پس احتمالا شما نسل ۷ نمایش ها رو دنبال نمیکردید. تمام CoD ها در کنفرانس E3 مایکروسافت نمایش داده میشد. الان این فرنچایز تازه به خونه برگشتهCod(هنوز عجیبه اسمش تو شوکیس ایکس باکس هست) که امسال هایپم براش.
چی رایو بدن به کلاک ورک.یعنی پرفکت دارک 8 رای داشته باشه بعد Clockwork ده تا رای بیاره؟
این انصافه؟
اصلا پرفکت دارک چی هست؟
کجا بود؟
چی دیدین ازش؟
حالا استودیوش تخته نشه نمیخواد شما منتظر بازیش باشین
رای ها رو بپاشین رو Clockwork بابا.
ما به استاد گادهاوارد اعتماد داریمچی رایو بدن به کلاک ورک.
5 قطعا از 4 بهتره و میشه پیشرفت رو دید ولی باید یه فکری برای شخصیت پردازی ، روایت و داستان بکنن مخصوصا با اون انتخاب عجیبی که تو 5 قراردادنگیرزهای کوالیشن شاید به خوبی ۳ گانه اپیک نباشن ولی مشابه ندارن.
ژانر شوتر سوم شخص به قدری کویره گیرزهای کوالیشن طلای ناب به حساب میان.
بیشتر از گرز خود من منتظر دیدن دستپخت کوالیشن با ue5 ام.
این چند ساله بیشتر حکم اپتیمایزر UE رو داشتن تا استودیو بازی سازی.
هیچ هایپی الان اندازه بلک اپس بالا نیست عزیزان
گیرزهای کوالیشن شاید به خوبی ۳ گانه اپیک نباشن ولی مشابه ندارن.ما به استاد گادهاوارد اعتماد داریم
View attachment 339911
---------------------------
من نمیدونم دوستان در گیرزهای قبلی ساخت کولیشن چی دیدن انقدر برای نسخه 6 هیجان دارن
اصلا امکان نداره TES 6 اینجا نمایش داشته باشه.ما به استاد گادهاوارد اعتماد داریم
View attachment 339911
من نمیدونم دوستان در گیرزهای قبلی ساخت کولیشن چی دیدن انقدر برای نسخه 6 هیجان دارن
یعنی پرفکت دارک 8 رای داشته باشه بعد Clockwork ده تا رای بیاره؟
این انصافه؟
اصلا پرفکت دارک چی هست؟
کجا بود؟
چی دیدین ازش؟
حالا استودیوش تخته نشه نمیخواد شما منتظر بازیش باشین
رای ها رو بپاشین رو Clockwork بابا.
گاد 1000 سیاره ایما به استاد گادهاوارد اعتماد داریم
View attachment 339911
5 قطعا از 4 بهتره و میشه پیشرفت رو دید ولی باید یه فکری برای شخصیت پردازی ، روایت و داستان بکنن مخصوصا با اون انتخاب عجیبی که تو 5 قراردادن