xbox live 14 day gold trial

آقا من همین الان REDEEM کردم ولی هیچ تاثیر جدیدی حس نمیکنم قضیه چیه ؟
منظورت چیه اگه منظورت اینکه اکانتت از فری به گلد تبدیل نشده خب نباید بشه چون فقط گلد تریل (که 2 روزه و 14 روزه هست بیشتر)فقط برای بازی کزدن آنلاین هست.

آقا من وقتی ایمیل برام میاد وقتی میرم توش و click here رو میزنم و اطلاعات رو تکمیل می کنم ارور میدهو یه صفحه میاد که میگه برگردید به عقب و دوباره ثبت کنید که وقتی دوباره این کارو می کنم می گه لینک استفاده شده!!

آقا من وقتی ایمیل برام میاد وقتی میرم توش و click here رو میزنم و اطلاعات رو تکمیل می کنم ارور میدهو یه صفحه میاد که میگه برگردید به عقب و دوباره ثبت کنید که وقتی دوباره این کارو می کنم می گه لینک استفاده شده!!
دقیقا برای من هم این مشکل پیش میاد هر ایمیلی میزنم میگه این لینک استفاده شده

دوستان من ثبت نام کردم برام ایمیل هم فرستاد ولی تو عکسی که کد تو اون نوشته میشه کد رو ننوشته بود اینم عکسش :.
8ujeza8a.jpg

دوستان من ثبت نام کردم برام ایمیل هم فرستاد ولی تو عکسی که کد تو اون نوشته میشه کد رو ننوشته بود اینم عکسش :.
8ujeza8a.jpg

شاید بخاطر این باشه که با این ایمیلت قبلا دوبار کد گرفته باشی چون با هر ایمیل میشه فقط دو بار کد گرفت از اون به بعد یه همچین کدی برات میاد

- - -ویرایش - - -

https://www.xboxmb.com/threads/156702-TONS-of-48H-Codes-in-Thread

سلام دوستان
نامید نشید که کار شیطونه :d یه ایمیل بسازید (ترجیحاً outlook.com) ، با همون ایمیل توی فیسبوک عضو بشید ( سر جمع 5 دقیقه هم نمیشه ، یادتون نره ایمیلی که بابت فعالسازی فیسبوکتونه رو حتما روش کلیک کنید تا فیستون verify بشه ) حالا برید اینجا لایک کنید و مثه قبل روش رو انجام بدین
بعد 72 ساعت کد رو میفرسته به ایمیل ، تستش کردیم خیالتون جمع جمع :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or