Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
فقط در صورتی که بازی cross save مخصوص خودش رو داشته باشه. مثلا Rogue Prince of Persia از گراس سیو خود یوبی استفاده میکنه و اگر رو استیم بخری و اکانت یوبی سافت رو لینک کنی به سیوت دسترسی داری

من بیشتر برای دو بازی استارفیلد و فورزا هورایزن میخوام
اطلاع داری پشتیبانی میکنن یا نه؟

یه پست تاپیک همسایه گذاشتم در ارتباط با بحث خرید Game Pass Ultimate با استفاده از conversion rate های Core و EA Play، برای این که تا 3 سال (36 ماه ماکسیمم) بشه Ultimate رو با مبلغ سرجمع خیلی مناسب تر گرفت.

البته خیلی از بچه ها احتمالا سال هاست از این موضوع مطلع هستند و انجامش میدن، ولی خود من این کار رو اخیرا روی اکانت شخصی خودم بدون مشکل انجام دادم و با توجه به اینکه میبینم بحث بن شدن subscription های اشتراکی که این سمت در قالب home و ... به فروش میرسه و در ادامه بن شدن خود کنسول شدت گرفته، پیشنهادم این ـه که شما هم همین حرکت رو ترجیحا بزنید که کاملا قانونی از سمت خود Microsoft هست و در صورت افزایش قیمت احتمالی Ultimate طی سال های آینده (جدای از بحث نرخ تبدیل ارز در کشور خودمون)، حداقل برای یه مدت نسبتا مناسب 36 ماهه اشتراک رو خواهید داشت.

لینک تاپیک: Page 57 | قیمت کنسول های Xbox Series X | S [پست اول مطالعه شود]

یه پست تاپیک همسایه گذاشتم در ارتباط با بحث خرید Game Pass Ultimate با استفاده از conversion rate های Core و EA Play، برای این که تا 3 سال (36 ماه ماکسیمم) بشه Ultimate رو با مبلغ سرجمع خیلی مناسب تر گرفت.

البته خیلی از بچه ها احتمالا سال هاست از این موضوع مطلع هستند و انجامش میدن، ولی خود من این کار رو اخیرا روی اکانت شخصی خودم بدون مشکل انجام دادم و با توجه به اینکه میبینم بحث بن شدن subscription های اشتراکی که این سمت در قالب home و ... به فروش میرسه و در ادامه بن شدن خود کنسول شدت گرفته، پیشنهادم این ـه که شما هم همین حرکت رو ترجیحا بزنید که کاملا قانونی از سمت خود Microsoft هست و در صورت افزایش قیمت احتمالی Ultimate طی سال های آینده (جدای از بحث نرخ تبدیل ارز در کشور خودمون)، حداقل برای یه مدت نسبتا مناسب 36 ماهه اشتراک رو خواهید داشت.

ترتیب redeem کردن چجوری بود؟

• Like
Reactions: mobile1199

این Iranicard گیفت کارت هاش معتبره؟

• Like

من ازش برای PSN می گرفتم کاملا بی واسطه و آنی کد برام میومد.

من سپردم به یکی از سایتهای داخلی ، توی اکانت مایکروسافت قسمت تاریخچه سفارشات رو که نگاه میکنم برای من از این طریق یعنی تبدیل کور به آلتیمیت ۱۳ ماه شارژ کردن و ۱۰.۶۰۰ پام در اومد.(ریجن امریکا)

الان خودم این کار رو میکردم چقدر در میومد؟

آخرین ویرایش:
من ازش برای PSN می گرفتم کاملا بی واسطه و آنی کد برام میومد.

