Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
آقا این preload مربوط به Ninja Gaiden 4 و Outer Worlds 2 برای شما هم 340 مگ ـه؟ چه جوریه دقیقا؟ :دی
الکیه واسه این که بشینه تو لایبرری کنسولت، فکر کنم برای اینه که اگر آپدیت اتوماتیک رو فعال کرده باشی هر وقت preload اصلی اومد خودش دانلود رو شروع کنه

سلام همسایتی ها من هیلوها و گیرز آف وارها و چندتایی به اندازه انگشتان دست بازی انحصاری روی ایکس باکس دارم و اونارو بازی میکنم و فورتنایت و اینا بازی نمیکنم سوالم اینه آیا به صرفه تر نیست اینا رو قانونی بخرم و دیگه گیم پس تمدید نکنم. ؟ من ماهیانه با گیفت کارت دلاری از خود استور ایکس باکس میخریدم.
یکی از همکاران گیمرم میگفت نسخه جدید ها اینارو بخری ماکروسافت اشانتیون نسخه قبلی هارو بهت میده مثلا گیرز آف وار 5 رو بخرم 1 و 2 و 3 رو بهت میده. این رو تایید میکنید؟

سلام همسایتی ها من هیلوها و گیرز آف وارها و چندتایی به اندازه انگشتان دست بازی انحصاری روی ایکس باکس دارم و اونارو بازی میکنم و فورتنایت و اینا بازی نمیکنم سوالم اینه آیا به صرفه تر نیست اینا رو قانونی بخرم و دیگه گیم پس تمدید نکنم. ؟ من ماهیانه با گیفت کارت دلاری از خود استور ایکس باکس میخریدم.
یکی از همکاران گیمرم میگفت نسخه جدید ها اینارو بخری ماکروسافت اشانتیون نسخه قبلی هارو بهت میده مثلا گیرز آف وار 5 رو بخرم 1 و 2 و 3 رو بهت میده. این رو تایید میکنید؟
هیچ نسخه‌ی قبلی رو رایگان یا اشانتیون نمیده! ممکنه پروموشن بذاره همه‌ش رو هم N دلار.

بخاطر بازی‌های Day one گرونش کرده. Ubi و فورتنایت و ... بهانه‌‌ست. واس دلجویی گذاشته🤣! نسخه کلاسیک Ubi + رو گذاشته(رو pc فکر کنم ۷-۸ دلار بود). نسخه اصل کاری که پریمیوم هست ماهی ۱۸ دلاره.

اگر همون بازی‌های انحصاری رو بازی می‌کنید فکر کنم روی game pass essential باشن. فقط gears : reloaded چون جدید هست، احتمالا اونجا نباشه.

آخرین ویرایش:
الکیه واسه این که بشینه تو لایبرری کنسولت، فکر کنم برای اینه که اگر آپدیت اتوماتیک رو فعال کرده باشی هر وقت preload اصلی اومد خودش دانلود رو شروع کنه
گرفتم چی شد اتفاقا تعجب کردم دو تا گیم همزمان 340 مگ ـه کلا :D
آقا کاری ندارم کلا همیشه ترجیح اینه که کاهش قیمت باشه به جای افزایش قیمت، ولی اگر این موضوع باعث افزایش کیفیت Game Pass بشه به شخصه استقبال میکنم. با اینکه خود من نهایتا تمام تایتل ها رو میخرم ولی همین که چنین آرشیوی رو یک جا تونستن برای همه جمع کنن کار بسیار ارزشمندیه و مطمئنم اگر به این راحتی ها بود با توجه به استقبال تمام کمپانی ها از رویکرد دسترسی به محتوا در قالب تهیه subscription، قطعا تا الان همه انجام ـش میدادن.
شما library کنسول رو باز میکنی میبینی کلی تایتل backward خفن آماده تجربه داری! واقعا فوق العادست و باید استفاده کرد ;;) همچنان با استفاده از conversion rate ها هم خرید به صورت 3 ساله مناسب تر درمیاد و آنچنان مطلب خاصی نیست.

