xbox live 14 day gold trial

سلام دوستان من اون مد رو براساس فیلمه گرفتم ولی بقیه فیلم رو که کد رو وارد میکنه رو متوجه نمیشم؟
تو کدوم آیدی اون کد رو میزنه؟
بعدم که تو یه آیدی زدم نوشت 2 روز کلد ولی بعدش که وصل میشم با همون اکانت که ساختم اکانتم گلد نیست و همون فیری هست!
یه کمک کنید:-/

ریدم کد رو تو کدوم اکانتت زدی ؟

عزیز تو اون اکانتم که اچیومنته زیاد دارم زدم.2روز گلد داده ولی حالت هاید داره و روش میرم نمیتونم روش کلیک کنم.
یه راهنمایی منید ای دوستانی که از این طریق استفاده کرده اید!

دوستان جریان خرید از سایت چیه که میگن 14 روزه ولی از 360..2روزه؟!!

درضمن این روش هنوز پابجاست درسته؟!!
!! و بعد از کد امنیتی کد 14 روزه رو میده و میتونیم روی اکانت خودم استفادش کنم پس!!!

دوستان جریان خرید از سایت چیه که میگن 14 روزه ولی از 360..2روزه؟!!

درضمن این روش هنوز پابجاست درسته؟!!
!! و بعد از کد امنیتی کد 14 روزه رو میده و میتونیم روی اکانت خودم استفادش کنم پس!!!

در مورد پا برجا بودنش که آره ، من خودم دیشب کد گرفتم
ولی از توی سایت ریدم کردم و زد 2 روز!!!!
ولی دفعه پیش که از توی سایت زدم زد 14 روز
کد رو که گرفتی روی هر اکانتی که دلت بخواد میتونی استفاده کنی

دوستان برای شما هم موقع ورود به بهزی لودینگ داره؟!!
جریانش چیه؟!
همش لوگو هارو لود میکنه

---------- نوشته در 04:14 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 PM ارسال شده بود ----------

برای دانلود باید اول این دمویی که پخش میشه رو دید؟!نمیشه ردش کرد؟مثل زدن علائم بعدی و قبلی؟؟؟؟

اقا چرا انقد الکی کشش ميدين ... یه چيز بهتون میگم که دیگه بیخودی کشش ندين...
دیگه به گل 14 روز از این به بعد تعطیل ینی اگه از الان به بعد هر كدي بگيرين 2 روزس ... ای بابا

دوسته عزیز هیچ دمويي لود نمیشه شما اشتباها یه کاره دیگه ای دانلود کردی باو توو فیلم آموزشیه همه چيز مشخصه دیگه

یه باگ امنیتی دستگاه داره دارم روش کار میکنم اگه ببینم خطر بن و ... نیست آموزشش رو تو سایت میگزارم!
دستگه خودم رو فعلا هک کردم !اگه کار کنه دیگه تا ابد گلد داری آخه تو این روش دیگه زمان معنی نمیده!
c58da3f0418e.jpg

خوب این چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or