Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
در مورد فیبل من چند روز پیش رفتم لیست استخدامی هارو یه نگاهی انداختم. دیدم تو بعضی قسمت ها هنوز دنبال گزینه های Lead و senior هستن. احتمال دادم تیمشون هنوز تکمیل نیست.
اره دارن تکمیل میشن
هنوزم خیلی کار مونده. ولی حدس من کوارتر۴ ۲۰۲۲ عه.

• Like
Reactions: hamdi113540
پست صفحه ی رسمی هیلو ...
Next stop? Green and mean.
وای اگه بشه چی میشه ???
قشنگ میشه یه دنیایی خلق بشه که هر دوشو توش باشن و اسمشو بزارن haloom

شایعه شده یه سری از تصاویری که در تریلر جدید اکس باکس نشون دادن از بازی TI بوده. با توجه به این که قبلا یه کانپست ارت از یکی از دیزاینر های اینیشیتیو شبیه اش اومده و جز گوردن هم منشن کرده یه جورایی :

EY5DdSXXsAEmupd.jpg

Ej9ncnDWAAA7ife.jpg

EY5DdSfXsAIa4D5.jpg

Ej9ndLzXgAAI_fO.jpg

Ej9ndkKXsAA1f6s.jpg

r/GamingLeaksAndRumours

Attachments

• Ej9ndkKXsAA1f6s.jpg
    Ej9ndkKXsAA1f6s.jpg
    280.1 KB · مشاهده: 64
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند