Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
پلاس تو این چند ماهه cyberpunk , last 2 remastered , alan wake2 و حالا هم سایلنت هیل ۲ و ایکس باکس من ۳ ماهه داره خاک میخوره چون بازی خاصی واقعا اضافه نکرده و صرفا فقط با کال اف دیوتی داره گولمون میزنه

دوستان من ریجنم آمریکاس ولی پویتارو میخوام ریدیم کنم به یورو میزنه چی کار کنم کلا هم با وی پی ان آمریکا هم میرم نوشته ها انگار آلمانی یا هلندیه راه حلی سراغ دارید :D ؟

• Like
Reactions: capitan milan
پلاس تو این چند ماهه cyberpunk , last 2 remastered , alan wake2 و حالا هم سایلنت هیل ۲ و ایکس باکس من ۳ ماهه داره خاک میخوره چون بازی خاصی واقعا اضافه نکرده و صرفا فقط با کال اف دیوتی داره گولمون میزنه
Expedition 33, Silksong, Doom The Dark Ages, Metaphor, Rogue Trader, Hogwarts Legacy, PoP Lost Crown, Ninja Gaiden 4 اینا همه بازی دسته چندم محسوب میشن؟ :))

Expedition 33, Silksong, Doom The Dark Ages, Metaphor, Rogue Trader, Hogwarts Legacy, PoP Lost Crown, Ninja Gaiden 4 اینا همه بازی دسته چندم محسوب میشن؟ :))
عرض کردم تو این 2 ,3 ماه اخیر . خوب بخونید بعد جواب بدید
ضمنا هاگواترز زودتر رو پلاس اومد

بازیهای زمان ناصر الدین شاه رو میاره ولی گیم پس روز اول بازی اضافه میکنه چند روز دیگه نینجا گایدن ۴ و بعدشم اوتر ورلد ۲ کیپر هم این بین اضافه میکنه . تازه کالاف هم هست

آخرین ویرایش:
سلام,
من با vpn آمریکا وارد app xbox شدم، قسمت rewards که بری با توجه به point هاییکه داری اونجا کامل مشخصه، میزنه که point هاتو redeem کن به دلار.

پ. ن: بعد از Redeem فقط 90 روز وقت دارید ازش استفاده کنید.
برای این کار نیاز به شماره امریکا هست که براش اس ام اس بیاد

سلام,
من با vpn آمریکا وارد app xbox شدم، قسمت rewards که بری با توجه به point هاییکه داری اونجا کامل مشخصه، میزنه که point هاتو redeem کن به دلار.

پ. ن: بعد از Redeem فقط 90 روز وقت دارید ازش استفاده کنید.
برای این کار نیاز به شماره امریکا هست که براش اس ام اس بیاد

آخرین ویرایش:
1000xRESIST Day One on Game Pass

View attachment 396606

1000xRESIST پارسال روی PC منتشر شده بود.
میخوام بگم هیچی ازش نبینین و فقط روز اول انتشار چشم بسته نصبش کنین ، همین.
حجمش هم قطعا زیر 10گیگه ، روی PC که اینطور بود.

بخوام از کیفیت داستانگویی ،صداگذاری شخصیت و... بگم مجبور به اسپویل میشم.
فقط بگم از اون داستانگوییهاست که تا مدتها بعد از تجربه بازی میخواید با دیگران در موردش صحبت کنین.
باز هم میگم دیوونه نشید برید ویدئو/استریم/نقد ببینین ، به خودتون مسلط باشین :D

آخرین ویرایش:
Silent hill 2 remake که هنوز رو ایکس باکس منتشر نشده و رو پلاس اومده بازی زمان ناصرالدین شاه حساب میشه.
Alan wake 2 هم که از یکی بهترین آثار تاریخ این ژانرهست.
بازی شاهکار تاریخ مصرف نداره که دو سال دیگه بخواد کپک بزنه و قابل بازی نباشه.
عملکرد گیم پس تو این سه ماه اصلا جالب نبوده صرفا اضافه کردن بازی های day one مدیکور و AA افتخار نیست.
حاضرم یک عنوان شاهکار مثل baldur's gate 3 رو پونصد ساعت پلی بدم تا بخوام یک عنوان مدیکور مثل wuchang دی وان بازی کنم.
بر خلاف شیش ماه اول سال 2025 که گیم پس عملکردش طوفانی بود این تابستون واقعا خوب نبود متتظرم ببینم ninja gaiden 4 و outer world 2 چیکار میکنن مخصوصا outer world 2 ببینم آخر این طلسم آبسیدین شکسته میشه و میتونن بعد سالیان یک عنوان شایسته در این سبک عرضه کنن یا قرار باز هم یه اثر فراموش شده مثل Avowed عرضه کنن.
این آخرین شانس آبسیدین هست.
Call of duty هم ارزونی خودشون.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or