من سپردم به یکی از سایتهای داخلی ، توی اکانت مایکروسافت قسمت تاریخچه سفارشات رو که نگاه میکنم برای من از این طریق یعنی تبدیل کور به آلتیمیت ۱۳ ماه شارژ کردن و ۱۰.۶۰۰ پام در اومد.(ریجن امریکا)

گیم پس کور یک ساله ریجن آمریکا رو ایرانیکارت می ده 8100 که باید دو سال گرفت و اون کد یک ماه آلتیمت هم 2100 می دن که تا با تبدیل 13 ماه بده.
می شه 18 تومن
فروشنده ها با کد ریجن های ارزونتر تبدیل می کنند که برای ریدیم کردنشون، کردیت کارت بعضی مواقع می خواد و خود همون کد ها رو هم کسی نمی فروشه تو ایران

گیم پس کور یک ساله ریجن آمریکا رو ایرانیکارت می ده 8100 که باید دو سال گرفت و اون کد یک ماه آلتیمت هم 2100 می دن که تا با تبدیل 13 ماه بده.
می شه 18 تومن
فروشنده ها با کد ریجن های ارزونتر تبدیل می کنند که برای ریدیم کردنشون، کردیت کارت بعضی مواقع می خواد و خود همون کد ها رو هم کسی نمی فروشه تو ایران

دیدم که با آی پی برزیل وارد اکانتم شدن پس نگو کدهاشون هم از ریجن برزیل بوده.

با این حساب پاشون حدودن درمیاد 7.900

Screenshot 2025-09-12 154307.png

راهی نیست بشه بازیها رو با ریجن غیر امریکا و انگلیس بگیریم ؟ مثلا دایینگ لایت تخفیف خورده بود شاپها هیچکدوم موجود نکردن

من همه بازیها رو از استور ترکیه میخریدم که بعضی مواقع از بازی کرکی مغازه سر کوچه ارزونتر در میومد:D متاسفانه بیش از یک ساله که با اکانتهای قدیمی نمیشه از استور ترکیه خرید کرد...آخرین پیگیری که کردم این بود که یا باید اکانت جدید بسازی یا روی اکانت قدیمیت 6 ماه با "آی پی ترکیه" بازی کنی.

آخرین ویرایش:

Screenshot 2025-09-12 154307.png
آره کد هاشون ریجن برزیل بوده ، دو تا core یک ساله که همه رو هم 430 real برزیل شده ، نمی دونم چند می شه

• Like
ترتیب redeem کردن چجوری بود؟
درود
من خودم اول Core ها رو redeem کردم، بعد EA Play ها و نهایتا Game Pass Ultimate سه ماهه. Core و EA Play ترتیب ـشون خیلی اهمیت نداره، تنها چیزی که مهمه اینه که قبل از redeem این 2 تا اشتراک فعال Ultimate نداشته باشید، و کد Ultimate یک/سه/شش ماهه ـی که خریداری کردید هم حتما در "انتهای کار" redeem بشه که تبدیل به درستی انجام بگیره.
کد ها رو هم خود من از طریق این وب سایت redeem کردم نه از داخل کنسول، ولی خب احتمال زیاد نباید فرقی کنه:
redeem.microsoft.com

شخصا خیلی ساله از سرویس هاشون استفاده نکردم از وقتی که با حساب های بانکی خودم اونور خریدهام رو انجام میدم، اما در معتبر بودن این مجموعه شکی نیست. بسیاری از دوستان خودم سال هاست از خدمات ـشون استفاده میکنن.

ببین در هر صورت تبدیل Core/EA Play به Ultimate نسبت به پرداخت ماهیانه برای subscription به نسبت مناسب تر درمیاد، ولی احتمالا خرید شخصی یک مقدار بالاتر بشه سرجمع با توجه به اینکه معمولا فروشنده ها روی تعداد این کار رو انجام میدن.
البته بماند که فروشنده های داخل اکثرا US کار نمیکنن و از گیفت های هند و برزیل و ترکیه و ... این کار رو انجام میدن. جدای از این مورد، اینکه اصلا خود اون کدهایی که redeem میکنن آیا با کارت های هکی خریداری شده و ... (هر چند الان خیلی کمتر شده این موضوع) مشخص نیست واقعا و بی دلیل باعث حواشی برای اکانت و کنسول میتونه بشه.
خود من بیشتر هدفم این بود که به اون ماکسیمم 3 سال بتونم برسونم اشتراک رو، و سر اکانت های شخصی هم اصلا ریسک نمیکنم که دست یه نفر دیگه بدم که کار رو انجام بده :دی شخصا یکی از دلایل مهم که به مرور زمان بهم اثبات شد، این بود که اخیرا سر recovery اکانت های خودم که سال ها بود ازشون استفاده نکرده بودم، تنها علتی که support/live agent ها همراهی میکردن این بود که کدها رو خود من تهیه کرده بودم و سوابق خریدها دیده میشد، و از طرف دیگه هم ریجن اکانت ها هم همه از ابتدا US بودن و عملا اون فرآیند verification و احراز هویت به مراتب بی دردسرتر انجام شد.
قشنگ طی سوالاتشون مشخص بود که چه قدر روی ریجن اکانت ها حساس هستند، و حتی اگر بر فرض اکانت روی ریجن دیگری غیر از support وبسایت یا live agent بود، محال بود همراهی کنن! (برای خود من این اتفاق زمانی افتاد که از انگلیس میخواستم ریکاوری اکانت رو انجام بدم، و چون اکانت روی US بود کمکی نمیکردن)

