Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
ببخشید یکیتون گفتید اگه گیم پس باشه کنسول بن میشه بازی ریفایند شما میگی فرقی نداره هردو را بن می‌کنه با توجه به اینکه تو ایران فروشگاه صد در صد مطمئن وجود نداره آخرش بازی ریفایند میشه یا بن !؟
ببینید ریفاندو اینا شانسیه صدرصد نیست
صدرصد نیست یا ممکنه بن شه
بهترین کار خرید نکردن از فروشگاههای نامعتبره

ببخشید یکیتون گفتید اگه گیم پس باشه کنسول بن میشه بازی ریفایند شما میگی فرقی نداره هردو را بن می‌کنه با توجه به اینکه تو ایران فروشگاه صد در صد مطمئن وجود نداره آخرش بازی ریفایند میشه یا بن !؟
من الان نزدیک سه ماهو ۸ ۹ ماه سریز ایکس دارم چیزی دیدم گیم پس شوخی بردار نیست بن میشه ولی بازی ریفاند .اون دوستمون هم تا اونجایی میدونم شاپ داره و نظرش متفاوته

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and all4u
بهترین روش برای دانلود بازی تو اپ گیم پس pc چیه؟
چون من با قندشکن اپ اکس باکس رو باز میکنم. بعد از اینکه دانلود بازی شروع شد قندشکن زو قطع کنم دانلود قطع میشه؟ یا مثل کنسول فقط برای ساین این شدن نیاز به قنرشکن هست؟
من با فیلرتشکن میرم تو اپ و بعد قطعش میکنم و راحت دانلود میکنم.
اگه با این روش نمیتونی، از دی ان اس زیر استفاده کن. دیگه کلا لازم نیست فیلترشکن بزنی.
۱۰.۲۰۲.۱۰.۱۰
۱۰.۲۰۲.۱۰.۱۱

من دو مرحله رو دیشب رفتم، خوش ساخت و جالبه، یه جاهاییش هم کمی سخت میشه،
برخلاف ظاهر گوگولیش (کاراکترش بشدت بامزس) و اینکه بدون فایته عملا ولی جلوتر وحشتناک سخت میشه! :D یجاهاییش قشنگ گوگیجه میگرفتم.
خیلی بازیه نابیه. امیدوارم همه تجربش کنن بلکه بیشتر دیده و شنیده بشه.

GsroyNyXIAAqs5r.jpg

Available Today

Baldur’s Gate and Baldur’s Gate II: Enhanced Editions (Cloud and Console) – June 5

Coming Soon

Warhammer 40,000: Space Marine – Master Crafted Edition (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – June 10
Game Pass Ultimate, PC Game Pass
Barbie Project Friendship (Cloud, Console, and PC) – June 11

Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard
Kingdom: Two Crowns (PC) – June 11
EA Sports FC 25 (Cloud, Console, and PC) via EA Play – June 12
The Alters (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – June 13
FBC: Firebreak (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – June 17
Crash Bandicoot 4: It’s About Time (Console and PC) – June 17
Game Pass Ultimate, PC Game Pass, Game Pass Standard
Lost in Random: The Eternal Die (Cloud, PC, and Xbox Series X|S) – June 17

Leaving June 15

• Dordogne (Cloud, Console, and PC)
  • Hypnospace Outlaw (Cloud, Console, and PC)
  • Isonzo (Cloud, Console, and PC)
  • Keplerth (PC)
  • My Time At Sandrock (Cloud, Console, and PC)
  • Rolling Hills: Make Sushi, Make Friends (Cloud, Console, and PC)
  • Depersonalization (PC)

سلام دوستان امروز یکی از دوستان series s خریده ارزون ترین و قانونی ترین راه خرید گیم پس به چه شکلیه و کجاست ؟؟ میخواد رو اکانت خودش باشن
برای باز کردن اکانت و ریدیم کردن کد از طریق pcبا وی پی ان خوب باید اقدام کرد ؟؟؟
ریجن اکان کجا بهتره برای خرید بازی های دلاری

سلام دوستان امروز یکی از دوستان series s خریده ارزون ترین و قانونی ترین راه خرید گیم پس به چه شکلیه و کجاست ؟؟ میخواد رو اکانت خودش باشن
برای باز کردن اکانت و ریدیم کردن کد از طریق pcبا وی پی ان خوب باید اقدام کرد ؟؟؟
ریجن اکان کجا بهتره برای خرید بازی های دلاری
ریجن اکانت برای خرید اکانت شخصی فقط آمریکا و اروپا مونده، اکانت های ریجن ارزون سابق در صورت استفاده از IP غیر ریجن توی کنسول از استور بن میشن (یعنی اکانت قابل استفاده هست ولی نمیتونی باهاش چیزی بخری)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or