Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
چطوره بازیش ؟ ارزش دانلود داره ؟
قطعا! شخصی سازی ماشینش و رسیدن به مقصد بعدی اونم وقتی هربار تهدیدای جدید و عجیب و غریبی سر راهت سبز میشن بشدت جذابه. بازی سوروایو متفاویه در کل.
تنها مشکلش قدیم این بود که سیستم سیوش مشکل داشت نمیدونم درستش کردن یا نه! DLC جدیدشم اومده که تریلرش خیلی دارک و مرموزه. پلیرا هم راضین از این محتواش گویا.

چطوره بازیش ؟ ارزش دانلود داره ؟
بازی که جالب و خاص هست و اتمسفر و Customization باحالی هم داره، ولی در نهایت سلیقه‌ای هست دیگه. :D
این ویدیو رو ببینید توضیحات خوبی داره و گیمپلی رو هم نشون میده.

بازی که جالب و خاص هست و اتمسفر و Customization باحالی هم داره، ولی در نهایت سلیقه‌ای هست دیگه. :D
این ویدیو رو ببینید توضیحات خوبی داره و گیمپلی رو هم نشون میده.

من اول فک کردم ریسینگ سبکش :D
اکانتم لاک شده بود بخاطر تغییر اون ایمیل که کد میاد داخلش . لعنتی این cronos سرطان شده اون بازی سازنده dead by daylight هم دان زدم بعدش پلی بدم بعدم نینجا گایدن ۴ .

Dead Static Drive روز 5 نوامبر روی گیمپس عرضه میشه.

G4R9TiVXoAAr5sc.jpeg

Described as “Grand Theft Cthulhu,” Dead Static Drive is a stylized survival-horror experience set in a nightmare-soaked version of 1980s America. Players take on the role of Hearst, a wayward traveler following a cryptic letter through gas stations, diners, and decaying suburbs.

At its core a survival game, Dead Static Drive sees the player needing to scavenge, fight, sneak, and explore in order to stop the continuing violence of an estranged father, who has fast-spiralled into a paranoid recluse convinced technology will ruin us all.

دوستان Ball X Pit رو اصلا از دست ندید‌. شدیدا اعتیاد اور. حجمش هم ۱ گیگ میشه تقریبا‌
View attachment 396837
یه سری تبلیغات رو حتما دیدید برای بازیهای موبایلی، به این شکل که کاراکتر اصلی وسط یه جاده ای هست و از جلو زامبی میاد و هر چی میکشید لول اپ میکنید و هی همینطوری میرید جلو ... که البته همه اش هم اسکم هست :D
این بازی همونه، پیشرفته‌تر و البته اسکم نیست. من نمیدونم این چجور گیمپلی عجیب و غریب شناوری هست. هر کاراکتر یه توپ منحصر به فرد داره، مثل فرض کنید یه توپ سمی هست، حالا هر چی جلوتر میرید این توپ ها با یه سری قابلیت passive لول اپ میشند و میتونید توپ ها رو باهم ترکیب کنید. بعد حالا بعد ترکیب، این توپ ها میتونند تکامل پیدا کنند جوری که مثلا میشه تکاملشون داد به بمب اتم ! حالا هر کاراکتر علاوه بر توپ، یه قابلیت منحصر به فرد هم داره که سبک بازی شما رو عوض میکنه. مثلا یه کاراکتر دو قلو هست که از 2 طرف شلیک میکنه یا یه کاراکتر یه سپر بزرگ جلوش هست که هر بار که توپ رو ریباند میکنه دمیجش دو برابر میشه و از همه عجیب تر یه کاراکتر هست که بازی رو turn based میکنه.

در کنار اینکه میشه هر مدل توپی رو باهم ترکیب کرد و یه چیز عحیب غریب دراورد، یه قسمتی از بازی هم به ساخت منابع مربوط میشه که میشه کاراکتر رو لول اپ کرد یا کاراکترهای دیگه رو انلاک کرد و...
در کنار کارهای خیلی خوب ایندی دیگه 2025، واقعا بازی خیلی خوب و اعتیاد اوری هست که فرمولش خیلی جواب میده و میشه شماره های بعدی رو ساخت.
امسال انتخاب های گیم پس برای بازیهای ایندی فوق العاده خوب بودند و کلا 2025 سال بازی های ایندی بود.

گیم پس ظرفیت سوییچ دارم(غیر هوم)
حالا بر فرض بخوام ea fc 26 بگیرم که انلاین بزنم ، فرقی میکنه که هوم بگیرم یا سوییچ؟ در هر صورت اوکیه و میشه سوییچ کرد و با اکانت خودم بازی کنم؟

گیم پس ظرفیت سوییچ دارم(غیر هوم)
حالا بر فرض بخوام ea fc 26 بگیرم که انلاین بزنم ، فرقی میکنه که هوم بگیرم یا سوییچ؟ در هر صورت اوکیه و میشه سوییچ کرد و با اکانت خودم بازی کنم؟
چه هوم بگیری چه سوییچ می تونی با اکانت خودت بازی کنی .فقط اگه بخوای چیزی که رو اکانت سوییچ هست رو استفاده کنی (گیم پس یا بازی) باید اول وارد اون اکانت بشی و بعد به اکانت اصلی خودت سوییچ کنی

۴ دسامبر تاریخ عرضه بازی Routine
Day One روی گیم پس

View attachment 398135

اینو اینجا نقل قول میکنم چون بازی تاپیک نداره ولی میاد روی گیمپس.
Finally. 😅🎉

بازی 13 سال پیش معرفی شده. قبل از عرضه Alien Isolation (اتمسفرشون شبیه بود)

Routine Teaser Trailer - Gamescom 2012​

9 سال پیش تاریخ عرضه رو 2017 دادن. (که مشخصا تاخیر خورد. :)))

Routine - Release Date Trailer​

3 سال پیش هم یه نمایش جدید و فک‌انداز (بازم از لحاظ اتمسفر 👌)

Routine Trailer | Summer Game Fest 2022​

و حالا بالاخره نزدیکیم.

ROUTINE - Release Date Trailer​

امیدوارم بعد از این همه وقت ( its-been84years-titanic.gif ) ارزشش رو داشته باشه. :D🙏

Finally. 😅🎉

و حالا بالاخره نزدیکیم.

امیدوارم بعد از این همه وقت (View attachment 398156) ارزشش رو داشته باشه. :D🙏
بزرگترین شوک این پست برام این نبود که بازی بعد از 13 سال داره منتشر میشه. این بود که سال 2012، 13 سال قبل بوده! :|

Finally. 😅🎉

و حالا بالاخره نزدیکیم.

تاپیک تصاویر بازی از 2012:

تصاویر Routine

@RED_BEARD39 :D:D

=====
=====
من یادمه تو یه تاپیک قبل از انتشار Alien Isolation نوشته بودم که چقدر این بازی یادآور روتینه.
چقدر سبک و گیم پلی بازی شبیه بازی Routine شده.دقیقا همون سبک گیم پلی هست.
Daylight هم که کم وبیش یه همین شکله.
کلا Amnesia،باعث بوجود اومدن یه نسل جدید از بازیها تو سبک horror شده.
در کل من از این نسخه از Alien خوشم اومد.بلاخره بیخیال اون شوترهای ضعیف شدن.
عجیبه که این 2 بازی اینقدر شبیه هم دراومدن.جالب اینجاست که تاریخ تریلر Routine که تو سیستمم دارم مال 18/6/2012 هست.یعنی تقریبا ا سال و نیم پیش.مطمئنا خیلی قبل تر از اون در حال ساخت بوده.
اما خب ازاونجائی که Routine فعلا برا PC در حال ساخته و Alien مولتی هست و همونطور که خودت گفتی IP معروف،حتما بیشتر به چشم میاد.
اما اینکه این بازیهای Horror اونهم با این جو سنگین بخواد زیاد فروش کنه،میتونه رویا پردازانه باشه.ملت مد زامبی COD رو ترجیح میدن به این بازیها
:|
.
جوون بودم و خام:))

Finally. 😅🎉

و حالا بالاخره نزدیکیم.

من هی می‌دیدم عکس و ویدیو از Routine توی جاهای مختلف می‌ذارن و از اونجایی که اسم بازی و اون فضانورده خیلی برام آشنا بودن، فکر کردم لابد یه بازی‌ای بوده که چند سال پیش منتشر شده و الآن می‌خوان ریمستری چیزی ازش برای نسل نهم بدن! :دی خبر نداشتم که کلاً منتشر نشده بوده و تازه قراره بیاد!
جالبه که بازی زمانی معرفی شده بود که هنوز Unreal Engine 4 هم نیومده بود و در نهایت با Unreal Engine 5 ساخته شد! یا مثلاً زمانی معرفی شد که هنوز GTA V عرضه نشده بود و الآن نزدیک‌های GTA VI منتشر می‌شه! :دی

دوستان یک بنگر ایندی دیگه رو گیم پس اومده.
1000087833.jpg
به طور خلاصه که نقدهای استیم هم گفته بودن، ترکیب دیابلو و Vampire Survivor میشه Halls of Torment
یه روگ لایت اعتیاد اور باحال دیگه. تو این ترافیک وحشتناک فرصت کردید تست کنید.

تا اخر سال دیگه چیزی مونده بیاد گیم پس؟ بلک اپس ۷ که هیچی، برای سال جدید Split fiction که حتما میاد احتمالا بهار، ولی اگه ژانویه بیاد که عالیه😁 high on life 2 هم فکر کنم برای زمستون ۲۰۲۶ هست.

برای ۲ ماه پایانی سال یه چیزی میخوام که خاتمه خوبی برای گیم پس ۲۰۲۵ باشه...نمیدونم مثلا RE Village 😁

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or