آخرین ویرایش:
درود
من خودم اول Core ها رو redeem کردم، بعد EA Play ها و نهایتا Game Pass Ultimate سه ماهه. Core و EA Play ترتیب ـشون خیلی اهمیت نداره، تنها چیزی که مهمه اینه که قبل از redeem این 2 تا اشتراک فعال Ultimate نداشته باشید، و کد Ultimate یک/سه/شش ماهه ـی که خریداری کردید هم حتما در "انتهای کار" redeem بشه که تبدیل به درستی انجام بگیره.
کد ها رو هم خود من از طریق این وب سایت redeem کردم نه از داخل کنسول، ولی خب احتمال زیاد نباید فرقی کنه:
redeem.microsoft.com

شخصا خیلی ساله از سرویس هاشون استفاده نکردم از وقتی که با حساب های بانکی خودم اونور خریدهام رو انجام میدم، اما در معتبر بودن این مجموعه شکی نیست. بسیاری از دوستان خودم سال هاست از خدمات ـشون استفاده میکنن.

ببین در هر صورت تبدیل Core/EA Play به Ultimate نسبت به پرداخت ماهیانه برای subscription به نسبت مناسب تر درمیاد، ولی احتمالا خرید شخصی یک مقدار بالاتر بشه سرجمع با توجه به اینکه معمولا فروشنده ها روی تعداد این کار رو انجام میدن.
البته بماند که فروشنده های داخل اکثرا US کار نمیکنن و از گیفت های هند و برزیل و ترکیه و ... این کار رو انجام میدن. جدای از این مورد، اینکه اصلا خود اون کدهایی که redeem میکنن آیا با کارت های هکی خریداری شده و ... (هر چند الان خیلی کمتر شده این موضوع) مشخص نیست واقعا و بی دلیل باعث حواشی برای اکانت و کنسول میتونه بشه.
خود من بیشتر هدفم این بود که به اون ماکسیمم 3 سال بتونم برسونم اشتراک رو، و سر اکانت های شخصی هم اصلا ریسک نمیکنم که دست یه نفر دیگه بدم که کار رو انجام بده :دی شخصا یکی از دلایل مهم که به مرور زمان بهم اثبات شد، این بود که اخیرا سر recovery اکانت های خودم که سال ها بود ازشون استفاده نکرده بودم، تنها علتی که support/live agent ها همراهی میکردن این بود که کدها رو خود من تهیه کرده بودم و سوابق خریدها دیده میشد، و از طرف دیگه هم ریجن اکانت ها هم همه از ابتدا US بودن و عملا اون فرآیند verification و احراز هویت به مراتب بی دردسرتر انجام شد.
قشنگ طی سوالاتشون مشخص بود که چه قدر روی ریجن اکانت ها حساس هستند، و حتی اگر بر فرض اکانت روی ریجن دیگری غیر از support وبسایت یا live agent بود، محال بود همراهی کنن! (برای خود من این اتفاق زمانی افتاد که از انگلیس میخواستم ریکاوری اکانت رو انجام بدم، و چون اکانت روی US بود کمکی نمیکردن)
چند ماهه خریدی اینارو؟...
Core
Ea

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or