رفیق از 2020 هم کار روی بازی به صورت جدی و فول تایم آغاز شده باشد به نظرم وقتش هست که حداقل یک تریلر نشان بدهند که حس و حال و اتمسفر بازی مشخص بشود.با توجه به اینکه اعلام شده گرافیک بازی به صورت واقع گرایانه هست وقتش هست که گیمر بداند با چه چیزی طرف هست.انتظار نمایش گیم پلی شاید معقول نباشد ولی عدم حضور بازی در کنفرانس اصلا جالب نیست.به نظرم باید راهی که Starfield در پیش گرفت رو ادامه دهند،ابتدا یک تریلر که کلیت بازی رو نمایش بدهد،سپس نمایش گیم پلی در کنفرانس سال آینده.اگر هم برای اواخر 2015 برنامه ریزی شده باشد هم باز حضور در چند کنفرانس ایرادی به حساب نمی آید چون بعد از Starfield مورد انتظارترین بازی Xbox هست.Fable خیلی بعیده حضوری داشته باشه. بازی 2017 استارت خورده شروع کردن نیرو جمع و کردن و نیرو شیفت دادن. 6 سال گذشته ولی نباید از ببریم که تیم های کاملا استبلیش شده مثل گوریلا گیمز نزدیک 7 سال طول کشید تا هورایزن را آماده کنه. یا همین زلدا جدید با اینکه همه چیز تقریبا از نسخه قبل آماده بود نزدیک 6 سال روی دنباله کار کرد.
بهترین حالت فیبل جدید میره برا 2025 اینا پس بعید میدونم چیزی نمایش بدن.
ولی از اونور کووالیشن ممکنه یک چیزی آماده داشته باشه چون اینا قبلا دو سال یکبار بازی جدید میدادن الان حدود 4 سال گذشته از بازی شون.
رفیق از 2020 هم کار روی بازی به صورت جدی و فول تایم آغاز شده باشد به نظرم وقتش هست که حداقل یک تریلر نشان بدهند که حس و حال و اتمسفر بازی مشخص بشود.با توجه به اینکه اعلام شده گرافیک بازی به صورت واقع گرایانه هست وقتش هست که گیمر بداند با چه چیزی طرف هست.انتظار نمایش گیم پلی شاید معقول نباشد ولی عدم حضور بازی در کنفرانس اصلا جالب نیست.به نظرم باید راهی که Starfield در پیش گرفت رو ادامه دهند،ابتدا یک تریلر که کلیت بازی رو نمایش بدهد،سپس نمایش گیم پلی در کنفرانس سال آینده.اگر هم برای اواخر 2015 برنامه ریزی شده باشد هم باز حضور در چند کنفرانس ایرادی به حساب نمی آید چون بعد از Starfield مورد انتظارترین بازی Xbox هست.
مایکرو باید بیاد. باژی سینگل پلیرش بازش مشخص کنهجدا اگر مایکرو به این شانسی که در خونشو زده پشت پا بزنه باید بره بمیره، ولی من خودم شخصا به شوکیس مایکرو خیلی امیدارم، احتمالا بتونه انتظارات رو برآورده کنه.
اینکه بازی هاش تو چه سبکی باشن مهم نیست فقط نیاد یه سری بازی مولتی پلیر گس معرفی کنه
رفیق حرف هات درست هست ولی این هم در نظر بگیرید که Eidos هم در ساخت بازی همکاری دارد.البته همکاری بین استودیوها چیز نادری نیست ولی وقتی یک استودیو در سطح Eidos در حال کار روی بازی است یعنی کار ساخت بازی با سرعت بیشتری پیش می رود.بحث اینه که پلی گراندز الان حدود 400 نفره. تو این بازه ای که گفتم هم باز دوتا Forza دادن بیرون. یک بازی اپن ورلد با 500-600 نفر نیرو 6-7 سال زمان میبره ساختش اونم گفتم توسط تیم های استبلیش شده.
ما بگیریم متوسط 100-150 نفر روی این پروژه کار کردن اونم باز وسطش 2 سال خورده به کرونا. من مطمئنم که که فیبل خیلی با عرضه فاصله داره
چون اینا رفتن ۷۰ میلیارد دادن ناشر gass ساز خریدن ، از اونطرف هم رفتن با بزرگترین رقیب این گس ساز که رایت گیمز باشه قرارداد بستن ، همچنین چهار تا بازی eso , fo76 , hi و sot دارن احتمالا زیاد به جز بازی بعدی استودیو آنلاینساز بتسدا ، گس دیگه ای نبینیم به امیدخدا ، شایدجدا اگر مایکرو به این شانسی که در خونشو زده پشت پا بزنه باید بره بمیره، ولی من خودم شخصا به شوکیس مایکرو خیلی امیدارم، احتمالا بتونه انتظارات رو برآورده کنه.
اینکه بازی هاش تو چه سبکی باشن مهم نیست فقط نیاد یه سری بازی مولتی پلیر گس معرفی کنه
جدا اگر مایکرو به این شانسی که در خونشو زده پشت پا بزنه باید بره بمیره،
البته خود فورزا و مولتی هیلو هم نوعی گسن ولی یه موردی که هست، تفاوت ژانرهای اینا هست.چون اینا رفتن ۷۰ میلیارد دادن ناشر gass ساز خریدن ، از اونطرف هم رفتن با بزرگترین رقیب این گس ساز که رایت گیمز باشه قرارداد بستن ، همچنین چهار تا بازی eso , fo76 , hi و sot دارن احتمالا زیاد به جز بازی بعدی استودیو آنلاینساز بتسدا ، گس دیگه ای نبینیم به امیدخدا ، شاید
این شماره هشتم موتوراسپورته ، قبل از این 7 تا نسخه اومده و اونی که میگه فورزا، منتظرشه و میدونه چی قراره نصیبش بشهعاقا انصافا برای سلامت روانی خودتونم شده این مقدار هایپ و انتظارات رو بیارین پایین
forza و hellblade هر 2 شوکیس گرافیکی خفنیمیتونن باشن، ولی فورزا بخاطر سبکش و هل بلید بخاطر گیم پلی (مگه اینکه خییییلی تغییر کرده باشه) نمیتونن نمایش های خیلی خفن و نمیدون کف بر و ... داشته باشن.
starfield هم که... واقعا بهش امیدی نیست مخصوصا اینکه انتظار ها از بتزدا بالاست و نمایش قبلی بازی انچنان قوی نبود، حلاصه اینکه امید به obsidian و Id و مایشن گیمز هست بیشتر