XBOX LIVE MODERN WARFARE 3 EXPERTS CLAN TiER1

من نمیدونم چه سریه که بچه های کلن بدون گفتن حتی یه کلمه کلن رو ترک میکنن... خودشون رکوئیست میدن بعدش از کلن میرن بیرون...مثلا میخواستیم از امروز چلنج ها رو شروع کنیم...
آقا متین من امشب ساعت10 لایو هستم. اگه وقت داشتی بیا .;)

سلام
یه نکته: من ریکوست دادم ولی قبول نکردی چرا؟ من و cpt mercenary و ehsan ardent می خوایم بیایم.

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:35 PM ارسال شده بود ----------

من نمیدونم چه سریه که بچه های کلن بدون گفتن حتی یه کلمه کلن رو ترک میکنن... خودشون رکوئیست میدن بعدش از کلن میرن بیرون...مثلا میخواستیم از امروز چلنج ها رو شروع کنیم...
آقا متین من امشب ساعت10 لایو هستم. اگه وقت داشتی بیا .;)
یعنی باگ گرفته؟! من امروز دیدم که اکسپت نشده! اسم کلن irex هست دیگه؟

سلام
یه نکته: من ریکوست دادم ولی قبول نکردی چرا؟ من و cpt mercenary و ehsan ardent می خوایم بیایم.

---------- نوشته در 07:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:35 PM ارسال شده بود ----------

:d
یعنی باگ گرفته؟! من امروز دیدم که اکسپت نشده! اسم کلن irex هست دیگه؟

والا هیچ رکوستی نیومده... فعلا آقا محسن رکوئست داده بودن که بنده هم اکسپت کردم ولی ایشون مثل اینکه امروز کلن رو ترک کردن. من خودم بهت invite داده بودم. نیومده؟ اسم کلن IR Expendables هست.یه بار دیگه رکوست بده ببینیم چی میشه...:-/شاید باگ گرفته. من خودم دیروز هرچقدر سعی کردم برم داخل الایت پسوردمو قبول نکرد

والا هیچ رکوستی نیومده... فعلا آقا محسن رکوئست داده بودن که بنده هم اکسپت کردم ولی ایشون مثل اینکه امروز کلن رو ترک کردن. من خودم بهت invite داده بودم. نیومده؟ اسم کلن IR Expendables هست.یه بار دیگه رکوست بده ببینیم چی میشه...:-/شاید باگ گرفته. من خودم دیروز هرچقدر سعی کردم برم داخل الایت پسوردمو قبول نکرد

گرفتم! اسم کلنو زدیم irex ! حله !

man az clan raftam chun goftid sab clan ban shude age clan pa barjast o primium hast man payatunam

بعد رفتن امیر از لایو که کل کلن از هم پاشید و تمام بچه های کلن رفتن عضو کلن های دیگه شدن. اما تا الان 3 نفر هستیم. کلن هم پریمیوم هست.
بچه های کلن امروز ساعت 6 اگه وقت داشتین یه سر بیاین دور همی بازی کنیم و با سطح بازی همدیگه آشنا بشیم.>:d

آقا من نباید به ایکس باکس میومدم برای همون از ایکس باکس رفتم.
اگر واقعا میخاید طعم حرفه ای بودن رو بچشید بیاید رو psn کال آف دیوتی بازی کنید. این کلن رو psn هم هست. ولی clan tag ما این هست رو [psn : [IRAN.
به امید دیدار.

اقای am3booter من یک ساله دارم تو psn کال اف می زنم اصلا نه شمارو دیدم نه کلنی به این اسم این روزا هر ایرانی کلن تگشو همین ایران می زاره ولی در کل ما که شمارو تو هیچ لابی ندیدیم

اقای am3booter من یک ساله دارم تو psn کال اف می زنم اصلا نه شمارو دیدم نه کلنی به این اسم این روزا هر ایرانی کلن تگشو همین ایران می زاره ولی در کل ما که شمارو تو هیچ لابی ندیدیم

شما 1 ساله رفتید توی psn .ایشون از زمان cod4 توی psn هستن.
دوستان گرامی کلن من اومدم. از فردا شروع میکنیم که یه حال اساسی به کلن بدیم.
5شنبه هم اگه عمری باقی بمونه یه دوئل با کلن همسایه خواهیم کرد و نتیجه رو هم توی هر دو تاپیک میذاریم.
موفق باشید.:x

دوستان گرامی یه چندتا کلن چلنج Enlist کردم که بدین شرحه:
Start Date:
Sep 23, 2012

Time
8:30 PM

توی یه بازی بیشترین تعداد kill رو با trowing knife بگیرید. این چلنچ 3 ساعت دیگه شروع میشید و تا فردا ساعت 7:30 شب وقت دارید. با گرفتن 10 عدد accolades Butcher میتونیم 300xp واسه کلن بگیریم.
End Date:
Sep 24, 2012

Time
7:30 PM

Sep 26, 2012
Time

توی بازی بیشترین kill رو با C4 بگیرید.این چلنج 3روز و 3 ساعت دیگه شروع میشه و تا فرداش ساعت 7:30 وقت دارید. با گرفتن C4 Killer accolades میتونید +300xp بدست بیارین.