View attachment 395645
بازیهای جدید سرویس گیم پس
ماه خوبیه! :دی
Ninja Gaiden 4 که نیازی به توضیح نداره. Keeper هم به عنوان اثری از Double Fine، پتانسیل بالایی داره که سورپرایزمون کنه.
GOTY 2025 یعنی PowerWash Simulator 2 هم اواخر همین ماه میاد (احتمالاً توی لیست بعدی می‌ذارنش) و از الآن نگران اعتیادی هستم که باید باهاش دست و پنجه نرم کنم! :دی

Ninja Gaiden 4 که نیازی به توضیح نداره. Keeper هم به عنوان اثری از Double Fine، پتانسیل بالایی داره که سورپرایزمون کنه.
GOTY 2025 یعنی PowerWash Simulator 2 هم اواخر همین ماه میاد (احتمالاً توی لیست بعدی می‌ذارنش) و از الآن نگران اعتیادی هستم که باید باهاش دست و پنجه نرم کنم! :دی
میگم آریا، تو چرا از همه بازیها خوشت میاد؟ :D تا حالا ندیدم از یه بازی بد بگی:D
جدی میگم، بهت حسودیم میشه. اینکه با همه نوع و سبک بازی حال کنی واقعا جالبه:D

میگم آریا، تو چرا از همه بازیها خوشت میاد؟ :D تا حالا ندیدم از یه بازی بد بگی:D
جدی میگم، بهت حسودیم میشه. اینکه با همه نوع و سبک بازی حال کنی واقعا جالبه:D
آره متأسفانه سلیقه‌م خیلی متنوع هست و این قضیه مشکل‌سازه و باعث کمبود وقت می‌شه. :دی ولی یه سری سبک‌ها هم هستن که سراغ‌شون نمی‌رم:
استراتژی کلاً تعطیل هستم!
بازی‌های ساخت و ساز یا مدیریتی بهم نمی‌سازن، به جز موارد بسیار اندک.
بعضی از JRPGهای غلیظ هم هیچی.
بازی‌های ورزشی تقریباً در حد صفر.
فایتینگ هم نهایتش بخش داستانی Mortal Kombat. :دی
شوترهای نظامی هم کم پیش میاد بازی کنم و حوصله‌م سر می‌ره. یعنی فکر کنم توی سال‌های اخیر فقط یدونه CoD: Black Ops 6 بوده.
بازی‌های Free to Play و آنلاین هم همین‌طور. به جز Fortnite Festival که شبیه Guitar Hero هست و هفته‌ای ۲،۳ بار می‌رم چند دست می‌زنم.
--------
البته در کنار بازی‌هایی که باهاشون حال می‌کنم، زیاد پیش میاد که سراغ بازی‌هایی می‌رم که بعد از یه مدت ول‌شون می‌کنم و مثلاً بعد از یک ساعت یا حتی بعضی وقت‌ها یه ربع به این نتیجه می‌رسم که بازی برای سلیقه من ساخته نشده و خداحافظ! ولی معمولاً در موردشون صحبت نمی‌کنم و برای همین شاید به نظر برسه که از همه بازی‌ها خوشم میاد. :دی
بزرگ‌ترین شانسی که آوردم اینه که اهل آنلاین و غول‌هایی مثل FC و CoD نیستم. این جور بازی‌ها (و چیزهای دیگه‌ای مثل Fortnite و Genshin Impact) انقدر آدم رو معتاد می‌کنن که اگه کسی باهاشون حال کنه، دیگه نوبت به بقیه بازی‌ها نمی‌رسه و خوشبختانه حداقل از این نظر راحت هستم و وقتم صرف چیزهای دیگه‌ای می‌شه. :دی

من اون کرایم سین کلینر رو خیلی حال کردم بنظرت ازین کارواش هم خوشم میاد؟ تجربه بازیهای این مدلی تا قبل از کرایم سین رو نداشتم اولین بار بود و چسبید👌
کلا بعضی بازیا هستن برام همون اول میفهمم خوراک پادکست گوش کردنه. سبک هاشونم فرق داره، ولی همه بدرد همینکار میخورن. میشینم پاشون سرگرم میشم و ازون طرف هم گوش میکنم به پادکست و اگر تا حالا امتحان نکردی توصیه میکنم تجربه ش کنی.
----------------------------------
بازگشت اویل وست خبر خوبی هست قبلا نرسیدم بازیش کنم.بقیه بازیا مثل The Casting of Frank Stone و keeper رو هم حتما میرم سراغشون.

