Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
۳۶۰ دلار سالانه تو مثلا ۵ سال میشه ۱۸۰۰ دلار، یعنی پول بیشتر از ۲۰ تا بازی فول پرایس. انصافا از هر زاویه‌ای به قضیه نگاه کنیم ارزش نداره 😆😁
میشه سالی ۵ تا بازی فول پرایس که بازم برای کسی که زیاد گیم های مختلف بازی میکنه می ارزه که واقعا طنز تلخیه :دی

من ps5 داشتم بخاطر ارزونتر و در عین حال بهتر بودن گیم پس نسبت به پلاس همچنین اکانتهای ظرفیتی ارزونتر روی ایکس باکس ps5 رو فروختم سریز ایکس خریدم
الان کرونوس رو خریدم ۱۵۰۰
بخوای همینو روی ps5 بخری قطعا زیر ۲۵۰۰ نیس
View attachment 394941
دوست گرامی به عنوان کسی که شاپ دارم و کارم فروشه محصولات دیجتالی و بازی و اشتراک هست میگم
شاید در جریان نیستید ایکس باکس یه سیاست داراونم این که یه بازی بستگی به شرایط اقتصادی کشوراا قیمت میخوره قیمت ثابتی ندارا و ما سعی بر این داریم از ارزانترین ریجن بازی و تهیه کنیم بدیم دست مشتری ولی سونی این سیاست رو نداره 70 دلار یعنی همه جای دنیا 70 دلار به ندرت پیش میاد اختلافی باشه تو سونی... هر چند که ایکس باکسم تو بازی اای جدید اختلاف ریجن ها رو کمتر کرده

بدبختی اینه از اون ریواردز هم نمیتونیم به راحتی استفاده کنیم. کلاد+فورتنایت+یوبی کلاسیک عملا اضافه است. یه سطح دیگه ای باید میزاشتن که این 3 تا نباشند. یوبی کلاسیک که فقط برای pc هست اونطور که تو سایت یوبی زده. باز اگه یوبی پلاس پریمیوم بود یه چیزی چون بازیهاش اغلب دی وان میاد اونم نسخه پریمیوم.
فورتنایت کرو 12 دلار ماهیانه است، یوبی پلاس کلاسیک هم 8 دلار. با اینکه این بسته با گیم پس 10 دلار ارزون تر تموم میشه ولی واقعا ارزش نداشت که به این بهونه گرون تر شه.

فقط میتونم بگم یادش بخیر برای بچه های این سایت گیم پس 36 ماهه ظرفیت کامل فعال کردم روی اکانت های شخصیشون با قیمت حدودا 3800 تومن... که هنوزم از این اشتراک ها 9 ماهش مونده ....
الان یک ماههه 3100 تومن
ادم باورش نمیشه این همه اختلافو... 💔

۳۶۰ دلار سالانه تو مثلا ۵ سال میشه ۱۸۰۰ دلار، یعنی پول بیشتر از ۲۰ تا بازی فول پرایس. انصافا از هر زاویه‌ای به قضیه نگاه کنیم ارزش نداره 😆😁
برای ما که همین الان حدودا سالی ۴۰ دلار میفته :D
۵۰ درصد گرون بشه بازم میشه حدود ۶۰ دلار
هنوزم قیمت یه بازی فول پرایس نمیشه ;;)

عجب وضعیتی شده. :| نصف چیزهایی که به زور برای افزایش قیمت چپوندن به درد امثال من نمی‌خورن و کاش اینا رو حذف می‌کردن و ارزون‌تر می‌دادن. از کلاود و جوایز تا Ubisoft Classics و Fortnite Crew رسماً برای من اضافه هستن و فقط الکی قیمتش رو افزایش می‌دن.
شاید توهم توطئه باشه، ولی فکر می‌کنم Call of Duty هم توی این قضیه بی‌تأثیر نیست و از اونجایی که مجموعه به شدت محبوبیه و مایکروسافت طبق قول و قرارهای قبلی مجبوره روز اول عرضه برای گیم‌پس ارائه بده، با بهانه‌های مختلف قیمت رو بالاتر می‌بره که بخشی از این قضیه جبران بشه.
آخرین تیر خلاص به ماها توی ایران می‌تونه تغییر قیمت ریجن‌های ارزون‌تر و از بین بردن حالت اشتراکی (هوم و غیرهوم و فلان و چنان) باشه که به نظرم بعید نیست در آینده نزدیک سراغ اون هم برن.

آخرین ویرایش:
عجب مرضی دارنا :D
برای بازیهای یوبی پلاس فکر کنم روی اکانت هوم نمیشه‌، من الان تست کردم جای اینستال زده join ubisoft+
فکر کنم هنوز کامل نیاوردن چون واسه من فقط بازی های یوبی که همین الان تو گیم پس هستن رو نشون میده. خود اشتراک یوبی رو من دیدم ظرفیت هوم میفروشن پس فکر نکنم مشکل از اون باشه
ادیت: یه بار کنسول رو ریست کردم بازیا کامل اومدن بدون مشکل PoP Lost Crown رو گذاشتم دانلود شه

فکر کنم هنوز کامل نیاوردن چون واسه من فقط بازی های یوبی که همین الان تو گیم پس هستن رو نشون میده. خود اشتراک یوبی رو من دیدم ظرفیت
اون فکر کنم یوبی پلاس پریمیوم هست تو سایت یوبی اصلا اشتراک یوبی پلاس کلاسیک برای کنسول ندیدم ولی خب مایکرو اوردش.
تو خود اپ گیم پس تو کنسول برو اونجا لیست کامل اومده. تو لایبرری و تب یوبی پلاس فقط قبلیا رو نشون میده
.

ادیت: خب مرسی پس حل شد.

ایکاش ea pro رو میاوردن، بیخیال یوبی و فورتنایت میشدن.
فیفا و بتل و کلی بازی ورزشی دیگه دی وان در کنار کاتالوگ گیم پس واقعا میارزید، اونم امسال.
این بی ارزش بودن ۱۰ دلار اضافی، بیشتر اعصاب همه رو خورد کرده و با نیازهای اکثر کاربرها همخونی نداره.

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
خب به سلامتی...قیمت ارز و این افزایش قیمت...رسما میتونم بگم اینم از پایان داستان.

یک ماه پیش ۱۳ ماهه تمدید کردم ۱۱.۶۰۰ ...بچه ها سال دیگه همین موقع کسی یه Series X کم کار در حد نو نمیخواد؟😁😁

به امید روزی که شر یه سری کنده بشه و ارزش پولمون اونقدر بالا بده که ۳۰ دلار در ماه برامون بشه مث ۳۰۰ هزار تومن....🌹🌹🌹

آخرین ویرایش:
من فعلا یه 9 ماه دیگه دارم ولی افزایش قیمتش در کنار افزایش مداوم قیمت دلار واقعا کار رو سخت میکنه که بتونم در آینده تمدید کنم🤷🏻‍♂️از یه طرف مایکروسافت قیمت میبره بالا از یه طرفم دلار مدام بالاتر میره امیدوارم یکیشون بلخره یجا متوقف شه! :D

اگه بالاتر بره بیخیال میشم و تکی بازی میخرم. من خیلی سمج بازی میکنم الکی گیمی رو ول نمیکنم کلی وقتم میره براش و اینا اونجوری با اون قیمت نمیرزه برام. همین الان بعد کلی تلاش metro redux رو صد درصد کردم که اصن رو گیمپس نیست:D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or