Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
دوستان یک بنگر ایندی دیگه رو گیم پس اومده.
View attachment 398480
به طور خلاصه که نقدهای استیم هم گفته بودن، ترکیب دیابلو و Vampire Survivor میشه Halls of Torment
یه روگ لایت اعتیاد اور باحال دیگه. تو این ترافیک وحشتناک فرصت کردید تست کنید.

تا اخر سال دیگه چیزی مونده بیاد گیم پس؟ بلک اپس ۷ که هیچی، برای سال جدید Split fiction که حتما میاد احتمالا بهار، ولی اگه ژانویه بیاد که عالیه😁 high on life 2 هم فکر کنم برای زمستون ۲۰۲۶ هست.

برای ۲ ماه پایانی سال یه چیزی میخوام که خاتمه خوبی برای گیم پس ۲۰۲۵ باشه...نمیدونم مثلا RE Village 😁
مگه فاصله بین انتشار بازی و اومدن رو EA play بین ۹ تا ۱۲ ماه نیست؟
اگه ۱۲ ماه هم باشه split fiction تو اسفند ماه باید بیاد
کمتر باشه که نهایت تو آذر و دی میاد

• Like
Reactions: prop and all4u
بنظرتون Ac shadows به این زودی ها میاد روی گیم پس ؟ یا بخرمش ؟
چیزی معلوم نیست، ولی احتمالاً خیلی مونده باشه و در شرایط طبیعی، بعیده تا قبل از ۲۰۲۷ یا دیگه در نزدیک‌ترین حالت ممکن اواخر ۲۰۲۶ بیاد. :دی
مثلاً Avatar که حدود دو سال پیش منتشر شد و بعید می‌دونم فروش خوبی رو هم تجربه کرده باشه، هنوز برای گیم‌پس نیومده (شاید توی سالگرد دو سالگی بیاد). یا از اون مهم‌تر The Crew Motorfest که یکی از گزینه‌های مناسب برای سرویس‌هاست، بعد از گذشت دو سال و خرده‌ای همچنان خبری ازش نشده!
یعنی با توجه به بقیه بازی‌های یوبیسافت، AC Shadows رو دیگه باید بذاریم برای اواسط ۲۰۲۷ به بعد. مگر اینکه مثلاً مایکروسافت بخواد هزینه زیادی بکنه و بازی رو برای گیم‌پس جور کنه، ولی بعید می‌دونم. :دی

View attachment 398480
به طور خلاصه که نقدهای استیم هم گفته بودن، ترکیب دیابلو و Vampire Survivor میشه Halls of Torment
آقا این چی بود به تنبون ما انداختی؟
تا ۵ صبح میگفتم یه دور دیگه برم خاموش میکنم.
این ژانر داره به جاهای خطرناک کشیده میشه.
خود هرویین لعنتی

View attachment 398480
جالبه که چقدر حال و هواش شبیه دیابلو ۲ه! بشدت هم جذاب و اعتیادآوره. ۲تا بازی نسبتا هم سبک با ظاهر ساده ولی معتاد کننده اومده روی گیم پس آدم میمونه کدومو بازی کنه! بازیای جدید خود Xbox بماند!

چیزی معلوم نیست، ولی احتمالاً خیلی مونده باشه و در شرایط طبیعی، بعیده تا قبل از ۲۰۲۷ یا دیگه در نزدیک‌ترین حالت ممکن اواخر ۲۰۲۶ بیاد. :دی
مثلاً Avatar که حدود دو سال پیش منتشر شد و بعید می‌دونم فروش خوبی رو هم تجربه کرده باشه، هنوز برای گیم‌پس نیومده (شاید توی سالگرد دو سالگی بیاد). یا از اون مهم‌تر The Crew Motorfest که یکی از گزینه‌های مناسب برای سرویس‌هاست، بعد از گذشت دو سال و خرده‌ای همچنان خبری ازش نشده!
یعنی با توجه به بقیه بازی‌های یوبیسافت، AC Shadows رو دیگه باید بذاریم برای اواسط ۲۰۲۷ به بعد. مگر اینکه مثلاً مایکروسافت بخواد هزینه زیادی بکنه و بازی رو برای گیم‌پس جور کنه، ولی بعید می‌دونم. :دی
بابا چرا بعید میدونی🤷‍♂️تموم بازیای یوبی پلاسش رو ریخت تو گیمپس، اشتراک رو واسه همینا گرون کرد حالا بعید میدونی! :D میباس بذاره زودتر از قبل خیلی زودتر

