Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
هر چهارتا گوتی ۲۰۲۱ رسانه های gamespot ، ign ، edge و gameinformer رسید به بازی های XGS :-bd
یه مشت گیم پس فیلر که با پولهای ددی به زور تو لیست بهترینها قرار گرفتن.
نسل قبل اگه بخش xbox رو ۱دلار میفروختن کسی نمیگرفت ولی فیل اسپنسر و تیمش معجزه کردن و باعث شدن تو ایران خودمون خیلیها دوباره با ایکس باکس اشتی کنن.
یه مجسمه از فیل اسپنسر وسط میدون توپخونه لطفا.

Screenshot_20220102-140221_Twitter.jpg
Screenshot_20220102-140225_Twitter.jpg

اوالانچ به نظر نمیرسه بتونه خودش به تنهایی چنین کاری کرده باشه ! به احتمال زیاد توسط یه کمپانی بزرگتر خریداری شده . تاسیس استدیو جدید و ساخت چندین ای پی ( با توجه به گفته خودش بازی های زیادی توسط اوالانچ در حال ساخته ) نمیتونه اتفاقی باشه ! اونم یه استدیو که عنوان های قبلیش چندان پول ساز نبودن ! احتمال خریداری شدنشون توسط مایکروسافت زیاده به دو دلیل

۱. اوالانچ استدیو مورد نیاز سونی یا نینتندو نیست ولی مایکروسافت قبلا رو چنین استدیو های خلاقی دست گذاشته مثل کامپالشن ! ( مایکرو به عمل کرد متاکیریتیکی استدیو ها توجه نمیکنه بیشتر خلاقیت استدیو هاش براش مهمه ، این کلمه خلاق رو بارها مت بوتی و اسپنسر به زبان اوردن . البته احتمال میره که تنسنت خریداری کرده باشه اما تنسنت اگر میخرید همون موقعه اعلام میکرد مثل خرید های قبلیشون یا هر خریدار دیگه .

۲. کنترابند

اگر کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه خوشحال میشم بدونم :)

خریداری شدنشون توسط مایکرو منو بشدت خوشحال میکنه دلیلشم اینه بازی هاشون خلاقیت و هیجان خوبی داره که من دوست دارم . البته بدون ایراد نیستن ولی با برطرف کردن مشکلاتشون میتونن موفق باشن . جاست کاز ۳ نمونه خوبی برای حرفمه

۳. second extinction " اینو کلا یادم رفت :)) فعلا ( نگفتن که انحصاری هست یا نه ) فقط برای اکس باکس سریز منتشر شده با pc ! ( بازی تو حالت بتا و ازمایشی قرار داره ) در حال حاضر روی گیم پس هم موجوده !

آخرین ویرایش:
View attachment 238585
View attachment 238586

اوالانچ به نظر نمیرسه بتونه خودش به تنهایی چنین کاری کرده باشه ! به احتمال زیاد توسط یه کمپانی بزرگتر خریداری شده . تاسیس استدیو جدید و ساخت چندین ای پی ( با توجه به گفته خودش بازی های زیادی توسط اوالانچ در حال ساخته ) نمیتونه اتفاقی باشه ! اونم یه استدیو که عنوان های قبلیش چندادن پول ساز نبودن ! احتمال خریداری شدنشون توسط مایکروسافت زیاده به دو دلیل

۱. اوالانچ استدیو مورد نیاز سونی یا نینتندو نیست ولی مایکروسافت قبلا رو چنین استدیو های خلاقی دست گذاشته مثل کامپالشن ! ( مایکرو به عمل کرد متاکیریتیکی استدیو ها توجه نمیکنه بیشتر خلاقیت استدیو هاش براش مهمه ، این کلمه خلاق رو بارها مت بوتی و اسپنسر به زبان اوردن . البته احتمال میره که تنسنت خریداری کرده باشه اما تنسنت اگر میخرید همون موقعه اعلام میکرد مثل خرید های قبلیشون یا هر خریدار دیگه .