End Date:
Sep 27, 2012

Time

Start Date:
Sep 27, 2012

Time
توی بازی capture flag پرچم را برای بیشترین مدت نزد خود نگه دارید. 4 روز و 2 ساعت دیگه شروع میشه و با گرفتن 10 عدد No Fear accolades میتونید +300xp لول کلن رو بالا ببرید.
End Date:
Sep 28, 2012

Time
و یه چلنج پرامتیازتر:
Start Date:
Sep 27, 2012

Time
11:30 PM
با کشتن 3000 نفر میتونید +500xp لول کلن رو بالا ببرید.
با کشتن 6000 نفر میتونید 600xp لول کلن رو بالا ببرید.
با کشتن 10000 نفر میتونید +750xp لول کلن رو بالا ببرید.
مدت زمان این چلنج بیشتر از بقیه هست و میتونید تا 4 اکتبر برای گرفتن این چلنج وقت بذارید.
توجه داشته باشید که این مجموعه چلنج ها برای اعضای کلن هست و مثلا میشه 3000kill رو یه نفر از اعضای کلن بگیره یا مجموع kill های اعضای کلن این مقدار بشه.
End Date:
Oct 4, 2012

Time
3:30 PM

شما 1 ساله رفتید توی psn .ایشون از زمان cod4 توی psn هستن.
دوستان گرامی کلن من اومدم. از فردا شروع میکنیم که یه حال اساسی به کلن بدیم.
5شنبه هم اگه عمری باقی بمونه یه دوئل با کلن همسایه خواهیم کرد و نتیجه رو هم توی هر دو تاپیک میذاریم.
کلن همسایه دیگه کیه؟ چند به چند؟ پنجشنبه ساعت چند؟

منم همین واسم جالبه که ایشون که از cod4 تا الان هستن تو این یه سال کجا بودن؟!!!!!!
خب قرار نیست که تمام ایرانی ها توی psn همدیگه رو دیده باشن و یا باهم مسابقه داده باشن. البته ایشون بخاطر مشکلاتی که سرور mw3 توی psn داشت زیاد نمیتونست به سرور این بازی کانکت بشه و تازگیا( حدود یکی دوماه) هست که سروراش درست شده.
مثلا من خودم الان 4 ساله که لایو هستم ولی خیلی از بچه های باسابقه لایو هست که بعد 4 سال تازه دارم باهاشون آشنا میشم.

کلن همسایه دیگه کیه؟ چند به چند؟ پنجشنبه ساعت چند؟

نام نبرم دیگه:d همون کلنی که اعضای محترمش اصرار به 1vs زدن با ما داشتن و می گفتن cod بلد نیستیم. این دوئل فقط دونفریه... بین من و قویترین پلیر کلن همسایه. 5 شنبه ساعت 5 بعد از ظهر .البته این تعیین وقت از طرف اون یکی پلیر هنوز تائید نشده ... در هر صورت نتایج توی تاپیک قرار میگیره.>:d

آخرین ویرایش:
نام نبرم دیگه:d همون کلنی که اعضای محترمش اصرار به 1vs زدن با ما داشتن و می گفتن cod بلد نیستیم. این دوئل فقط دونفریه... بین من و قویترین پلیر کلن همسایه. 5 شنبه ساعت 5 بعد از ظهر .البته این تعیین وقت از طرف اون یکی پلیر هنوز تائید نشده ... در هر صورت نتایج توی تاپیک قرار میگیره.>:d
OK! ایول!
موفق >:d<

مثلا من خودم الان 4 ساله که لایو هستم ولی خیلی از بچه های باسابقه لایو هست که بعد 4 سال تازه دارم باهاشون آشنا میشم.
نمی خوام این موضوع رو کشش بدم اما شما لایو رو با psn یکی می دونید تو لایو هر کی از می تونه با یه ایکس باکس هکی بیاد لایو به همین دلیل تعداد ایرانی های عشق هک خیلی بیشتر از تعداد ارجین بازای psn هست در ضمن بنده تمام ایرانی های mw3 بازه psn رو میشناسم شاید ایشون اصلا mw3 بازی نمی کنه در کل بی خیال دیگه کش نمی دم که تاپیکتون خراب شه;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or