بازی ، بازی جالبی بود .....
اما... چند نکته است که اگه نگم امشب خوابم نمی بره :
1) اول اینکه تو بازی دیشب هر تغییری رخ داده و یا اتفاقی افتاده، با رضایت طرفین بوده.
2) دوم اینکه درسته mohammad mforce دیر اومد ولی ما با رضایتشون navid of war رو اوردیم.در ضمن اقا رضا شفاف سازی کن تا بچه ها بدونن چی شده :
راستییتش بازی به گفته داور بازی از ساعت 8به 8:30 موکول شد، در این بین چندین بار خواستن بازی رو شروع کنن که با خواست خدا نشد ( چون اول درایو mournerیه کمی قاط زد ،بعدشم connection بچه ها جواب نمی داد{ تو این فاصله از ahmamazloom2001 و !!!mahd خواستن host شن که متاسفانه لگ 0.5تا1 ثانیه ای داشتیم که درنهایت نشد.
3)سوم اینکه ، خلاصه محمد خودشو رسوند و ما با hosting محمد mourner تونستیم برنده یشیم
4)در این بین اتهاماتی به ما زدن که کمی جالبه ..... مثلا map سوم اقا رضا گیر داده بود که host عوض شه ولی ما مخالفت کریم، تو این بین اقای داور طرف اقایون رو میگیره واینجا بود که دادم در اومد اخه جالبه مگه میشه کسی لگ داشته باشه و13تا kill و14تاdown داشته باشه.
اینجا بود که ali باز ازونا طرفداری کرد و من اخر حرف ali گفتم : {می دونم {البته با لحن عادی) اگه این فحش و بی احترامیه پس فحش چیه ؟
به قول دوست عزیزتون (president) : ایا این فحش است ؟؟ ایا این ناسزاست ؟؟
بعد حرف من ali گفتpeyman08 دست بعد kick میشه ، mohammad mforce هم به خاطره اون حرف رفت بیرون از باری ....... خلاصه بعد از چند دقیقه برگشت و بعد از کلی زد و خورد تو بازی بردیم
4} اما ..!.!.!.! .. اقای mohammad metal gear بعضی ها می خواستند با تبانی واز این قبیل کارها می خواستند تیم رقیب رو حذف کنند ..... بگم اقا محمد ؟ بگم ؟ بگم کیا بودن ؟؟؟
5) از هر چی بگذریم برد شیرینی بود .... باید از رضا وسجاد به خاطره همکاری خوبشون تشکر کرد وهمچنین از محمد .... دستتون درد نکنه واقعا گل کاشتین:biggrin1: