رو بخش Click Here که قرمز نوشته شده باید کلیک کنی!من رو عکس میزنم اتفاقی نمیوفته
رو بخش Click Here که قرمز نوشته شده باید کلیک کنی!من رو عکس میزنم اتفاقی نمیوفته
آموزش کامل گرفتن کد 2 روزه از سایت Ruffles
1) وارد لینک https://www.ruffleswsop.com/app/AgeGate.aspx بشید.
2) سن رو وارد کرده و دقت کنید صد در صد بالای 18 سال (سال 1995 به قبل) باشه.
3) نام واقعی یا الکی (فرقی نداره) وارد کنید و یک ایمیل معتبر رو بزنید.
4) در قسمت های Code:549125618 و Time Stamp: 10:50 اعداد مشخص شده رو وارد کنید.
5) برای شماره تلفن وارد یکی از سایت های زیر شده و یک شماره را انتخاب و وارد کنید:
Receive SMS Online for FREE and with NO Registration
Random Phone Number Generator
Fake UK-Wide Phone Numbers (03069) - United Kingdom
6) در قسمت Zip Code عدد 98682 رو وارد کنید.
7) به هیچ وجه تیک Check here if you are a currentXbox Live Gold Member رو نزنید
8) تیک I have read and agree to the Official Rules رو صد در صد بزنید
9) وارد ایمیل بشید و روی ایمیلی که براتون فرستاده شده (بیشتر اوقات به قسمت Spam میره) کلیک کنید و روی عکس کلیک کنید تا دوباره وارد سایت بشه.
10) نام و ایمیل و کد پستی که قبلا دادید رو دوباره وارد کنید.
11) دوباره به ایمیل برید و ایمیل جدید دریافت شده رو باز کرده و کد رو یادداشت کنید.
دقت کنید که بهترین سایت برای شماره تلفن Fake UK-Wide Phone Numbers (03069) - United Kingdom هست و به هر ایمیل 2 بار بیشتر کد نمیده این روش!
خیر دوست من هیچ محدودیتی تا الان دیده نشده!سلام دوست عزیز ممنون از راهنماییت سوال من اینه که این روش کد گرفتن محدودیت نداره یعنی هر چی خواستیم میشه کد بگیریم وارد کنیم برای ریدیم کردن کد در داخل اکانت محدودیت نیست ؟؟
راه زیاد هست ولی برای این سایت جواب نمیده حتما باید از Gmail یا Yahoo یه دونه بسازید که من به خاطر سرعت بالاتر، Gmail رو پیشنهاد میدم.بهترین و سریع ترین راه برا ساختن ایمیل چیه؟
بهترین و سریعترین را از نظر من mailfa.com هست که ruffles هم اون رو قبول میکنه:bighug:بهترین و سریع ترین راه برا ساختن ایمیل چیه؟
برای Gmail همیشه تو پوشه Spam میرهچرا وقتی من جیمیل بهش میدم هیچی برام ارسال نمیشه؟
ولی برای یاهو میاد سریع؟
برای Gmail همیشه تو پوشه Spam میره
به هر ایمیل کلا 2 بار بیشتر گلد نمیده بین اون دو بار هم 24 ساعت فاصله باید باشه!دوستان من ۳ تا گلد گرفتم (پشت سرهم)الان هم میگه بعد از ۲۴ ساعت گلد میده
برای شماها هم اینجوریه؟
From Samsung Galaxy S4
نه داداش شما اگه اون تیک Check for XBL رو نزنی هیچ اتفاقی نمیافته من تا حالا بالای 10 بار استفاده کردم.این که نوشته هر پروفایل فقط میتونه 5 تا کد استفاده کنه درسته یا نه الکی گفته و بیشتر از 5 تا هم میشه رو یه گیمرتگ استفاده کرد؟(من تا الان 2 تا استفاده کردم و 10 تا دیگه دارم!)
سوال رو تو این تاپیک نباید میپرسیدی ولی بگو ارور چی هست؟سلام بچه های عزیز من امروز تونستم کد رو از طریق ruffels بگیرم ولی متاسفانه هنوز نتونستم امتحان کنم مشکلمم اینه که مدتی بود به xbox live وصل نبودم امروز اومدم وصل بشم هر کاری کردم تو قسمت connect to internet ارور failed رو میداد هر کاری میکنم نمیتونم به live وصل بشم لطفا کمک کنید