خوبه چون ریسینگ های Simulation همه رفتن سمت آنلاین بودن.
رفیق علاوه بر مطلب دوستمون این رو هم در سایت رسمی بازی گذاشته اند.من یک احتمالی می دم Forza فقط آنلاین باشه و از بیخ لایو سرویس بشه
---
خوب دیگه احتمال نمی دم
Fable رو من بعید بدونم نمایش داشته باشه. خبر مثبتی در موردش نیومده و آخرین اخبار که آخر سال پیش اومد حاکی از این بود که اوضاع توسعه جالب نیست.خوب تا الان شده استارفیلد و فروتزا
بزنه این Avowed و Fable هم بذارن من راضیم از کنفرانس
Fable رو من بعید بدونم نمایش داشته باشه. خبر مثبتی در موردش نیومده و آخرین اخبار که آخر سال پیش اومد حاکی از این بود که اوضاع توسعه جالب نیست.
Avowed هم هرکی یه چیزی می گه. یکی می گه ریبوت شده یکی می گه آماده نمایش اه و ...
به شخصه نمایش Avowed رو خیلی محتمل تر از Fable می دونم.
----
Perfect Dark و Everwild هم که خراب دو عالم ان.
----
این State of the Decay 3 رو بدبخت کسی آدم حسابش نمی کنه ولی اینم هست ممکنه نمایش داشته باشه
رفیق SoD2 در زمان لانچ مشکلات بی شماری داشت ولی با آپدیت های زیادی که دادند وضع بازی خیلی بهتر شد.از اون مهم تر اینکه استودیو جذب نیروی زیادی داشته است و حتی یک بخش مخصوص موشن کپچر هم در اختیار دارند.به نظر می آید شماره سوم بازی عنوان بسیار بهتری از نسخه قبل بشود.امیدوارم این بازی هم نمایش داشته باشد.Fable رو من بعید بدونم نمایش داشته باشه. خبر مثبتی در موردش نیومده و آخرین اخبار که آخر سال پیش اومد حاکی از این بود که اوضاع توسعه جالب نیست.
Avowed هم هرکی یه چیزی می گه. یکی می گه ریبوت شده یکی می گه آماده نمایش اه و ...
به شخصه نمایش Avowed رو خیلی محتمل تر از Fable می دونم.
----
Perfect Dark و Everwild هم که خراب دو عالم ان.
----
این State of the Decay 3 رو بدبخت کسی آدم حسابش نمی کنه ولی اینم هست ممکنه نمایش داشته باشه