Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
چند ماهه خریدی اینارو؟...
Core
Ea
درود :Rose:
همه رو 12 ماهه گرفتم سرجمع 6 عدد (به جز Ultimate که اون رو 3 ماهه گرفتم صرفا برای تبدیل نهایی) که طبق conversion rate مایکروسافت، 18 ماه از Core (نسبت 2:1) و 12 ماه از EA Play (نسبت 3:1) به من میداد که بعد از redeem کد 3 ماهه Ultimate، سرجمع 34 ماه برای من اشتراک رو فعال کرد. خرید رو هم از Geekay عربستان انجام دادم که کدهای ریجن US رو از supplier های خودشون برام تهیه کردن. البته سر EA Play پیدا کردن 12 ماهه براشون یه ذره زمان برد ریجن آمریکا، ولی Core رو راحت تونستن تهیه کنن همون ابتدا.
ظاهرا خرید کدها به صورت 3 ماهه از سایت هایی مثل cdkeys و g2a و ... هم مناسب تر درمیاد نسبت به 12 ماهه، ولی خب اخیرا قبل از این موضوع، چون سر شارژ اکانت Xbox خودم برای خرید گیم و اینا دیدم سر redeem کردن یه تعداد زیاد گیفت کارت پشت سر هم حساس میشن و سایت ارور میده، دیگه دیدم تعداد در حد 6 تا باشه منطقی تره که فردا حساس نشن روی اکانت بی دلیل.

درود :Rose:
همه رو 12 ماهه گرفتم سرجمع 6 عدد (به جز Ultimate که اون رو 3 ماهه گرفتم صرفا برای تبدیل نهایی) که طبق conversion rate مایکروسافت، 18 ماه از Core (نسبت 2:1) و 12 ماه از EA Play (نسبت 3:1) به من میداد که بعد از redeem کد 3 ماهه Ultimate، سرجمع 34 ماه برای من اشتراک رو فعال کرد. خرید رو هم از Geekay عربستان انجام دادم که کدهای ریجن US رو از supplier های خودشون برام تهیه کردن. البته سر EA Play پیدا کردن 12 ماهه براشون یه ذره زمان برد ریجن آمریکا، ولی Core رو راحت تونستن تهیه کنن همون ابتدا.
ظاهرا خرید کدها به صورت 3 ماهه از سایت هایی مثل cdkeys و g2a و ... هم مناسب تر درمیاد نسبت به 12 ماهه، ولی خب اخیرا قبل از این موضوع، چون سر شارژ اکانت Xbox خودم برای خرید گیم و اینا دیدم سر redeem کردن یه تعداد زیاد گیفت کارت پشت سر هم حساس میشن و سایت ارور میده، دیگه دیدم تعداد در حد 6 تا باشه منطقی تره که فردا حساس نشن روی اکانت بی دلیل.
ممنون از توضیحت،
همه اینا چند تومن شد؟

• Like
Reactions: mobile1199
ممنون از توضیحت،
همه اینا چند تومن شد؟
از ایران نگرفتم من از حساب بانکی اونور خودم واریز رو به صورت درهم به حساب امارات ـشون انجام دادم ولی اگه بخوام تبدیل انجام بدم، با فرض نرخ دلار الان 98 تومانی (درهم حدود 27 تومنی) سرجمع برای من 39-40 تومن دراومد کل 6 تا کارت با گیفت Ultimate سه ماهه.
گفتم که مناسب تر هم پیدا میشه از cdkeys و سایت های مشابه :دی من چون خودم حوصله دردسر مغایرت ریجن و یک درصد هکی خریداری شدن گیفت ها رو نداشتم به همین مجموعه سپردم برام تهیه کارت ها رو انجام بدن که بسیار شناخته شده هستند در حوضه خلیج فارس. و خب میارزه برای 3 سال این موضوع نسبت به پرداخت استاندارد ماهیانه برای Ultimate که حدود 71 تومن درمیاد در مجموع، مزیت دیگه اش هم اینه که از الان تا 3 سال دیگه اشتراک به صورت پیوسته داخل اکانت شما ثبت شده و دیگه هر ماه بحث وقت گذاشتن برای شارژ اکانت و ... رو نخواهید داشت. :Rose:

