Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
الان بطور اتفاقی متوجه شدم پلتفرم های Psychonauts 2 این شکلیه:

187290

یعنی رو کنسول های نسل بعد انحصاریه! :D البته احتمالا بصورت بکوارد رو PS5 اجرا میشه ولی فکر میکنم برای نسل بعد آپتیمایز نشده دیگه و اون فقط برای Series X|S باشه.

Naughty Dog dev joins ZeniMax Online Studios to work on "unannounced AAA IP"
View attachment 187012
بازم جذب نیرو از nd به استدیو فرست پارتی ماکرو برای ساخت بازی AAA معرفی نشده توسط استدیو zenimax online
منبع
این که قبل مراسم خبرش امد تو مراسم تایید شد ک استدیو داره روی DLC جدید ESO کار میکنه
اگر پروژه جدید دگ داشته باشن با تیم جدا دگ بحثش جداست

• Like
Reactions: Bhador_a
Starfield now belongs to Xbox: Here's everything else we know about the Bethesda space game

یعنی این 2021 بیادا، همه رو میشوره میبره :D ببینید کی گفتم.
با این وضعیتی که کرونا پیش آورده همینطوریشم نگران عناوین تایید شده ۲۱ هستم که تاخیر پشت تاخیر میخورن چه برسه استارفیلد
البته استارفیلد از اونجایی که خیلی وقته پروسه ساختو طی میکنه بعید نیست برسه به ۲۱ اما امیدوارم بخاطر خالی بودن عریضه بلای سایبر سرش نیاد و با بازی کامل و بدون نقص روبروشیم

با این وضعیتی که کرونا پیش آورده همینطوریشم نگران عناوین تایید شده ۲۱ هستم که تاخیر پشت تاخیر میخورن چه برسه استارفیلد
البته استارفیلد از اونجایی که خیلی وقته پروسه ساختو طی میکنه بعید نیست برسه به ۲۱ اما امیدوارم بخاطر خالی بودن عریضه بلای سایبر سرش نیاد و با بازی کامل و بدون نقص روبروشیم
قطعا مثله سايبر نميشه بهرحال سابقه BGS با cd projekt قابل مقايسه نيست و تعداد اي پي هاشون هم بسيار بيشتر بوده هر چند توي F76 خراب كاري كردن ولي بودن تاد هاوارد بالاسر پروژه يه جور گارانتيه
ضمن اينكه بازي تو انحصار نسل نهمه و محدوديت سخت افزاري نسل ٨ رو خوشبختانه نداره
قضاوت نهايي رو با نشون دادن گيم پلي ميشه كرد منتهي عوامل پشت بازي خبر از يه بازي بسيار خفن رو ميدن

• Like
Reactions: g4mer
"cant wait to get STARTED!"
:|
لید رایتر هنوز شروع نکرده کار اصلیشو؟ :/ این پروژه چقدر جلو رفته؟ :| واقعا بنظر همون 2023-2024 باید منتظرش باشیم در بهترین حالت...
چند وقت پیش گفتم پلی گراند هر روز واسه شغل جدید توئیت میزنه :دی. توی هر بخشی که به ذهنت برسه پوزیشن خالی دارن. شایدم دارن تیم رو بزرگ میکنن. من تا 2025 هم واسه این صبر میکنم دوست ندارم فاجعه سایبرباگ دوباره رخ بده :دی.

این توییت رو ببینید، برای 8 ماه پیشه. یک نفر که ادعا کرده بود از XGS Publishing جدا شده، هرچی میدونسته لیک کرده بود:
به شکل عجیبی خیلی دقیق بوده:D

ریبوت Banjo از Double Fine خیلی جالب بود :D همینطور مولتی پلیر PD رو که نوشته کوالیشن روش کار میکنه.

