Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,089
آخرین ویرایش:
این دوران گیم پس جوری طلایی بوده که من بعید میدونم تکرار بشه
این لیست بازیهای پیش رو گیم پس
June 10th - Space Marine Remaster
June 13th - The Alters
June 17th - FBC: Firebreak
June 17th - Lost in Random: The Eternal Dice
June 19th - Rematch
یه هفته خیلی خیلی خیلی شلوغ که همگی دی وان هستند.

این دوران گیم پس جوری طلایی بوده که من بعید میدونم تکرار بشه
این لیست بازیهای پیش رو گیم پس
June 10th - Space Marine Remaster
June 13th - The Alters
June 17th - FBC: Firebreak
June 17th - Lost in Random: The Eternal Dice
June 19th - Rematch
یه هفته خیلی خیلی خیلی شلوغ که همگی دی وان هستند.
از الان فقط دارم دعا میکنم FBC و Rematch فیلتر نباشن :دی

• Like
Reactions: prop and FARNOOD007
زمانی که من گیم پس گرفتم خوب بود ولی اصلأ قابل قیاس با بازیهایی که الان رو سرویس می‌زاره نیست،دوستان یه سوال داشتم شاید ربطی به تایپیک نداشته باشه ولی سپاسگزارم جواب بدید بازیهایی که خارج از گیم پس میخریم اونام اگه مشکل داشته باشه کنسول بن میشه یا بازی قفل میشه و از دسترس خارج میشه چون من شنیدم ماکرو رودگیم پس حساسیتش خیلی بیشتره

زمانی که من گیم پس گرفتم خوب بود ولی اصلأ قابل قیاس با بازیهایی که الان رو سرویس می‌زاره نیست،دوستان یه سوال داشتم شاید ربطی به تایپیک نداشته باشه ولی سپاسگزارم جواب بدید بازیهایی که خارج از گیم پس میخریم اونام اگه مشکل داشته باشه کنسول بن میشه یا بازی قفل میشه و از دسترس خارج میشه چون من شنیدم ماکرو رودگیم پس حساسیتش خیلی بیشتره
نه گیم پس با کردیت کارت هکی خریده شده باشه درجا ‌کنسول بن میشه ولی بازی فقط ریفاند میشه و اگر از فروشگاهی خریداری کرده باشی فروشنده یک اکانت دیگه بهت تحویل میده .

بازی Metro 2033 Redux روی Xbox رایگان شده ، میتونید دریافت کنید و برای همیشه داشته باشید :x:x:x (قرار بود چند وقت پیش همزمان با بقیه پلتفرم ها رایگان بشه اما مثل اینکه اون موقع به اشتباه روی Xbox فقط Free Trial شده بود اما الان فیکس کردن)
https://www.xbox.com/en-US/games/store/metro-2033-redux

دوستان در خصوص ظرفیت پی سی گیم پس، آیا میشه بازی هایی مثل diablo 4 که نیاز ب کلاینت بتل نت دارند رو اجزا کرد؟ روشش چجوریه؟
یا مثلا بازی های ea play
نه نمیشه، گیمای لانچر دار که میشه گیمای یوبی سافت،بلیزارد،اکتیویژن و ایی اِی رو باید گیم پس رو اکانت شخصی باشه و ظرفیتی نمیشه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من چند روزه به پیشنهاد @stanley بازی Crime Scene Cleaner رو گرفتم و واقعا بی نظیره! هیچ وقت بازی این سبکی بازی نکرده بودم،انقدر عالیه من هر چپتری که تموم میکنم میام بیرون روزی یه چپتر میرم دیرتر تموم بشه، بازیش قشنگ مشخصه توسط یه آدمی که خودش گیمره و باحاله درست شده، اینکه استوری داره ( و استوری بسیار خوبی هم داره) به شدت به بازی کمک کرده،انیمیشن های تمیز کاری هم خیلی رضایت بخشه، صدای زدن تی توی آب، صدای کارواش، موسیقی واقعا عالی کار شده، خلاصه که اگه تو فاز گیمای این سبکی هم نیستین به نظرم امتحانش کنین قشنگ ازون Hidden Gem ها هست، اگه کسی معرفی نکرده بود سراغش نمیرفتم، خدا خیرت بده.
P.S داخل ایتم های بازی یه ایتم هست Step-Ladder، یه نردبون کوچیکیه برای اینکه به سقف و جاهای بلند دسترسی داشته باشی، داخل توضیحاتش نوشته : Help me Step-Ladder =))

دوستان در خصوص ظرفیت پی سی گیم پس، آیا میشه بازی هایی مثل diablo 4 که نیاز ب کلاینت بتل نت دارند رو اجزا کرد؟ روشش چجوریه؟
یا مثلا بازی های ea play
در صورتی که ظرفیت سوییچ رو تهیه کنید و روی پی سی فعال کنید اجرا میشن ولی مجبورید روی همون اکانت سوییچ بازی کنید و بعد از اتمام گیم پس اطلاعات بازیتون میره و محدود به همون تایم اشتراک گیم پس هست. مگر سالی یک بار بتونید اکانت بازی هات رو به گیم پس بعدی سینک کنی

هر چیزی رو که با کردیت کارت سرقتی خرید کرده باشن گیم گیم پس اشتراک هر چیزی
معمولا بن کنسول میکنه قبلا بحثش تو تاپیکش بود بعضیام شانس بیارن بن اکانت

از الان میتونید بازیو دانلود کنید، حجم 44 گیگ

View attachment 380815
مولتی پلیر این خوبه؟

یا مثلا بازی های ea play
میشه مشکلی نداره فقط اولا باید رو اون اکانتی که خریدید بازی کنید
ثانیا برای بلیزارد ea و ubi اکانتت رو با اکانت سوییچ که خریدی لینک کنی برای از ea app battle net ubi connect بازی مورد نظر رو دانلود کنی
در مورد کالاف باید بری اکانت اکتیویژنت رو با اکانت سوییچ لینک کنی(سالی یبار میتونی) بعد از استور بازی رو دانلود کنی بازی کنی

آخرین ویرایش:
مولتی پلیر این خوبه؟
نمیدونم اصلا مولتی داره یا نه، چیزی نزده تو اطلاعات بازی، ولی سینگل پلیر بازی که 14 سال پیش انجام داده بودم خیلی چسبید. الانم برای این نسخه منتظرم و امیدوارم online coop داشته باشه.

• Like
Reactions: |PREDATOR|
هر چیزی رو که با کردیت کارت سرقتی خرید کرده باشن گیم گیم پس اشتراک هر چیزی
معمولا بن کنسول میکنه قبلا بحثش تو تاپیکش بود بعضیام شانس بیارن بن اکانت
ببخشید یکیتون گفتید اگه گیم پس باشه کنسول بن میشه بازی ریفایند شما میگی فرقی نداره هردو را بن می‌کنه با توجه به اینکه تو ایران فروشگاه صد در صد مطمئن وجود نداره آخرش بازی ریفایند میشه یا بن !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or