gif
:دی
خودت بهتر از من استدیو های سونی رو میشناسی , قبلاً گفتم قرار نیست استدیو های درجه 1 سونی بیان برای لانچ بازی بسازن
84.gif
:d
Microsoft clearly wins on exclusive triple-A releases, Sony clearly wins on exclusive indie titles
exclusive triple-A releases
exclusive triple-A
triple-A
84.gif

البته اینو خود Edge نگفته ولی خب دیگه تو مقاله ـش اومده :دی

ببينيد در بهترين شرايط مايكرو سافت با 1.يك سال جلوتر بيرون دادن كنسول با توجه به 2.بهتر بودن عناوين مولتي روي پلتفورم مايكروسافت و 3.قيمت بسيار بالاتر PS3 و4. 5. 6. .... باز هم از سوني عقب موند اين از فروش كلي اگر فروش هفتگي رو حساب كنيم PS3 داره دو سه برابر بيشتر ميفروشه تو اين نسل كه واقعا دقيقا موارد فوق برعكسه و تازه هم مايكرو حالا حالا بايد بدو ا تا مردم DRM رو از ياد ببرن چه دليلي وجود داره كه سوني اين نسل رو طوفاني نبره؟

اسم اعتبار Edge رو نیارید که من واقعا این شکلی میشم
84.gif

84.gif

البته اینو خود Edge نگفته ولی خب دیگه تو مقاله ـش اومده :دی

سونی توی Gamescom گفت که Naughty Dog و Santa Monica و Media Molecule دارن برای PS4 بازی میسازن , فکر میکنی نمیتونستن هر 3 تا رو نشون بدن و هایپ رو ببرن بالا ؟ :d

سونی توی Gamescom گفت که Naughty Dog و Santa Monica و Media Molecule دارن برای PS4 بازی میسازن , فکر میکنی نمیتونستن هر 3 تا رو نشون بدن و هایپ رو ببرن بالا ؟ :d
وقتي با نشون دادن دو سه تا بازي ايندي ركورد پيش فروش PS2 رو هم شكوندن يعني بزرگترين پيش فروش تاريخ چرا بايد برگاي برندشونو بازي كنن?
خيلي راحت وضعيت كه عادي شد اونا رم نشون ميدن

من در مورد مایکروسافت و exclusive triple-A releases صحبت کردم ;;) :دی

سونی هم exclusive triple-a خفن داره فقط میخواد با برنامه بره جلو :d
سال اول کسی انتظاری نداره چون بازی هایی مثل Resistance: Fall of Man و Motorstorm میان :d بعد از چند سال کم کم LBP و Gow و Tlou و آنچارتد ظاهر میشن و لرزه بر تن بعضی ها می اندازند :d
84.gif

یکی از بچه ها در مورد 1st party و party chat توضیح میده :unsure:
استودیوهای First Party به سازندگان داخلی گفته می‌شود. Party Chat هم یه قابلیت در Xbox Live است که بوسیله‌ی آن، چند نفر می‌توانند به صورت همزمان با همدیگه صحبت کنند و مخصوصاً در برخی از مواقع خیلی لذتش زیاد می‌شه. البته یه سری ها هم متأسفانه این قابلیت رو از نزدیک ندیدن و قصد ترول کردنش رو دارن.

سونی هم exclusive triple-a خفن داره فقط میخواد با برنامه بره جلو :d
سال اول کسی انتظاری نداره چون بازی هایی مثل Resistance: Fall of Man و Motorstorm میان :d بعد از چند سال کم کم LBP و Gow و Tlou و آنچارتد ظاهر میشن و لرزه بر تن بعضی ها می اندازند :d
84.gif
بله دست سونی درد نکنه ولی من در مورد سونی صحبت نکردم، در مورد مایکروسافت صحبت کردم
3120.gif

بله دست سونی درد نکنه ولی من در مورد سونی صحبت نکردم، در مورد مایکروسافت صحبت کردم
3120.gif
:biggrin1:

خب آفرین به مایکروسافت که تونست انحصاری درست معرفی کنه برای طرفداراش ما حرفی نداریم , اما صرفاً جهت اطلاع بگم که استدیو های سونی هم قوی تر از گذشته حضور دارن :d

هنوز Neil Druckmann و Amy Henning و Bruce Straley و Jakob Minkoff در ناتی داگ مشغول بازی جدیدشون هستن :d Santa Monica هم با بازگشت Cory Barlog حرفای زیادی برای گفتن داره

سونی هم هرچقدر کلّه ملّق بزنه بازم نمیتونه حالا حالا ها مثل مایکرو 180 بزنه :دی آره عمو ، خودتو زیاد با E3 2005 اذیت نکن. PS3 که به قول خودتون اونقدر داغون بود و کنسولتون یک سال زودتر اومد بازم نتونستید بیشتر بفروشید ، بازیهای انحصاری و جوایز VGA رو هم که چه عرض کنم :) متاهای 96 و 95 و ... رو هم به کنار ! 4سال پشت سرهم جایزه ی بهترین گرافیک رو بردن رو هم که اصلاً بیخیال :) دیگه چه برسه به این نسل که نیومده همه جوره عقبید :))
شما هم زیاد به خودت فشار نیار همین کنسولی که میگی زیر کنسولی که سخت افزار 7 سال پیش رو داشت به شدت له شدت
اره قربونش ;;)

دوستان سونی فن واقعا دارید سر انحصاری بحث میکنید؟ :دی زمان خودش همه چی رو مشخص میکنه فقط صبور باشید :دی
البته یه سری ها هم متأسفانه این قابلیت رو از نزدیک ندیدن و قصد ترول کردنش رو دارن.
البته به یه سری هم رو بدی از کل تاریخچه ی سونی مهم تر جلوه میدن همین قابلیت غیر ضروری رو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or