xbox live 14 day gold trial

هنوز این روش جواب میده؟
آره عزیزم 100% کار میده
دوستان همیشه باید ایمیل متفاوت بزنیم؟
سلام عزیزم از این روش استفاده کنین
به من ایمیل نمیده :(

بهترین روش که خودم ازش استفاده میکنم :
1-اول برین اینجا :
www.fastmail.fm
یه اکانت بسازین ( personal email ، رو انتخاب کنین سپس اونجایی که زده lite روی start free trial کلیک کنید و اکانتتون رو بسازین )
2-وارد اکانت که شدین ، طبق عکس زیر پیش برین :
140042896620311.jpg

-نکته : معمولاً domainهایی که برای ایمیل موقت میخواین انتخاب کنین آخرش اینها باشه رو سایت skittles قبول نمیکنه ( دو بار تست کردیم به این نتیجه رسیدیم اما ممکنه جواب بده حتما تست کنید ) : cc. ، co.uk

آخرین ویرایش:
سلام دوستان الان دو روزه gta online نمی شه رفت برای شما هم اینجوریه
faild to find cmplatible seasion

من تست کردم مشکلی نداشت. شما دکمه استارت رو بزنید و برید بخش Online. اگه توی بخش سینگل هستید برید Play GTA Online و Go یا Join Friends رو بزنید. اگه توی بخش آنلاین هستید و یهو همه Left میدن و تو Session تنها میمونید از بخش آنلاین Find New Session رو بزنید. ( اگه درست نشد بگید ، شاید پورتاتون بسته باشه )

آره عزیزم 100% کار میده

بهترین روش که خودم ازش استفاده میکنم :
1-اول برین اینجا :
www.fastmail.fm
یه اکانت بسازین ( personal email ، رو انتخاب کنین سپس اونجایی که زده lite روی start free trial کلیک کنید و اکانتتون رو بسازین )
2-وارد اکانت که شدین ، طبق عکس زیر پیش برین :
140042896620311.jpg

-نکته : معمولاً domainهایی که برای ایمیل موقت میخواین انتخاب کنین آخرش اینها باشه رو سایت skittles قبول نمیکنه ( دو بار تست کردیم به این نتیجه رسیدیم اما ممکنه جواب بده حتما تست کنید ) : cc. ، co.uk

نمیدونم مشکل چیه ، تو بخش ثبت نامش ، بخش
Fraud prevention
هیچی نداره ، بعد مشکل میگیره

مثله بیلینگ اینفورمشن ایکس باکس میمونه.همون زیپ کد ها که زدیم و ادرس ها و شهر و اینا.فک کنم اینجوری بشه ولی من انجام ندادم.حالشو نداشتم.:d یکی امتحان کنه.اگه دوست داشتین

سلام عزیزان

برای آدرس از این سابت استفاده کنید :
realusaaddress

توضیحات در تصویر :

140103611142141.jpg
( نکته : بعد از این که فیلد هارو پرکردین یه کد براتون ایمیل میشه که تویه مرحله ی بعدی اون رو میزنین و کد لایو رو دریافت میکنین سر جمع 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه )

سلام عزیزان

realusaaddress

توضیحات در تصویر :

140103611142141.jpg
( نکته : بعد از این که فیلد هارو پرکردین یه کد براتون ایمیل میشه که تویه مرحله ی بعدی اون رو میزنین و کد لایو رو دریافت میکنین سر جمع 10 ثانیه بیشتر طول نمیکشه )

بسیار ممنون :x

سلام عزیزان

realusaaddress

توضیحات در تصویر :

140103611142141.jpg

ثبت نام کامل میشه کدی نمیفرسته ip امریکا فقط باید باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or