۲. کنترابند

خریداری شدنشون توسط مایکرو منو بشدت خوشحال میکنه دلیلشم اینه بازی هاشون خلاقیت و هیجان خوبی داره که من دوست دارم . البته بدون ایراد نیستن ولی با برطرف کردن مشکلاتشون میتونن موفق باشن . جاست کاز ۳ نمونه خوبی برای حرفمه
احتمال خریدشون هست ولی Avalanche مستقل نیست و میتونه استودیو باز کنه ، فکر کنم این چهارمین استودیویی باشه که باز کردن
شرکت مادرش Nordisk Film هست ، یه شرکت فیلمسازی که استودیوهای بازی سازی هم میخره
مثلا سال قبل ۴۰ درصد از سهام استودیوهای Mercury System (Metroid Dread) و ۳۰ درصد از Massive entertainment (Until Down) رو خریده ، بغیر از این دوتا فکر کنم یه ۵ تا استودیو دیگه رو هم خریدن
ولی احتمال داره بازم استودیو رو بفروشن

احتمال خریدشون هست ولی Avalanche مستقل نیست و میتونه استودیو باز کنه ، فکر کنم این چهارمین استودیویی باشه که باز کردن
شرکت مادرش Nordisk Film هست ، یه شرکت فیلمسازی که استودیوهای بازی سازی هم میخره
مثلا سال قبل ۴۰ درصد از سهام استودیوهای Mercury System (Metroid Dread) و ۳۰ درصد از Massive entertainment (Until Down) رو خریده ، بغیر از این دوتا فکر کنم یه ۵ تا استودیو دیگه رو هم خریدن
ولی احتمال داره بازم استودیو رو بفروشن
احتمال داره نخرن و فقط بازی انحصاری برای اکس باکس بسازن !

تو E3 مشخص میشه :p

⭕️آقای Jez Corden در آخرین پادکست Xbox Two گفت: «معاملات 3rd Party زیادی برای IP های موجود در حال انجامه

♦️او در ادامه گفت هنوز بازی‌هایی هستند که او آنها را لیک نکرده، زیرا فکر نمی‌کنه کسی از آنها اطلاعی داشته باشه و بشناسدشون

او در ادامه گفت هنوز بازی‌هایی هستند که او آنها را لیک نکرده
دوستان اصلا جای نگرانی نیست
قبل E3 خودش و جف گراب زحمت همشو میکشن که مبادا یه وقت سورپرایزی تو اون مراسم واستون بمونه:)

⭕️آقای Jez Corden در آخرین پادکست Xbox Two گفت: «معاملات 3rd Party زیادی برای IP های موجود در حال انجامه

♦️او در ادامه گفت هنوز بازی‌هایی هستند که او آنها را لیک نکرده، زیرا فکر نمی‌کنه کسی از آنها اطلاعی داشته باشه و بشناسدشون
احتمال ساخت ادامه killer instinct خیلی زیاده

View attachment 238585
View attachment 238586

اوالانچ به نظر نمیرسه بتونه خودش به تنهایی چنین کاری کرده باشه ! به احتمال زیاد توسط یه کمپانی بزرگتر خریداری شده . تاسیس استدیو جدید و ساخت چندین ای پی ( با توجه به گفته خودش بازی های زیادی توسط اوالانچ در حال ساخته ) نمیتونه اتفاقی باشه ! اونم یه استدیو که عنوان های قبلیش چندان پول ساز نبودن ! احتمال خریداری شدنشون توسط مایکروسافت زیاده به دو دلیل

۲. کنترابند

۳. second extinction " اینو کلا یادم رفت :)) فعلا ( نگفتن که انحصاری هست یا نه ) فقط برای اکس باکس سریز منتشر شده با pc ! ( بازی تو حالت بتا و ازمایشی قرار داره ) در حال حاضر روی گیم پس هم موجوده !

جسارتا اضافه کنم ایشون قبلا تو تیمطراحی موتوراسترم بوده و بازی درایو کلاب رو کارگردانی کرده

میگه بازی جدید کلا یه ip جدید هست

DriveClub director confirms he’ll reveal his next game this year | VGC

Attachments

• Screenshot_20220103-165039_Twitter.jpg
    Screenshot_20220103-165039_Twitter.jpg
    708.8 KB · مشاهده: 21

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or