xbox live 14 day gold trial

حیف -ولی خدایی دمش گرم تو این شرایط اقتصادی خیلی کمک کرد یعنی اگه نبود باید 3 ماه گلد میخریدم 120 هزار تومن!الانم وایمیسم تا دوباره کد بده/:)

کد میده خودشون توی سایت گفتن داریم تعمیرات میکنیم و تا 5 شنبه گلد میدیم.ولی من که چشمم آب نمیخوره.

این قضیه 1 ماهه هند چطوریه؟یکی توضیح میده؟(توی پروفایلم)

کشور هند رو انتخاب کنی یکماه گلد رایگان میده.اما یک مشکل است اونم اینه که چه پوینتی باید براش بخری اروپا یا امریکا من هم نفهمیدم.بعدش گلد ژاپن رو میزدید از چه پوینتی استفاده میکردی

کشور هند رو انتخاب کنی یکماه گلد رایگان میده.اما یک مشکل است اونم اینه که چه پوینتی باید براش بخری اروپا یا امریکا من هم نفهمیدم.بعدش گلد ژاپن رو میزدید از چه پوینتی استفاده میکردی
برای هند نه امریکا بهش میخوره نه اروپا!باید free بخری که کم گیر میاد!
گلد ژاپن رو که میشه تو هر اکانتی وارد کرد اکانت خودم آمریکا هست اما کد هایی که میگرفتم رو توش وارد میکردم و پوینت آمریکا هم براش خریدم!

Last edited by a moderator:
سلام دوستان میشه یکی توضیع بده این کد های امنیتی این بازی ژاپنی باید چطور وارد بشه؟ بعدش این بازی ژاپنی رو میشه مثلا رو پروفایل انگلیس دانلود کرد

سلام دوستان کسی ادرس و کد پستی تو لندن داره؟.بعدش اسم بازی ژاپنی چی بود

سلام دوستان میشه یکی توضیع بده این کد های امنیتی این بازی ژاپنی باید چطور وارد بشه؟ بعدش این بازی ژاپنی رو میشه مثلا رو پروفایل انگلیس دانلود کرد

سلام دوستان کسی ادرس و کد پستی تو لندن داره؟.بعدش اسم بازی ژاپنی چی بود

سلام .اسم بازی monster hunter frontier 5 .....اگه می خواهید لایو رایگان بگیرید فعلا کار نمیکند .مگر اینکه با وی پی ان شیر استفاده کنید برایر گرفتن کد باید local کنسول را زاپن بزارید و گر نه زمان ساختن پروفایلتون فایدهای نداره .بعد ساختن و گرفتن دوباره به حالت قبل برگردونید.ولی دوستان متاسفانه مثل اینکه امتحان کردن کار نکرده .من سوال پونت هند هم براتون چند جا پرسیدم البته دوستان جوابتون رو دادند ولی بدونید راهی هست من قول میدم با پرسش براتون پیدا کنم .سراغ این بازی هم نرید بهتره .

ما چیز پی ان هم شیر کردیم گلد نداد ربطی به چیز پی ان نداره جو ندید خودش دوباره صبر کنید میده صبرررررررررر
دزسته دوست عزیز میگی فکر میکنن مسخره بازی میکنیم حتی به من پ.خ بد هم فرستادن من گم سراغ این گیم و این راه نرید خودش درست میشه .صبببرررصبررر*1000000000000000000000

---------- نوشته در 02:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 AM ارسال شده بود ----------

:: تاريخ ارسال : ‎1391/11/10 00:26:: پاسخگو : سایت
با سلام

ارادتمند

برای هند نمیتونن از پوینتهای اروپا و یا امریکا استفاده کنند

با تشکر واحد پشتیبانی سایتی مه گفتم بهتون

:: تاريخ ارسال : ‎1391/11/10 01:49
:: مطرح شده توسط شما : شادمان
ممنون از لطفتون .تشکر.

این جوابشون بود حالاهم که باید اگه انگلیس انتخاب کردید اروپا میگیرید خدا کنه حل شده باشه مشکل

---------- نوشته در 02:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 AM ارسال شده بود ----------

کد میده خودشون توی سایت گفتن داریم تعمیرات میکنیم و تا 5 شنبه گلد میدیم.ولی من که چشمم آب نمیخوره.

این قضیه 1 ماهه هند چطوریه؟یکی توضیح میده؟(توی پروفایلم)

دوستانمون تو همین سایت در جاهای دیگه گفتن که با بینگ معنی کردن که همینطور که دوستمون گفت سرورهاشون در حال تعمیر 1 ماه -یکی میگه 10 روز ولی گفته درست میشه

دزسته دوست عزیز میگی فکر میکنن مسخره بازی میکنیم حتی به من پ.خ بد هم فرستادن من گم سراغ این گیم و این راه نرید خودش درست میشه .صبببرررصبررر*1000000000000000000000

---------- نوشته در 02:07 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:01 AM ارسال شده بود ----------

:: تاريخ ارسال : ‎1391/11/10 00:26:: پاسخگو : سایت
با سلام

ارادتمند

برای هند نمیتونن از پوینتهای اروپا و یا امریکا استفاده کنند

با تشکر واحد پشتیبانی سایتی مه گفتم بهتون

:: تاريخ ارسال : ‎1391/11/10 01:49
:: مطرح شده توسط شما : شادمان
ممنون از لطفتون .تشکر.

این جوابشون بود حالاهم که باید اگه انگلیس انتخاب کردید اروپا میگیرید خدا کنه حل شده باشه مشکل

---------- نوشته در 02:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:07 AM ارسال شده بود ----------

دوستانمون تو همین سایت در جاهای دیگه گفتن که با بینگ معنی کردن که همینطور که دوستمون گفت سرورهاشون در حال تعمیر 1 ماه -یکی میگه 10 روز ولی گفته درست میشه
عزیزم هزار تا کامنت تو یه پست ندی خداییش هیچ اتفاقی نمیفته!
هر دو دقیقه یه کامنت این جا میدی باز خوبه یه تعداد ازش رو حذف کردند!اطلاع دقیق نداری حرف نزن!

ببخشید من گلد و پوینت خریدم حالا برای این که با پی اس 2013 بازی آنلاین کنم باید پس انلاین پی اس2013 رو از سایت ایکس باکس بخرم و دانلود کنم ردیفه؟

باید از طریق خود کنسول بخری انلاین پس pes 2013 رو که اگه شیر کردن *** رو باد داری میتونی وارد بازی شی بخوای انلاین بازی کنی خودش میگه اگه یاد نداری برو تایپک xbox games اونجا یه نفری مجانی برات میگیره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or