Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
1000082074.jpg

دوستان امیدوارم که سلامت باشید.

به تازگی یعنی همین امروز بالاخره تونستم The Alters رو امتحان کنم و فکر میکنید چی؟ یک بنگر کوچولو و جمع و جور.
یک بازی سبک بقا خلاقانه و مدیریت منابع و جمع و جور که واقعا برای ریلکس کردن مناسبه. البته داستان خوب و گیمپلی اعتیادآور جالبی داره.
احساس میکنم اگه استارفیلد از سیستم ساختن پایگاه و مدیریت منابع این بازی استفاده میکرد خیلی بهتر میشد. خودتون تست کنید حتما، سیستم مدیریت منابع، ساخت منابع، رابطه بین کاراکترها و... به خوبی دراومده.
خیلی نمیخوام جزیی تر بشم اما اگه میخواید تو این روزهای داغون یه کم ریلکس کنید و ذهنتون رو اروم کنید the alters پیشنهاد خوبیه.

سلام
دوستان یک اکانت گیم پس هوم جدید ا متوجه شدم این قسمت نوشته 4از 5 هوم کردم ولی من فقط کنسول روشن میکنم و اتوتماتیک داخل اکانتم می روم و بازی می کنم وهیچ کار اضافه هم نمی کنم علت چی هست کل نگران این هستم که اکانت گیم پسم به مشکل بخوره ^:)^ ^:)^

Attachments

• IMG_20250627_221652.jpg
    IMG_20250627_221652.jpg
    482.3 KB · مشاهده: 45
سلام
دوستان یک اکانت گیم پس هوم جدید ا متوجه شدم این قسمت نوشته 4از 5 هوم کردم ولی من فقط کنسول روشن میکنم و اتوتماتیک داخل اکانتم می روم و بازی می کنم وهیچ کار اضافه هم نمی کنم علت چی هست کل نگران این هستم که اکانت گیم پسم به مشکل بخوره ^:)^ ^:)^
سلام
4 تا هوم باقی مونده
یعنی اکانت ، یک بار هوم شده (رو همین کنسول که تو عکس هست )
مشکلی نداره

خب The Alters رو تموم کردم. عجب تجربه نابی بود. جدا از سبک مدیریت منابع، تعامل با کاراکترها و نویسندگیشون عالی بود.
یه کاراکتر تکنسین هست تو بازی، یعنی عوضی‌تر و تو مخ‌تر از این تا حالا تو گیم ندیده بودم. به قدری این شخصیت رو هنرمندانه دراوردن که شما قطعا تو زندگی واقعیتون باهاشون رو به رو شدید.
هی چرند میگن، تو کار گروهی سمی هستن و بقیه رو میخوان مسموم کنند و هر چقدر هم بهشون میرسی یا تعامل میکنی بازم عوضی بازی درمیارن.
حالا این تعامل با کاراکترها و تصمیمات تو طول بازی نکته قوت و جالب بازی هست. انتخابها فقط خوب در مقابل بد نیست، یه پیچیدگی خاصی هر انتخاب داره که تو مرز خاکستری قرار میگیره و این انتخاب رو سخت تر میکنه. گاهی اوقات انتخاب ها تو بازیهای مختلف جوری هست که اکثرا فقط گزینه خوب رو انتخاب میکنند چون تابلو هست و اون یکی انتخاب نه اثر خاصی نه چالش خاصی، اینجا ولی اینطور نیست و تاثیر دارن.
حالا یه نکته جالب دیگه هم درسهایی هست که تو طول انتخاب ها و چالش‌ها یاد میگیرید. یعنی مثلا یک بحرانی پیش میاد و شما باید اینو حلش کنید با حل کردنش کاراکتر یه درسی یاد میگیره که نگرشش رو عوض میکنه و تو دیالوگها و انتخابهای بعدی ازش استفاده میکنه.

از ۵۶۰۰ نقد تو استیم ۸۹٪ رضایت داشتند.
استودیو سازنده 11bit هست، لهستانی و سازنده فراست پانک و this war of mine

GuxhrDuXAAAqMC0.jpg

Available Today

Little Nightmares II (Cloud, Console, and PC)

Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard
Rise of the Tomb Raider (Cloud, Console, and PC)

Coming Soon

Legend of Mana (Console) – July 2

Now with Game Pass Standard
Trials of Mana (Console) – July 2
Ultimate Chicken Horse (Cloud, Console, and PC) – July 3
The Ascent (Cloud, Console, and PC) – July 8
Minami Lane (Cloud, Console, and PC) – July 9
Game Pass Ultimate, PC Game Pass
Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4 (Cloud, Console, and PC) – July 11
High On Life (Cloud, Console, and PC) – July 15

Leaving July 15
  • Flock (Cloud, Console, and PC)
  • Mafia Definitive Edition (Cloud, Console, and PC)
  • Magical Delicacy (Cloud, Console, and PC)
  • Tchia (Cloud, Console, and PC)
  • The Callisto Protocol (Cloud, Console, and PC)
  • The Case of the Golden Idol (Cloud, Console, and PC)

View attachment 385457

Available Today

Little Nightmares II (Cloud, Console, and PC)

Rise of the Tomb Raider (Cloud, Console, and PC)

Coming Soon

Legend of Mana (Console) – July 2

Trials of Mana (Console) – July 2
Ultimate Chicken Horse (Cloud, Console, and PC) – July 3
The Ascent (Cloud, Console, and PC) – July 8
Minami Lane (Cloud, Console, and PC) – July 9
Tony Hawk’s Pro Skater 3 + 4 (Cloud, Console, and PC) – July 11
High On Life (Cloud, Console, and PC) – July 15

Leaving July 15
  • Flock (Cloud, Console, and PC)
  • Mafia Definitive Edition (Cloud, Console, and PC)
  • Magical Delicacy (Cloud, Console, and PC)
  • Tchia (Cloud, Console, and PC)
  • The Callisto Protocol (Cloud, Console, and PC)
  • The Case of the Golden Idol (Cloud, Console, and PC)
اسکیته بازی day one هست

بازی Shady Part Of Me تازه اومده روی گیم پس و علی رغم اینکه چیزی ازش نشنیده بودم ولی بشدت زیباست! کنترل یه دختر کوچولو رو به عهده داریم که از نور میترسه و نمیتونه جایی که نور باشه قدم بذاره.
وقتی کنترل خودشو داریم بازی ۳ بعدیه و باید از نور دوری کنیم. توی یه حرکت خفن بازی قابلیت سویچ در اختیارمون میذاره به حالت ۲ بعدی که کنترل سایشو دستمون میگیریم و میتونه توی نور حرکت کنه. پازل و چالش بازیم همینه که باید بین خودش و سایش سویچ انجام بدیم که بتونیم پیشروی کنیم.
فضای بازیم ادمو یاد کارای تیم برتون میندازه. حتما بازیش کنید که خیلی قشنگه. شروع بازیم بشدت خاصه وقتی ۲ بعدی شروع میشه و یهو میشه ۳ بعدی.

The Case of the Golden Idol عجب بازی معرکه و خوش ساختیه👌برای علاقه مندان ادونچر توصیه میشه. بازی بر اساس استنتاج و کنار هم قرار دادن مدارک، بررسی صحنه جرم و سر نخ هاس و بسیار درگیر کننده س. داستانش جالبه و امیدوارم دو قسمت بعدی ش هم در اینده به گیم پس اضافه شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or