چه حرکت جالبی.تو این چند ساله هیچ وقت نشده بود فقط یه بازی آنلاینش رایگان شه.در کل بگم:
از فردا ظهر ساعت 1 (همین 7 مارس)
بازی cod ghosts به مدت یک هفته قسمت multiplayer انلاینش رایگانهb-)
چه حرکت جالبی.تو این چند ساله هیچ وقت نشده بود فقط یه بازی آنلاینش رایگان شه.
تازگی ها این COD یه حرکاتی نشون میده تا حالا اتفاق نیوفتاده ساله پیش هم یکی از دی ال سی های بلک اپس 2 رایگان شده بود
من همین الان یه گلد دو روزه مجانی گرفتم اینطوری که به ریسنت هام یه Sta دادم گفتم کسی یه گلد دو روزه داره یکی برگشت گفت دی ال سی گستس داری گفتم آره ای میلم و دادم گفتم پس رو بعد اینکه کد رو دادی میدم کد رو داد
ولی از دلم نیومد استفاده کنم ازش بهش راستشو گفتم.
در کل میشه مثلا گلد یه ماه با این روش گرفت ولی باید تلاش کرد هر بار که با خارجی ها بازی می کنید یه sta اینطوری بدید...
میگم به یکی تو لایو گفتم یه کد دو روزه گلد داری گفت اره به شرطی که دی ال سی های ghosts رو بدی منم اول یکی از email هامو دادم بهش گفتم password رو بعد اینکه کد رو بگیرم می دم بهت اونم کد رو داد...
می تونید از این راه مثلا گلد یه ماه هم بگیرید.
واقعا کجاشو نمی فهمی؟؟؟؟!!!!!!اگه جاییشو هنوز نفهمیدی بگو برات بیشتر توضیح بدم!!
بابا مایه دار اگه 20 هزار تومن چیزی نیست برا منم یدونه بخر
مایه دار نیستم :d اما میدونم تو قشر متوسط جامعه واسه یک نهار ناقابل 4 نفره باید بالای 20 هزار خرج کنی . دست کم :dبابا مایه دار اگه 20 هزار تومن چیزی نیست برا منم یدونه بخر
میشه 10 تا پفک خرید :dعزیز 20 هزارتومن که چیزی نیست توی سال 93 جدید به حکمت ریئس جمهور پول دوتا پوفک نمیکیه
مایه دار نیستم :d اما میدونم تو قشر متوسط جامعه واسه یک نهار ناقابل 4 نفره باید بالای 20 هزار خرج کنی . دست کم :d
کلا منظور بدی نداشتم امیدوارم ناراحت نشده باشی :d
دوستان پیغام دادن 12 هزار خواستی لینکشو پیغام کنم .
میشه 10 تا پفک خرید :d
سلام
برای گلد رایگان راهی نیست هنوز؟