• Like
Reactions: Dinosaur and u.s.a
بابا چرا بعید میدونی🤷‍♂️تموم بازیای یوبی پلاسش رو ریخت تو گیمپس، اشتراک رو واسه همینا گرون کرد حالا بعید میدونی! :D میباس بذاره زودتر از قبل خیلی زودتر
اون +Ubisoft اصلی یا پریمیوم هست که اکثر بازی‌ها روز اول عرضه براش میان ولی این چیزی که به گیم‌پس اضافه شده، Ubisoft+ Classics هست که ورژن فقیرانه‌تر به حساب میاد و بازی‌ها با تأخیر براش میان. :دی
فکر کنم یکی از جدیدترین بازی‌های Ubisoft+ Classics که چند ماه پیش اضافه شد، Prince of Persia: The Lost Crown بود که آوریل ۲۰۲۵ اومد توی سرویس، یعنی یک سال و سه ماه بعد از عرضه. با اینکه بازی به شدت خوبیه، ولی متأسفانه فروش بالایی نداشت و مظلوم واقع شد و دیگه بازی‌های بزرگ‌تر و پرفروش‌تر که احتمالاً دیرتر هم بیان.
البته در مورد این سرویس‌ها هیچی به طور ۱۰۰٪ معلوم نیست و شاید خود مایکروسافت هزینه کنه و AC Shadows رو بیاره، ولی چیزی نیست که بشه در موردش پیش‌بینی راحتی کرد. :دی

من تازه منتظر بودم استاکر ۲ اپدیتهای کاملش رو بگیره بعدا براش وقت بزارم حیف واقعا. نمیدونم وضعیت بازی الان چطوره ولی فرصت نیست دیگه متاسفانه ای بابا.

• Angry
Reactions: unloved
من تازه منتظر بودم استاکر ۲ اپدیتهای کاملش رو بگیره بعدا براش وقت بزارم حیف واقعا. نمیدونم وضعیت بازی الان چطوره ولی فرصت نیست دیگه متاسفانه ای بابا.
نه عزیزم ما بتا تستر رایگان بودیم .
قرار نیست که نسخه ریتیل بدن دستمون :) :) :-bd
حیف که من مجبورم تمدید کنم برای خانواده وگرنه Iracing میگرفتم و کلا خداحافظی..

مگه استاکر رو نمیشه خرید؟
چرا همه عناوین Gamepass رو میشه خریدB-) حتی میتونی هدیه هم بدیم به عزیزان.
خیلی ها تازه داشتن میرفتن سمتش .
موضوع اینه دیگه ارلی اکسس رو میذاری رو اشتراک بگی فقط ارلی اکسس بود !!! نه اینکه تازه بازی قراره آماده بشه شما از اشتراک حذفش کنی بعداز بتا تست پر تعدادی که به لطف اشتراک Gamepass انجام دادی .
در نهایت درست میگی مجبوریم به خرید .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: all4u and sopranus
نه عزیزم ما بتا تستر رایگان بودیم .
قرار نیست که نسخه ریتیل بدن دستمون :) :) :-bd
حیف که من مجبورم تمدید کنم برای خانواده وگرنه Iracing میگرفتم و کلا خداحافظی..
استودیو واقعا بدشانسی اورد و خورد به جنگ، البته قبول دارم که چنین حسی رو به ادم میده ولی خب این جنگ لعنتی هم اثر منفیش رو گذاشت.
البته ایکاش حداقل برای گیم پس ۲ سال توافق میکردن 😁
الان بلافاصله که از گیم پس برداشته میشه اپدیت ۲ براش میاد و A life و همه مشکلاتش حل میشه 😁
بعدها تخفیف خوبی میخوره و میریم سراغش بالاخره.

استودیو واقعا بدشانسی اورد و خورد به جنگ، البته قبول دارم که چنین حسی رو به ادم میده ولی خب این جنگ لعنتی هم اثر منفیش رو گذاشت.
البته ایکاش حداقل برای گیم پس ۲ سال توافق میکردن 😁
الان بلافاصله که از گیم پس برداشته میشه اپدیت ۲ براش میاد و A life و همه مشکلاتش حل میشه 😁
بعدها تخفیف خوبی میخوره و میریم سراغش بالاخره.
فکر کنم تا A Life رو کامل فیکس کنن بازی رو میشه خارج از تخفیفات ۱۰-۱۵ دلار خرید :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or