این توییت رو ببینید، برای 8 ماه پیشه. یک نفر که ادعا کرده بود از XGS Publishing جدا شده، هرچی میدونسته لیک کرده بود:

ریبوت Banjo از Double Fine خیلی جالب بود :D همینطور مولتی پلیر PD رو که نوشته کوالیشن روش کار میکنه.
بنظر من که این برداشته صرفا شایعات چند وقت پیش رو به جا جمع کرده بوده بعلاوه اینکه بعضی از این announcement هاشمی دقیق نبوده.
همه می‌دونن world's edge برا پروژه بعدی می‌ره سراغ Age of empires V این یه چیز مشخصه
بانجو دابل فاین رو صرفا به خاطر نزدیکی ستینگ بازی مطرح کرده بنظرم
شایعات پرفکت دارک هم خیلی وقت بود مد بود
نینجا تئوری رو همه می‌دونن داره رو چی کار می‌کنه
آبسیدین رو قبول دارم اینیکی رو هیچکی نمی‌دونسته
پلی گراند گیمز خب دوستان گرامی ایشون یعنی نمی‌دونسته بازی ریبوت و نسخه چهارم نیست؟
ریر رو می‌شده بر اساس اطلاعات داده شده حدس زد
و در نهایت ترن۱۰ که بازم نمیدونسته این نسخه ریبوت و نه نسخه هشتم؟

• Like
Reactions: omid0
بنظر من که این برداشته صرفا شایعات چند وقت پیش رو به جا جمع کرده بوده بعلاوه اینکه بعضی از این announcement هاشمی دقیق نبوده.
همه می‌دونن world's edge برا پروژه بعدی می‌ره سراغ Age of empires V این یه چیز مشخصه
بانجو دابل فاین رو صرفا به خاطر نزدیکی ستینگ بازی مطرح کرده بنظرم
شایعات پرفکت دارک هم خیلی وقت بود مد بود
نینجا تئوری رو همه می‌دونن داره رو چی کار می‌کنه
آبسیدین رو قبول دارم اینیکی رو هیچکی نمی‌دونسته
پلی گراند گیمز خب دوستان گرامی ایشون یعنی نمی‌دونسته بازی ریبوت و نسخه چهارم نیست؟
ریر رو می‌شده بر اساس اطلاعات داده شده حدس زد
و در نهایت ترن۱۰ که بازم نمیدونسته این نسخه ریبوت و نه نسخه هشتم؟
پروژه inXiled هم اون موقع کسی نمیدونسته قراره AAA باشه. اصلا صحبتی از پروژه بعدی نبود. Avowed هم که خودت گفتی، کی میدونست قراره شبیه اسکایریم باشه؟ :D تازه Forza Horizon 5 هم هست که جف گراب تازه یه ماه پیش گفت داره ساخته میشه.
به هرحال امیدوارم بانجو ریبوت هم واقعی دربیاد.

الان بطور اتفاقی متوجه شدم پلتفرم های Psychonauts 2 این شکلیه:

View attachment 187290

یعنی رو کنسول های نسل بعد انحصاریه! :D البته احتمالا بصورت بکوارد رو PS5 اجرا میشه ولی فکر میکنم برای نسل بعد آپتیمایز نشده دیگه و اون فقط برای Series X|S باشه.
این اتفاق نسبت به انحصاری شدن موندن محصولات XGS امیدوار ترم کرد :D
وقتی رو بازی‌ نسل هشتی حساس هست و حساسیت نشون میدن رو نسل نهم حتما رو مبحث انحصاری گیم پس مثر و جدی عمل میکنن

حرفشو زدیم، خالق بانجو کازویی هینت داده دربارش :D

واقعا حیف IP خفن و یونیک فرست پارتی با این رزومه قوی با کیفیت AAA برنگرده
اونم رو گیمپس که هیچ بازی فرست پارتی دیگه نگران مباحث مالی و ساپورت مالی سیستم فروش نیست!
اگه تایید بشه تا ۲۰۲۳ یا ۴ هم رلیزبشه گیمپس تا اون موقع به ۴۰ میلیون یوزر رسیده و هم بازی حوالی ۱۵ ۲۰ میلیون پلی رو داشته که همجوره عالیه برای سیستم گیم پس و تنوع که نیاز داره تو سیستم باشو هم راه باز میشه برای ساخت ادامه بازی

• Like
Reactions: pbgame and AmirPh78

بیشتر برای Everwild هایپ شدم امیدوارم خیلی شبیه شاهکار BotW باشه اصلا یه اسکی کامل ازش باشه. از استودیو Rare بعید نیست که پیشینه نینتندو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or