Xbox Live BaziCenter FIFA 10 League

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
LEAGUE%20CUP%202.jpg

اول سلام.

طبق صحبت هایی که کردیم و بچه ها توافق کردن یه تاپیک جدید و لیگ جدید باز شده با نام Bazi Center .

تعداد بازی ها رو 2 تا گذاشتم که زود سرو تهشو یکی کنیم تموم شه چون فردا پسفردا Fifa World Cup داره میاد و همه میریم اونجا.

و سوپرایزی که براتون داریم.

به برنده این لیگ از طریق MatrixGame و با اسپانسری دوست عزیزم امید (Omid Rivaldo) یک اکانت که روش 2000 تا مایکروسافت پوینت هست تعلق میگیره.

فقط چندتا مورد رو بگم.

عاجزانه ازتون تقاضا دارم اونایی که واقعا قراره تا آخر لیگ باشن اعلام آمادگی کنن تا پسوورد براشون پیام خصوصی بشه. حتی اگر در رده های آخر رده بندی قرار بگیرن تا حق بقیه ضایع نشه.

این لیگ حداکثر 15 نفر جا داره و زمان هر نیمه هم 6 دقیقه در نظر گرفته شده. هر کس هم 2 بازی انجام میده با دیگران. یعنی رفت و برگشت.

League Name====> Bazi Center

Abbreviation=========> iran

Pass پی ام خواهد شد.

ویرایش: بعد از انتخاب شدن اعضا زمان شروع رو اعلام می کنم (قبل از اون لطفا هیچ بازی انجام ندین). دوستان حدالمقدور از ساعت 11 شب به بعد آنلاین شن و با هم بازی کنن.

آخرین ویرایش:
خوب منم که هستم
GT:Excalibour00
تیم:اسپانیا

این پسر خزه چی بود؟ آها احسان
اونم سیستمش پکیده گفت بیام از طرفش اعلام آمادگی کنم
GT:Ehsan srk
تیم:بارسلونا

تا الان شدیم 9 نفر. پسوورد ها برای اعضا فرستاده شده.

آقای nader324 چون هنوز وضعیت شما نامشخه متاسفانه نمیتونم بهتون رمز روبگم. ایشالا در لیگ های بعدی.

خوب شدیم 13 نفر. 1 نفر میلاده که سایت نمییاد اما همیشه خراب لایوه. یکی هم محمد ـه.

Just 2 to go....

فقط 2 نفر میخوایم.

دوستان از فردا شروع کنن. هر کس آنلاین بود با هم بازی کنه تا 2 نفر دیگه هم بیان.

اما بازم میگم اولویت ساعت 11 شب به بعد هست که همه هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or