فکر کنم دیگه وقت شفاف سازی رسیده باشه :
من دوباره برگشتم به XBOX LIVE فقط به خاطر CALL OF DUTY از این رو یه اکانت جدید ساختم که اسم کلن کنارش هست : TiER1FREEBOOTER
حال اعضای کلن دو راه بیشتر ندارند :
1 - همه ی اعضا 800 پوینت مایکروسافت بگیرند و اول اسمشونو TiER1 بگذارند (تا یک ماه وقت دارین)
2- اگر میخاهید در IR Expendables باگی بمانید از این تاپیک خارج شده و تاپیک جدیدی برای کلن IR Expendables ایجاد کنید.
به این دلیل این کار رو میکنم که Iranian TiER1 رو از لحاظ سطح بازی کردن خیلی بهتر کنم.
در ضمن اگر می خواهید با من باشید اسم کلن به Iranian TiER1 باز گردانده خواهد شد.
وسلام علیکم و رحمتالله و برکاته.
از همین امروز 30روز وقتتان آغاز شد.
دوباره این امیر جو گرفتش...فکر کنم دیگه وقت شفاف سازی رسیده باشه :
من دوباره برگشتم به XBOX LIVE فقط به خاطر CALL OF DUTY از این رو یه اکانت جدید ساختم که اسم کلن کنارش هست : TiER1FREEBOOTER
حال اعضای کلن دو راه بیشتر ندارند :
1 - همه ی اعضا 800 پوینت مایکروسافت بگیرند و اول اسمشونو TiER1 بگذارند (تا یک ماه وقت دارین)
2- اگر میخاهید در IR Expendables باگی بمانید از این تاپیک خارج شده و تاپیک جدیدی برای کلن IR Expendables ایجاد کنید.
به این دلیل این کار رو میکنم که Iranian TiER1 رو از لحاظ سطح بازی کردن خیلی بهتر کنم.
در ضمن اگر می خواهید با من باشید اسم کلن به Iranian TiER1 باز گردانده خواهد شد.
وسلام علیکم و رحمتالله و برکاته.
از همین امروز 30روز وقتتان آغاز شد.
آخه دلیل دارم که میگم اسم ها باید اولشون TiER1 بذارن .
دلیل : تنها زمانی برو بکس کلن از جان و دل برای کلن مایع میذارن که اسمشون TIER1 ای بشه .
در ضمن واقعا من نمیخام ناراحتتون بکنمااا اما همینی که هست. 1 یا 2 .گزینه سومی نیست.
دوست من اول یه نگاه به تعداد نفرات کلن بنداز . کلا غیر از شما ۵ نفریم که یکی از بچه ها خودش تو کلن cpt ها هستش(cpt mercenary) . نفر دیگر هم اصلا اونقدر اهل مودرن نیست که بخواد گیمر تگ عوض کنه . فقط گفته که حاضره در انجام چلنج ها شرکت کنه . (ehsan ardent) . یکی هم منم که اوضاعم مثل ehsan ardent هستش . داش یوسف هم که موضعش مشخص هست . اون نفر دیگه رو هم نمی دونم.آخه دلیل دارم که میگم اسم ها باید اولشون TiER1 بذارن .
دلیل : تنها زمانی برو بکس کلن از جان و دل برای کلن مایع میذارن که اسمشون TIER1 ای بشه .
در ضمن واقعا من نمیخام ناراحتتون بکنمااا اما همینی که هست. 1 یا 2 .گزینه سومی نیست.
نه نمیشه .
از اول محکم نگیرم نمیشه.
بستن این تاپیک هم کار مشکلی نیست کافیه به یکی از ادمین ها بگم که تاپیکی که زدم اونطوری که انتظار داشتم نیست و. . .
اولا من تصمیم قطعی ام رو گرفتمخوبه خودم آوردمت دوباره تو لایو شخص جنابعالی نبودی که میگفتی من کاری به لول آپ کلن ندارم و برام مهم نیست....شما محکم بگیر یا شل بگیر. هیچکی به حرفت گوش نمیده.ادمین ها فقط در ارتباط با بن کردن شما به حرفتون گوش میدن:d
به فرض اگرم تاپیک بسته بشه تاپیک جدید میزنم تا زیر منت تو نباشیم.من قراره تا یه هفته سعید و وحید رو هم بیارم تو کلن. اونا هم ممکن نیست که گیمر تگشونو عوض کنن.
در ضمن اون اعضای سابق کلن چون شما از تاپیک کلن کیکشون کردی اونا هم فرض کردن که از کلن انداختیشون بیرون واسه همین رفتن تو کلن همسایه...