• Like
Reactions: Dinosaur
من اون کرایم سین کلینر رو خیلی حال کردم بنظرت ازین کارواش هم خوشم میاد؟ تجربه بازیهای این مدلی تا قبل از کرایم سین رو نداشتم اولین بار بود و چسبید👌
کلا بعضی بازیا هستن برام همون اول میفهمم خوراک پادکست گوش کردنه. سبک هاشونم فرق داره، ولی همه بدرد همینکار میخورن. میشینم پاشون سرگرم میشم و ازون طرف هم گوش میکنم به پادکست و اگر تا حالا امتحان نکردی توصیه میکنم تجربه ش کنی.
----------------------------------
بازگشت اویل وست خبر خوبی هست قبلا نرسیدم بازیش کنم.بقیه بازیا مثل The Casting of Frank Stone و keeper رو هم حتما میرم سراغشون.
اویل وست رو بازی نکنی هم چیزی از دست نمیدی :D
کیپر ولی به نظر جالب میاد
اون بازی the casting چجوریاس؟

Evil West رو همین چند ماه پیش برداشته بودن چرا دوباره برگشت :))
تو ماههایی که بازی بزرگ یا نسبتا بزرگ دی وان میاد رو گیمپس باید منتظر بازیهای بدردنخور بیشتری باشیم 8-|
به نظرم با توجه به اینکه پلاس داره بهتر میشه و بازیهای خیلی بهتری نسبت به قبل داره اضافه میکنه گیمپس هم باید یه تکونی به خودش بده
درسته پلاس دی وان زیادی نداره ولی تو بقیه موارد داره جلو میزنه که این برای گیمپس خوب نیست

به احتمال زیاد از این هم خیلی خوشت بیاد. :دی
شباهت‌های زیادی به همدیگه دارن و توی هر دو می‌شه حس خوش تمیز کردن محیط رو چشید! البته Crime Scene Cleaner متنوع‌تره، ولی به شخصه از PowerWash Simulator بیشتر خوشم اومد و درجه اعتیادش واقعا بالا بود! در حدی که بعدش یه مدت معتاد تماشای ویدیوهای این مدلی توی یوتیوب شده بودم و ویدیوهای واقعی از شستن در و دیوار کثیف با فشار بالای آب می‌دیدم! :-"
دقیقا این مدل بازی کردن با پادکست رو منم انجام می‌دادم و به شدت ترکیب خوبیه و خیلی جواب می‌ده. :دی
-----
توی اون پست یادم رفت به The Outer Worlds 2 هم اشاره کنم که اواخر اکتبر میاد. البته نسخه اولش با سلیقه من جور نبود و خیلی کم بازی کردم، ولی این یکی به نظر می‌رسه از هر جهت بهتر شده و باید یه فرصتی بهش بدم.

پی
به احتمال زیاد از این هم خیلی خوشت بیاد. :دی
شباهت‌های زیادی به همدیگه دارن و توی هر دو می‌شه حس خوش تمیز کردن محیط رو چشید! البته Crime Scene Cleaner متنوع‌تره، ولی به شخصه از PowerWash Simulator بیشتر خوشم اومد و درجه اعتیادش واقعا بالا بود! در حدی که بعدش یه مدت معتاد تماشای ویدیوهای این مدلی توی یوتیوب شده بودم و ویدیوهای واقعی از شستن در و دیوار کثیف با فشار بالای آب می‌دیدم! :-"
دقیقا این مدل بازی کردن با پادکست رو منم انجام می‌دادم و به شدت ترکیب خوبیه و خیلی جواب می‌ده. :دی
-----
توی اون پست یادم رفت به The Outer Worlds 2 هم اشاره کنم که اواخر اکتبر میاد. البته نسخه اولش با سلیقه من جور نبود و خیلی کم بازی کردم، ولی این یکی به نظر می‌رسه از هر جهت بهتر شده و باید یه فرصتی بهش بدم.
پس میرم سراغش همین نسخه دومش که داره میاد رو هم دست میگیرم 👍🏻
بالاتر صحبت از بازیهای متنوع و کمتر دیده شده به میون اومد، بازی ماهیگیری خوب چی پیشنهاد میدی؟ من مدتهاست منتظر فرصتیم یه بازی این مدلی با ترکیب همون پادکست و اینا شبا آخر شبا بزنم و ریلکس کنم. خوب خوبش چی هست ماهیگیری؟رو گیمپس هم نبود مهم نیس

• Like
Reactions: Dinosaur

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or