آخرین ویرایش:
G0-Cu81bcAAZwau.jpg

Available Today

RoadCraft (Cloud and Xbox Series X|S)
Game Pass Ultimate, Game Pass Standard

Coming Soon

Call of Duty: Modern Warfare III (Console) – September 17
Now with Game Pass Standard
For the King II (Console) – September 17
Overthrown (Game Preview) (Xbox Series X|S) – September 17
Deep Rock Galactic: Survivor (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 17
Game Pass Ultimate, PC Game Pass
Frostpunk 2 (Cloud and Xbox Series X|S) – September 18
Game Pass Ultimate
Wobbly Life (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 18
Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard
Hades (Cloud, Console, and PC) – September 19
Endless Legend 2 (Game Preview) (PC) – September 22
Sworn (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 23
Peppa Pig: World Adventures (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 25
Visions of Mana (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 25
Lara Croft and the Guardian of Light (Cloud, Console, and PC) – September 30
Sopa – Tale of the Stolen Potato (Cloud, Console, and PC) – October 7

Leaving September 30

The following games will be leaving the Game Pass library soon, so there’s no better time to jump back in! Remember to use your membership discount to save up to 20% off your purchase to keep them in your library.
  • Ninja Gaiden Sigma (Cloud, Console, and PC)
  • Ninja Gaiden Sigma 2 (Cloud, Console, and PC)
  • Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge (Cloud, Console, and PC)
  • Terra Invicta (Game Preview) (PC)
--------------------------------------------------------------------------------------
G0-LTmsXwAAziG9.jpg

Xbox Game Pass Ultimate and PC members will receive free Call of Duty: Black Ops 7 Beta Early Access starting October 2.

View attachment 392958

Available Today

RoadCraft (Cloud and Xbox Series X|S)
Game Pass Ultimate, Game Pass Standard

Coming Soon

Call of Duty: Modern Warfare III (Console) – September 17
For the King II (Console) – September 17
Overthrown (Game Preview) (Xbox Series X|S) – September 17
Deep Rock Galactic: Survivor (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 17
Frostpunk 2 (Cloud and Xbox Series X|S) – September 18
Game Pass Ultimate
Wobbly Life (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 18
Hades (Cloud, Console, and PC) – September 19
Endless Legend 2 (Game Preview) (PC) – September 22
Sworn (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 23
Peppa Pig: World Adventures (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 25
Visions of Mana (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – September 25
Lara Croft and the Guardian of Light (Cloud, Console, and PC) – September 30
Sopa – Tale of the Stolen Potato (Cloud, Console, and PC) – October 7

Leaving September 30

The following games will be leaving the Game Pass library soon, so there’s no better time to jump back in! Remember to use your membership discount to save up to 20% off your purchase to keep them in your library.
  • Ninja Gaiden Sigma (Cloud, Console, and PC)
  • Ninja Gaiden Sigma 2 (Cloud, Console, and PC)
  • Ninja Gaiden 3 Razor’s Edge (Cloud, Console, and PC)
  • Terra Invicta (Game Preview) (PC)
--------------------------------------------------------------------------------------
View attachment 392959

Xbox Game Pass Ultimate and PC members will receive free Call of Duty: Black Ops 7 Beta Early Access starting October 2.

Vision of mana رو میخواستم بخرم که خوشبختانه این ماه اومد.
الان حدود ۴.۳۰۰ قیمتشه تو بازار ما.

همین یه مورد واسه اینکه راضی باشم از این ماه کافیه.

