Xbox Game Studios

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs1-jpg.169166_.jpg

سلام به همه و خوشامد میگم ورودتون به تاپیک رسمی استودیوهای ایکس باکس، بزرگترین و متنوع ترین کالکشن استودیو های فرست پارتی صنعت گیم. اینجا قرار هست یه تاپیک مرجع و جذاب برای تمام طرفدارای ایکس باکس و بازی‌هاش باشه. روی هر پلتفرمی که هستید و از هر سرویسی که استفاده می‌کنید مهم نیست، مهم اینه که همه ما ایکس باکسی هستیم.
اینجا در مورد تمام اخبار و شایعات و ... جذاب در مورد استودیوهای اختصاصی ایکس باکس و پروژه‌هایی که با همکاری دیگر شرکای مایکروسافت در خارج از تیم ایکس باکس در حال ساخت هستن صحبت می‌کنیم و اوقات خوشی رو پیش رو داریم.

برای اطلاعات تکمیلی راجب هر یک از 23 استودیوی فرست پارتی فعلی مایکروسافت به پست های دوم و سوم تاپیک در صفحه اول رجوع کنید. لینک این 2 پست در ادامه آورده شده است:

استودیوهای داخلی (Xbox Game Studios)
استودیو های داخلی (Bethesda)

https___forum.bazicenter.com_attachments_gs2-jpg.169168_.jpg

آخرین ویرایش:
View attachment 157634
View attachment 157635

بهش نمیخوره پرفکت دارک باشه?
اینم طراحی کرده به اسم sassanid که اشاره داره به امپراطوری ساسانی
eric-persson-sassanid.jpg

شاید این ارت ها رو عشقی میکشه اونایی که واسه بازیه نمیذاره تو گالری وگرنه مایکروسافت شلوارشو میکنه:D

اره خب.ولی معلومه علاقه داره به تاریخ این سرزمین :D

آخرین ویرایش:
شاید این ارت ها رو عشقی میکشه اونایی که واسه بازیه نمیذاره تو گالری وگرنه مایکروسافت شلوارشو میکنه:D
آره درسته نمیشه نظر قطعی داد ولی خب یحتمل بازی که میخوان بسازن یه ربط هایی به این آرت ها باید داشته باشه و از اونجایی که هیچ شباهتی بین اینا و پرفکت دارک وجود نداره بنظرم احتمال اینکه پرفکت دارک رو بسازن کمه.

آره درسته نمیشه نظر قطعی داد ولی خب یحتمل بازی که میخوان بسازن یه ربط هایی به این آرت ها باید داشته باشه و از اونجایی که هیچ شباهتی بین اینا و پرفکت دارک وجود نداره بنظرم احتمال اینکه پرفکت دارک رو بسازن کمه.
با تیمی که استدیو بسته والا توانایی هندل سه تا AAA رو در صورت ساپورت نیروی زیر دستی امکان پیش بردن همزمان دارن
شاید ی درصد پروژه دومشونه
The new orginal ip :D

اینم طراحی کرده به اسم sassanid که اشاره داره به امپراطوری ساسانی
اومدم بگم چقدر وایب Prince of Persia گرفتم ازش که اینو گفتی :D
تاریخ ساسانی خیلی جذابه و بخش مورد علاقه من از تاریخ ایران. واقعا دوست دارم یه روز فیلم یا بازی بلاک باستری ازش بسازن.

امروز InXile از بازی جدیدش که تو سبک شوتر اول شخص PvPvE که برای پلتفرم های VR هست، رونمایی کرد، به نام Frostpoint .
تریلر:
Frostpoint Reveal Trailer (InXile Entertainment) - PC VR دیدئو dideo

تصاویر:

FrostpointVR_concept03-819x1024.png.webp
FrostpointVR_concept04-1024x465.png.webp
FrostpointVR_2-1024x576.png.webp
FrostpointVR_1-1-1024x576.png.webp
FrostpointVR_4-1024x576.png.webp
FrostpointVR_3-1024x576.png.webp

امروز InXile از بازی جدیدش که تو سبک شوتر اول شخص PvPvE که برای پلتفرم های VR هست، رونمایی کرد، به نام Frostpoint .
تریلر:
Frostpoint Reveal Trailer (InXile Entertainment) - PC VR دیدئو dideo

تصاویر:

FrostpointVR_concept03-819x1024.png.webp
FrostpointVR_concept04-1024x465.png.webp
FrostpointVR_2-1024x576.png.webp
FrostpointVR_1-1-1024x576.png.webp
FrostpointVR_4-1024x576.png.webp
FrostpointVR_3-1024x576.png.webp
:|
چشه این ماکروسافت؟
فک کنم تمام قدرتشو گذاشته برای ارایه محتویات و بازی های بیشتر و بزرگترین ناشر 21 22 شدن
دیگه زیادی ازادی عمل دادن اینام
فردا ea برای اطمینان از شرایط اقتصادی نیاد زیر مجموعه ماکرو نشه و طبق سنت پیشین بازی رلیز نکنه خوبه:D
جدا با این منوال که پیش میره استدیوها بیشتری مطمعن تر برای رفتن زیر پرچم اکس باکس اماده مذاکره میشن!

View attachment 157634
View attachment 157635

بهش نمیخوره پرفکت دارک باشه?

خیلی زیباست . یاد پرنس افتادم ( لعنت به یوبی سافت) . امیدوارم پروژه این استودیو ربطی به این تصاویر داشته باش ( به نظرم داره). خیلی دوست دارم بازی این استودیو چیزی تو مایه های همین آرت وورک ها باش یا تو مایه های انچارتد. شخصا من برای بازی این استودیو خیلی هایپم. قبلا تو یک پست گفتم دوباره میگم initiative کاملا این پتانسل رو داره که ناتی داگ مایکروسافت بشه . امیدوارم تو نمایش بعدی مایکروسافت حداقل اسم و سبک بازی مشخص بشه چیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or