سلام به همگی
واقعا خوشحال شدم وقتی دیدم بالاخره این تورنمنت راه افتاد و بچه ها (کسایی که GOW بازی میکردن مخصوصا قدیمیاش ) تونستن با هم رقابت کنن .
ولی بعدش که پستای تو تاپیک خوندم هم خوشحال شدم واسه رقابت و کل کلایی که بود و هم ناراحت واسه کدورتایی که پیش اومده بود بین بچه ها . انشاا... که از این به بعد این گونه تورتمنتها بیشتر برگزار بشه و هر دوره نسبت به دوره قبلی هماهنگ تر و حرفه ای تر بشه . همینجا هم به محمد متال گیر و علی اعتماد خسته نباشید میگم چون مطمئنا کار خیلی سختی انجام دادن . فقط چندتا نکته با اجازتون میگم :biggrin1:
1- محمد متال گیر واقعا بازیش خوبه و در این مورد هیچ شکی نیست ( البته تا زمانی که من و فریدون نباشیم :biggrin1: )
2- از تمامی دوستان عزیز کمال تشکر دارم که اینقدر به فکر ما 2تا برادر بودن
( البته حق میدم بهشون چون با وجود ما 2تا دیگه ....
)
3- به mahdiii , alicoldsilencerva sivash siahnoor هم تبریک میگه به خاطر قهرمانیشون ( 3تاییتون روی هم رفته مالیدین:biggrin1: )
4- از دوستان عزیز میخوام که واسه دوره بعدی مارو هم شرکت بدن ( قول میدم زیاد headshot نشین
)
5- من وفریدون هم 6 ماهه بازی نکردیم پس لطفا تیم ما این شکلی باشه :biggrin1:
persianking82-mrmx360-flokey joker
میدونم بعد از این پست خیلی تیر بارون میشم:biggrin1: ولی همین الان میگم چون شاید خیلی زود نتونم سربزنم بهتون ( همتووووووووووووون مالیییییییییییییییدییییییییییین
موفق باشین