Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
پیت هاینز در سال ۲۰۱۸:

Bethesda 'Absolutely Making A Wolfenstein III,' According to Pete Hines - IGN

میشه بطور قطع گفت که ولفنشتاین ۳ در حال ساخته. بعید هم هست خیلی دور از عرضه باشه.
اینکه ماشین‌گیمز غیر از ایندیانا جونز داره روی چی کار میکنه واقعا تبدیل به معما شده. این پروژه معرفی نشده هر چی که هست زودتر از ایندیانا جونز میاد. طبیعتا ساده ترین حدسی که میشه زد وولفنشتاین III هست. ولی پیت هاینز سال قبل بعد از رویداد ایکس‌باکس و بتسدا یه مصاحبه‌ای درباره ماشین‌گیمز کرد که پایین میارم:
Where we are for Wolfenstein, or quite honestly any other franchise that we don't have announced plans on, will have to wait until we get to the point of wanting to talk about it. But you can put me at the head of the list of people who want to see another Wolfenstein game, so no worries there​
برداشت من اینه که داره یه جورایی اطمینان خاطر میده که وولف III قطعا ساخته میشه یه روزی ولی گفته اینکه الان دارن روی چی کار میکنن (غیر از ایندیانا جونز) سر موقع راجع بهش صحبت میکنیم! سر همین من فک نکنم وولف باشه پروژه معرفی نشدشون 🤔

یه آگهی شغلی پارسال بود
ZeniMax Media Inc
که جذب نیرو برای ماشین گیمز بود
  • Knowledge and experience designing player companions
  • Understanding of multiplayer bots as human replacements.
عنوانی که ماشین روش کار میکنه بخش مولتی داره و احتمالا یه همراه هم هست کنارت یه رباتی، سگی چیزی.
میتونه ولف 3 باشه. من که امیدوارم ولف باشه با تاریخ نزدیک، به هر حال زمان زیادی از آخرین عنوانشون گذشته و هاینس هم تو مصاحبه 2018 ولف 3 رو تایید کرد.

یه آگهی شغلی پارسال بود
ZeniMax Media Inc
که جذب نیرو برای ماشین گیمز بود

عنوانی که ماشین روش کار میکنه بخش مولتی داره و احتمالا یه همراه هم هست کنارت یه رباتی، سگی چیزی.
میتونه ولف 3 باشه. من که امیدوارم ولف باشه با تاریخ نزدیک، به هر حال زمان زیادی از آخرین عنوانشون گذشته و هاینس هم تو مصاحبه 2018 ولف 3 رو تایید کرد.
اگه سگ داره پس فالوت ۵ئه به کارگردانیه تاد😐

اگه سگ داره پس فالوت ۵ئه به کارگردانیه تاد😐
گفته companion
companion میتونه یه رباتم باشه ولی فال اوت با چیزی که ماشین میسازه خیلی متفاوته و شانس ساخت فال اوت توسط ماشین خیلی کمه و ممکنه ولف باشه.

گفته companion
companion میتونه یه رباتم باشه ولی فال اوت با چیزی که ماشین میسازه خیلی متفاوته و شانس ساخت فال اوت توسط ماشین خیلی کمه و ممکنه ولف باشه.
ولی چه خوب میشه ولف ۳ یه companion کنار شخصیتمون

Undead labs اعلام کرد State of Decay 2 تا بحال ۱۰ میلیون پلیر داشته.

پ.ن: ساپورت بازی فوق العاده بوده و از ابتدای عرضه تا حالا بالغ بر ۳۰ آپدیت برای بازی دادن.

ماشالله من هر بار میخوام بازی کنم می بینم باز آپدیت اومده بیخیالش میشم
خبری از نسخه سوم ندادن؟

نظر برایان فارگو ( هد ایناگزایل ) در مورد xgs و ماکروسافت:

Microsoft have been perfect partners for us and I’ve worked with a lot of people in my career. Nothing but encouragement, operational support, creative freedom and respect for game development. So yes, I’m most impressed with them and you will see their bets pay off.

برایان فارگو یکی از قدیمی ترین و با تجربه ترین ادم های صنعت هست ، به عنوان کسی که خودش صاحب یه ناشر بوده این جملات خیلی معنی داره.

اینکه ماشین‌گیمز غیر از ایندیانا جونز داره روی چی کار میکنه واقعا تبدیل به معما شده. این پروژه معرفی نشده هر چی که هست زودتر از ایندیانا جونز میاد. طبیعتا ساده ترین حدسی که میشه زد وولفنشتاین III هست. ولی پیت هاینز سال قبل بعد از رویداد ایکس‌باکس و بتسدا یه مصاحبه‌ای درباره ماشین‌گیمز کرد که پایین میارم:

برداشت من اینه که داره یه جورایی اطمینان خاطر میده که وولف III قطعا ساخته میشه یه روزی ولی گفته اینکه الان دارن روی چی کار میکنن (غیر از ایندیانا جونز) سر موقع راجع بهش صحبت میکنیم! سر همین من فک نکنم وولف باشه پروژه معرفی نشدشون 🤔
بعیده همزمان روی دوتا پروژه کار کنن،انقدر بزرگ نیستن،من حدسم اینه یک بازی مولتی پلیر در جهان ولفنستاین باشه

• Like
Reactions: REROOZ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or