Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
رفقا من یه مشکلی برام پیش اومده. این بازی herdling رو تموم کردم همه اچیومنت هاشم گرفتم همه رو ولی الان 990-1000 برام نشون میده🫤صد درصد نمیشه!
View attachment 400432

هر 31 اچیومنت رو گرفتم اصن اچیومنت اخر یعنی بقیه همه اچیومنت ها رو بگیر هم برام اومده این ده تا نمیدونم چیه. کسی این مشکل رو داشته؟؟!
Herdling - Herdling Patch

این گرفتی تست کنی که با افلاین کردن میشد تموم کرد یا نه؟
من همون شب دانلود کردم ولی بعد چند ساعت که تو بازی مردم و برگشت کلی عقبتر رفت رو مخم پاکش کردم.
الانم طوری پشیمونم که میخوام خود بازی رو بخرم.
از این بازی که گذشت،واسه بازیهای آینده میپرسم.

View attachment 399413

دوستان هنوز اون روش جواب هست که بازی رو دانلود کنیم بعد کنسول رو افلاین کنیم تا بازی رو تموم کنیم؟ 😁
اگه هست که bravo six going dark 😁
چون این KCD2 واقعا ارزشش رو داره.

• Like
Reactions: prop
من همون شب دانلود کردم ولی بعد چند ساعت که تو بازی مردم و برگشت کلی عقبتر رفت رو مخم پاکش کردم.
سلام. من کنسول رو آفلاین کردم.
بازی save میشه، اما از اونجایی که به دلیل آفلاین کردن تاریخ و زمان کنسول عقب میاد، ترتیب saveهای آخر به هم می‌ریزه. بهتره به قسمت Load برید و آخرین شماره Save رو انتخاب کنید. Saveهای عقب‌تر رو هم می‌تونید پاک کنید.
دمت گرم
آخه بچه ها گفتن بیشتر از ۳ روز نمیشه در صورتی که بازیهای زیادی رو اینطوری تموم کردم.
خواهش می‌کنم.
من قبلا این کار رو فقط برای Guardians of the Galaxy انجام داده بودم و نمی‌دونستم این روش همچنان جواب میده یا نه. KCD2 که فعلا داره کار می‌کنه و از اونجایی هم که تاریخ کنسول بعد از از برق کشیدنش تا دسامبر 2019 عقب رفته، بعید می‌دونم مایکروسافت راهی برای چک کردن لایسنس داشته باشه. البته اگه در آینده بازی به هر دلیلی از کار افتاد، توی همین تاپیک اعلام می‌کنم.

آخرین ویرایش:
سلام. من کنسول رو آفلاین کردم.
بازی save میشه، اما از اونجایی که به دلیل آفلاین کردن تاریخ و زمان کنسول عقب میاد، ترتیب saveهای آخر به هم می‌ریزه. بهتره به قسمت Load برید و آخرین شماره Save رو انتخاب کنید. Saveهای عقب‌تر رو هم می‌تونید پاک کنید.
دمت گرم
آخه بچه ها گفتن بیشتر از ۳ روز نمیشه در صورتی که بازیهای زیادی رو اینطوری تموم کردم.

• Like
Reactions: arash1996 and prop
اره تا پنجشنبه مشغولش بودم و بخاطر بلک اپس ۷ مجبور شدم انلاین شم😁
واقعا بازی فوق العاده خوبی هست.

• Like
Reactions: sopranus
عناوین جدید سرویس گیم پس.

View attachment 401053
Marvel Cosmic Invasion بهترین خبر ممکن برای منه! :دی از همون روز اول که معرفی شد، یه حسی بهم می‌گفت برای گیم‌پس میاد ولی انقدر خبری نشد که ناامید شده بودم و الآن واقعاً سورپرایز شدم!
The Crew Motorfest هم خیلی خوبه. حیف که قبلاً روی PS5 ده‌ها ساعت بازی کردم و از اونجایی که الآن اون نسخه رو ندارم، نمی‌تونم سِیو خودم رو منتقل کنم به اکس‌باکس. ولی انقدر ریسینگ خوبی هست که شاید از اول شروع کنم و احتمالاً توی این ۱۰،۱۱ ماهی که بازی نکردم هم کلی چیز جدید بهش اضافه شده. :دی
Banishers رو هم بدم نمیاد یه امتحانی بکنم.
کلاً ماه خیلی خوبیه برای من!

View attachment 400910
ی چن وقتیه این قضیه ذهن منو مشغول کرده دوستان
کسی تونسته با جمع کردن rewards گیفت کارتی چیزی redeem کنه؟
اصلا میصرفه ؟ چقدر طول میکشه ؟
ببین من خودم از سالی که سریز ایکس گرفتم و ۴ سال گذشته رندوم ۲۱k گرفتم برای چلنج هایی که زیاد xp میدن باید گیم پس روی اکانتت فعال باشه برای گرفتن اون گیفت کارت هم باید یه نفر توی فلان کشور مورد نظرت داشته باشی . مثلا من میخواستم gta رو بگیرم با شخصی اینکاره مشورت کردم گفت باید بدی یکی توی امریکا بگیره برات اون ۲۵دلار رو باقیش هم گیفت بخری .

Marvel Cosmic Invasion بهترین خبر ممکن برای منه! :دی از همون روز اول که معرفی شد، یه حسی بهم می‌گفت برای گیم‌پس میاد ولی انقدر خبری نشد که ناامید شده بودم و الآن واقعاً سورپرایز شدم!
من اصن فک نمیکردم برا گیم پس بیاد ایول داره
ولی من خیلی نسخ اون مارول توکون هستم هرچند پاپلیشرش سونیه ولی واقعا کاش میشد بیاد رو گیم پس به نحوی ( برای پی سی ) کاتالوگ بازی مبارزه ای مایکرو واقعا ضعیفه ی مورتال روشه ک واقعا نه /:
ببین من خودم از سالی که سریز ایکس گرفتم و ۴ سال گذشته رندوم ۲۱k گرفتم برای چلنج هایی که زیاد xp میدن باید گیم پس روی اکانتت فعال باشه برای گرفتن اون گیفت کارت هم باید یه نفر توی فلان کشور مورد نظرت داشته باشی . مثلا من میخواستم gta رو بگیرم با شخصی اینکاره مشورت کردم گفت باید بدی یکی توی امریکا بگیره برات اون ۲۵دلار رو باقیش هم گیفت بخری .
ینی نمیشه 10 دلار ریدیم کرد بشینه رو حسابت باید آدرس و فیلان و بهمان بش بدی؟

• Like
Reactions: Dinosaur
من اصن فک نمیکردم برا گیم پس بیاد ایول داره
ولی من خیلی نسخ اون مارول توکون هستم هرچند پاپلیشرش سونیه ولی واقعا کاش میشد بیاد رو گیم پس به نحوی ( برای پی سی ) کاتالوگ بازی مبارزه ای مایکرو واقعا ضعیفه ی مورتال روشه ک واقعا نه /:

ینی نمیشه 10 دلار ریدیم کرد بشینه رو حسابت باید آدرس و فیلان و بهمان بش بدی؟
دوستم میگفت باید دوستی فلان کشور داشته باشی . دو سال پیش هندی ها از این روش خیلی گیفت بیرون کشیدن مایکروسافت جلوشو گرفت

• Like
Reactions: aliasghar1378

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or