خدایا فراست پانک ۲ 😍😍😍
اصلا انتظارشو نداشتم و یادم رفته بود.
چقدر این چند ماه گیم پس خوب بود. از 11 bit studio همین ۲-۳ ماه قبل The Alters رو داشتیم که یه تجربه فوق العاده بود، حالا هم فراست پانک ۲.
چند روز قبل هم سیلک سانگ، چند روز بعد هم keeper داریم.
این وسط Hades هم اومد و خلاصه هر چی بازی ایندی درجه ۱ هست رو تو این ۲-۳ ماه داشتیم 😁
ایکاش هوا زودتر سرد بشه، فراست پانک تو هوای سرد میچسبه😁

خدایا فراست پانک ۲ 😍😍😍
اصلا انتظارشو نداشتم و یادم رفته بود.
چقدر این چند ماه گیم پس خوب بود. از 11 bit studio همین ۲-۳ ماه قبل The Alters رو داشتیم که یه تجربه فوق العاده بود، حالا هم فراست پانک ۲.
چند روز قبل هم سیلک سانگ، چند روز بعد هم keeper داریم.
این وسط Hades هم اومد و خلاصه هر چی بازی ایندی درجه ۱ هست رو تو این ۲-۳ ماه داشتیم 😁
ایکاش هوا زودتر سرد بشه، فراست پانک تو هوای سرد میچسبه😁
Rain World هم خیلی خیلی خوب بود.
اصلا نمیدونستم چیه تا که اومد روی گیم پس.

• Like
Reactions: prop and aha2012
دوستان این مشکل آنلاین بازی کردن ظرفیت هوم گیمپس رو کسی میدونه چجوری میشه حل کرد؟
...همه راههایی که گفته شده رو رفتم هر چی دی این پولی و غیر پولی بود رو هم تست کردم ولی بازم نمیشه که نمیشه

دوستان فراست پانک ۲ به اندازه شماره اولش متاسفانه خوب نیست و متاسفانه باگ های بدی داره که کل زحمات رو به باد میده.
مثلا یه جایی باید قانون تصویب میکردم در حمایت از کودکان، یه مجلس داره که اونجا لایحه رو پیشنهاد میدید و نماینده ها رای گیری میکنند حالا باگ داستان اینطوری بود که وقتی رو مجلس کلیک میکردید صفحه خالی باز میشد و هیچ کاری نمیشه کرد. دوباره مجبور شدم و از اول شروع کردم و مشکل برطرف شد.
با این حال بازم برام اعتیاداور هست اما خب یه سری باگهاش مثل این ادمو خسته میکنه.
خلاصه خواستید برید سراغش این نکته رو در نظر بگیرید.

درود . من هر چند وقت یکبار میرم تو لیست بازی های گیم پس یه دور میزنم ببینم چیزی هوس میکنم بازی کنم برم دانلود بکنم هفته پیش داشتم دور میزدم دخترم کنارم نشسته بود Paw Patrol world رو دید شروع کرد بالا پایین پریدن سگهای نگهبان دانلود کن بازی کن ببینم.(خودشم که بازی نمیکنه من باید بازی کنم.) دانلود کردم حالا کارم شده بازی کردن سگهای نگهبان که خانم خانما بشینن تماشا کنن. ~X(
قیافه من موقع بازی کردن سگها نگهبان 8-|
نتیجه گیری: همیشه تنهایی لیست کبیر گیم پس رو چک کنید.
سوال: کی این بازی از گیم پس میره؟ کمممک

درود . من هر چند وقت یکبار میرم تو لیست بازی های گیم پس یه دور میزنم ببینم چیزی هوس میکنم بازی کنم برم دانلود بکنم هفته پیش داشتم دور میزدم دخترم کنارم نشسته بود Paw Patrol world رو دید شروع کرد بالا پایین پریدن سگهای نگهبان دانلود کن بازی کن ببینم.(خودشم که بازی نمیکنه من باید بازی کنم.) دانلود کردم حالا کارم شده بازی کردن سگهای نگهبان که خانم خانما بشینن تماشا کنن. ~X(
بازی تازه اضافه شده :D

پ. ن: بهترین لحظه رو داری تجربه میکنی، قدرشو بدون :)

این پسره که هی دیالوگ میگه رو مخه . من یادمه سنمون پایین بود پسر همسایه مون یه خواهر زاده دختر داشت اونم همینجور بود میباس حتما بازیو داییش بازی کنه تا لذت ببره .کلا اقتضای سنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or